Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mr.heda Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
549
Cevap
36
Favori
26.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell bugün açıldı benimde 310 tl 20 gb cayma bedeli olmuyordu sanki ilk ay dolmadan

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

14 gün içinde cayma hakkı var normalde böyle bir tutar çıkaramazlar. Vodafone ve Türk Telekoma geçiş yaptıktan sonra ilk 14 gün içinde tekrardan eski operatöre döndüğüm oldu hiçbirinde cayma bedeli ödemedim sadece kullandığım gün bazlı fatura çıkmıştı Turkcellde bunu hiç deneme fırsatım olmadı ama onda da çıkmaması gerek kanun var çünkü.

• Ulan 40gb'ı 410 'dan itelediler  

• Şuan diğer operatörlere göre bu paketler iyi gibi. Özellikle 60 gb. Sizce nasıl ne dersiniz
  • Şimdi asistan üzerinden kontrol ettim. Üzerimde olan bir hattın vergiler hariç cayma bedeli 304 Lira. Hadi vergilerle 500 lira olsun. Telekoma geçer, direkt tekrar Turkcell'e taşırım. Şu an ödeyeceğim rakama göre çok avantajlı (22 ekimde vermiştim yeni sözleşmeyi). Yarın resmi olarak bir açıklansın bakalım.

• 30 kasim son gun diye 20gb 310 tl’ye gectim. Simdi bu olacak sey mi? Buna gecme sansimiz var mi yada yaptigim gecisten cayma hakkimiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traful -- 2 Aralık 2024; 20:32:10 >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt

Türk telekom faturasıza geçince telsiz vergisini 1 yıllık peşin mi alıyor ? telekom'dan turkcell'e geçince telekomda masrafanız ne olacak ?

• helsloot kullanıcısına yanıt

Yukarıda dediğim gibi cayma bedeli 304 lira, vergiyle 500 lira filan olur diye düşünüyorum. Telsiz ücreti konusunda bilgim yok açıkçası çok ütopik olmadığı sürece sorun değil benim adıma.

• Bende yeni 20gb 310tl olan faturalı hatta geçiş yapmıştım,görünce şimdi telekoma faturasıza çevirip geri geleceğim. Müşteri hizmetlerine sordum herhangi bir ücret çıkmayacak dedi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grag0r

Bende yeni 20gb 310tl olan faturalı hatta geçiş yapmıştım,görünce şimdi telekoma faturasıza çevirip geri geleceğim. Müşteri hizmetlerine sordum herhangi bir ücret çıkmayacak dedi bakalım

Fena fikir değil ama gidip gel yapmıştım bunun için zaten.

Üstüne sim blokelerin çoğunu daha yeni kaldırdım. Süreç yorucu oldu. Uğraşasım yok.

Bu enflasyon ortamında daha da düşmez demiştim ama kazıklandık.

• Amazon neden buyuk firma. İste tam da bu yuzden. Boyle bir sey olsa hemen 310 tl den alanlarin farkini oder ve yeni pakete gecirirdi ugrastirmazdi insanlari. Turkcell 1 liranin hesabini yapar cok ayip bu. Ben son gun gectim bir de sordum baska kampanya baslayacak ki diye daha ucuza olmaz dediler.
  • Traful T kullanıcısına yanıt
    Amazon ile Turkcell ne alaka onu anlayamadım.
  • Desident D kullanıcısına yanıt

Alakasi musteriye karsi olan yaklasimlari. Ayni isi yapiyor olmak zorunda degiller musteriye deger vermeleri icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Bu mesaj silindi.

Vodafone mu kullanıyorsunuz? TT kullanıyorsanız aynı şeyin laciverti de ondan dedim.

Kaçış yok yani.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri 700 TL dedi. Telekomun buluşturan ücretsiz paketi var 10 GB. Bu pakete geçsek, gerçekten ücretsiz mi acaba? Sonradan vergiyi peşin alma gibi bir durumu var mı acaba?
  • 12 ay boyunca sabit fiyatmi bu şimdi, tam anlayamadım
  • Şunların yaptığı işe bakarmısın. Netgsm 20gb 160 veriyordum zam gelecek diye vodafone geçtim 265 lira ödüyorum sonra turkcelin yaptığı kampanyaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 2 Aralık 2024; 22:29:21 >
  • Bir 310 TL mağduru da benim. Bi sonuç bilen varsa aydınlatsın bizi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.