Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
36
Favori
41.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya kaç gün sürer ki? TTde son 36 günüm var. 6 gün sonra son döneme gireceğim için sanırım ceza yansımaz diye düşünüyorum.

• Turkcell'den tt faturasıza geçmiştim, şimdi internetten başvursam hattı ne kadar sürede getiriyorlar bilgi var mı?

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

5 gün sonra başvurunu yap bence hocam. Kart geldikten 2 gün sonra da geçişi yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell den hattımı 13 gün önce pttcell cazip 5 gb kampanyasına taşıyıp 1 yıllık taahhüd verdim 156 tl ye.

Şimdi evde iyi çekim olmadığı için Türkcellin Büyük festival 10 gb tarifesine taşımak istiyorum 185 tl.

Taahhüt yazıp 5555 sms attığımda 23 tl cayma bedeli çıkıyor mh sesli yanıt sistemide aynı rakamı söylüyor.

Başka sürpriz bir tutar çıkar mı bu rakam doğrumudur emin olamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • royalclass18 R kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım hat ulaşmadı hâlâ ne yaptınız

• İl sorunu düzeldimi?

• Try it T kullanıcısına yanıt

bimcell yeni hat alanlara ücretsiz 9 gb hediyesi var görünüyor geçiş yaptığımızda veriyor mu denediniz mi siz?

• 10 GB interneti 210 TL'ye kullanıyorum Vodafone'da. Cayma bedeli 500 küsür tl çıkıyor, bunu ödemeden geçmenin yolu yok mudur

• dandini kullanıcısına yanıt

bende türkceldeyim, baka bir oparatöre gecip tektrar türkcele geçmeyi düşünüyorum, bende sizin gibi türktelekoma gecsem sorun yaşamam dimi,bide süreç nasıl ilerleyecek bilgi verirseniz sevinir

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bimcell git gel kaç gün sürer hangi kargoyla hat geliyor

• 30 unda başvurduğum hat ulaşmadı bu gün tekrardan başvuru yaptım kabul etmedi
    TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

• Dün gece başvurdum sim kart hemen geldi. 15 saatte

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    İlk ay cayma bedeli ödenmiyor dedi bana canlı destek. Maalesef ben 7. ayda olduğum için 520 TL bedel çıkıyor.

• Hattı taşımak için başvuru yapmıştım hat gelmişti fakat e devlet ile aktifleştirmemiştim. Bugün müşteri hizmetlerini aradım başvuru iptal edildi ve internet sayfasından tarifeye geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 3 Aralık 2024; 15:46:49 >
  • Bir 310 mağduru da benim TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL  E-devlet aktivasyonunu dün yaptım. Yarın akşam hat açılacak diye mesaj geldi. Bimcelle geçip geri gelsem 12 ay taahhütlü başvurduğum için cayma bedelsiz sorunsuz geçiş yapabilir miyim?

Başka bir hat da 23 kasımda aktive oldu 310'luk paketten aynı şekilde 2. hattı da taşısam ücret çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corleone_ -- 3 Aralık 2024; 16:4:27 >
  • burak_143 B kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım az önce müşteri hizmetlerini aradım başvuruyu iptal ettirdim tekrardan başvuru yaptım

• spdial S kullanıcısına yanıt
    Operatör?

• türkcelde vadofone veya türktelekoma geçtim diyelim, kaç gün sonra tekrar turlkcele dönebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 3 Aralık 2024; 16:24:12 >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Biraz önce TTyi aradım. Türkcell ile aynı pakete 20 GB olana 380 lira dediler direkt kapattım telefonu. Ben de büyük ihtimalle geçiş yapacağım. İnternetten başvurunca yukarıda yazıldığı gibi il sorunu olmuyor değil mi?

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Bimcell den

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.