Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin sınır var mı? Hayır, sınır bulunmamaktadır. Şartlarda, sınır yok diye belirtilmiş |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (14. sayfa)
-
-
vodafone cayma bedelini nereden görüyoruz üstad
-
30 Kasımda vodafone'a geçtim 10 gb 190 tl olan faturaya. Şimdi buna geçsem ne kadar fatura çıkarırlar?
-
Bunu nasıl yaptınız?quote:
Orijinalden alıntı: dvjbpmGeçen ay 410 TLye Altın Festival 40 Gb. aldım.532 müşteri hizmetlerini aradım cayma bedelinin (175 TL gibi ) kabul ederek 325 TL ye Büyük Festival 40 gb. tanımladılar. Git Gel yapmaktan kurtuldum.
Mevcut paketi iptal edip yeniden taahhüt mü vereceğiz?
Müşteri hizmetleri iptal ederseniz aynı tarife size çıkmayabilir dedi ve mecbur git gel yapılması gerektiğini söylüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vadofone yanımda tarife ve paketlerim,taahüt detayından görüyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 3 Aralık 2024; 14:11:32 > -
Git geli en kolay ,en kısa ,en sorunsuz hangi oporetörle ve nasıl yaparım
-
Turkcell'de tahhüt geçen ay bitmişti bekledim bir fırsat çıkar diye iyi oldu bu. Gidip gelme amaçlı hangi operatör mantıklı Bimcell mi acaba? Git gel yapınca bankacılık uygulamalrında bloke oluyor mu nasıl hallediyoruz? Teşekkür ederim.
-
Bimcell mantıklı. Bimcell ayrıca ücretsiz 9 GB, konuşma ve mesajlaşma veriyor bir mesaj karşılığında. Bankacılık hizmetleri internet siparişinde bloke oluyor. Bankanızın müşteri ilişkileri ile otomatik telesekreterden bloke kaldırılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Try it -- 3 Aralık 2024; 14:20:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam.
-
son gun ne zamana
Bimcell Turkcell'den geçiş yapamıyoruz şuan gün içinde tekrar gelirseniz yaparız dedi. Her operatör için farklı belge/kart kullaniyorlar sanırım yada salladı tt geçtim bende
TT'de 2-3 günlüğüne kullanabileceğimiz hediye var mı bimcell gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Aralık 2024; 14:33:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretlendirme kısmında "Aboneler bu kampanya ile kontratlarını 12 ay uzattıkları, yeni kontrata geldikleri, kalan ay kadar üst pakete geçiş yaptıkları durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20GB paketi aktiflenir. Aboneler 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere bu faydayı alabilirler. Kontratın ilk ayında geçerli olan 20 GB internet paketi, Turkcell İletişim AŞ tarafından sunulmaktadır ve Turkcell mobil şebekesinde kullanılabilir." Şeklinde bir açıklama yapılmış. Burada ne demek istiyor bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi rica etsem.
bimcell mesajı neydi hpcam ücretsiz 9gb veren
-
Sim kart iş yerine teslim edilmiş aynı gün teslimat güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri temsilcisi 15 Aralık bilgisini verdi.
Bimcell e geçiş bende yapamadım.Sistem dondu hata verdi vs.Türktelekom faturasıza geçiş yaptım
-
ekimde taahüt yeniledim tt den 435tl 30gb için. Şimdi cayma beli için 826 tl diyorlar.bundan hariç birşey çıkarmı geçişde karşıma?
-
Hangi mesajla 9 GB net veriyor? Bimcell kullanıyorum haberim yok.
TTkom faturalı mi faturasız mı? Hangi pakete geçelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana şu şekilde mesaj gelmişti: "Degerli musterimiz, 9 GB, 300 Dakika, 300 SMS iceren 30 gunluk Bimcell Bonus Kampanyasi'niz 0 TL olarak ucretlendirilecektir. Bimcell Bonus Kampanyasi den ucretsiz cayma hakki bulunmamaktadir. Talebinizi onaylamak icin KAYIT BIMCELL BONUS yazip 4551'e gonderiniz."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X