< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (16. sayfa)
-
-
bimcele internetten geçiş oluyormu,yoksa bime mi gitmek gerekiyor
-
532 ara paketi iptal et cayma bedeli derlerse kabul et yeni paketi tanımlat bu kadar.
-
tekrar yazıyorum geçen ay turkcelle geçip altın paket yapanlar 532 arayın yeni paket istediğinizi söyleyin eski paketi iptal edin cayma bedeli çıkarsa kabul edin yeni paketi tanımlatın bu kadar.
-
bilgim yok hocam
-
Benim Türktelekom'da taahhüdün bitmesine 5 gün kalmıştı, herhalde cayma cezası gibi bir şey çıkmaz diye düşünüyorum ,bilgisi olan var mı hangi tarihe kadar çıkmıyordu
-
-
Cayma bedeli yansır. Ancak siz müşteri temcisinden net bilgi alabilirsiniz. Son ayınızda herhangi bir bedel çıkmaz.
-
Ben Turkcell den geçiş yapmıştım. Mesajla 9 GB hediyesini aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bu ayın 20 .de son fatura dönemi kesilecek? Aralık 20 den sonra son ay olmuyor mu? Son ay nasıl oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son ay hocam, yani sizin 36 gününuz kalmış ya hani mesela 6-7 günlük için cayma cezanız olmaz fakat kalan 30 günlüğün taahhütsüz bedelini ödersiniz o yüzden önce bu faturanız da kesilsin yeni fatura dönemine geçtikten sonra turkcelle geçin. Bunu taahhüt yazıp 5555 e göndererekte öğrenebilirsiniz.
Degerli musterimiz, Taahhudunuz:"Ozgur 25 Th. 12Ay NA/NT" Baslangic tarihi: 15.01.2024 Bitis Tarihi: 09.01.2025 Taahhudunuzu bozmaniz durumunda mobil hat faturaniza yansiyacak ceza bedeli: 218.37 TL B001
Böyle mesaj geldi
İşte simdi geçerseniz ödersiniz, yeni fatura dönemine geçtikten sonra ayni mesajı gönderip kontrol ettikten sonra turkcell e geçin.
Yeni fatura kesim tarihi 9 Aralık diyor o tarihten sonra işlem mi yapabilirim ben.
Hocam biz mi anlatamiyoruz cidden anlayamadım.
Bakın 9 aralıktan önce eğer turkcell e geçişiniz tamamlanırsa yani sinyal almaya başlarsa hattınız cayma bedeli yansıtır TT son faturaniza.
Ama eğer 9 aralıktan sonra yeni turkcell hattiniz sinyal alırsa cayma bedeli tarafınıza yansıtılmaz.
Yani istediğiniz her an geçiş yapabilirsiniz turkcell e sadece cayma bedeli ödeme veya ödememe durumunuz değişiyor.
Olaylara hakim değilim netleştirme ye çalışıyorum yanlış. İr şey yapmayayım diye.
Uygulamadan baktım 9 aralik gösteriyor yeni fatura dönemi yani ben 9 aralıktan sonra her hangi bir zaman işlem yapacağım.
Bimcelle geçiş için az önce bim mağazasına gittim bana faturalı hattan Bimcell faturasıza geçemeyeceğimi söyledi bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturalı değil. Rahat tarife. Altta fiyatlar aylıktır yazıyor :D 2 ay sonra zam yerse şaşırmayın:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Turkcell faturalıdan Bimcell faturasıza geçebilir miyim bim çalışanı geçemeyeceğimi söyledi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani Şubatta adamalar 235 Tl faturayı 435 Tl yaptım deme şansları oluryor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X