Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ersyno , ztalan , sabrituransahin , sabrituransahin Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
549
Cevap
36
Favori
26.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya şartları bir ortaya çıksın. Turkcell genelde git gelin önünü kapatıyor. Şartlarda tarih kısıtı oluyor.
  • Geçen ayki kampanyaya katılan pişman
  • Try it T kullanıcısına yanıt
    Pasajı arayıp başvurunuzu iptal ettirin, faydalanırsınız.
  • storm kullanıcısına yanıt

Yok öyle bişiy  

• Shikari kullanıcısına yanıt

Öyleyse güzel.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Tekrar git gel yapın…
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Nasıl yani

1 hafta önce bimcell e geçtim

Şimdi de Turkcell e geçebilir miyim

• mevcut müşteri üvey evlat mı hatları oradan oraya taşıya taşıya yalama oldu  

• TURKCELL geçen ay taahhüt altına aldığı sözleşme için 700 TL cayma ücreti çıkarıyor değer mi bilemedim. 1 ay için çıkan cayma ücreti soygun resmen. TURKCELL bu kadar da koyulmaz ki mevcuttakine.
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Bugün simkart geldi ve e devletten taşıma için onay verdim. 310 tl 20gb idi. Gece 12 olsun bakalım bir müşteri hizmetleriyle görüşeyim belki dahil edilirim.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• furi kullanıcısına yanıt

İnternet başvurusunda süreç nasıl işliyor, Sim kart kaç günde geldi.

• 29 u Cuma günü webden başvuru yaptım. Bugün kart teslim edildi ve e devlet onayını verdim. Ortalama 2-4 gün arasında açılacağı söyleniyor.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Hertürlü değer üstad. Şu an ki tarifenin fiyatıyla geçmek istediğin fiyatı karşılaştır aradaki farkı 12 ile çarp.

• Mega Fırsat paketi bitip bekleyen çok kişi vardı forumda. Faturasız Turkcell hattı en az zahmetle nasıl, hangi operatöre taşıyıp sonra tekrar Turkcell'e dönebiliriz?

• solingen kullanıcısına yanıt

Nereye geçtiğnizin bir önemi yok. Bence bayi tarafını kullanmanız özellikle belirtiyorum bakın "BAYİ", bayi olmayan yerlerden işlem yaparsanız işlem süresi çok uzar. Bayiye gidin hemen faturasız geçmek isteidğiniz söyleyin. İşleme hemen alır 2-3 günde geçersiniz. Sinyal alır almaz tekrar aynı gün Turkcell'e başvurabilirsiniz.

• 310 dan bize itelediler. geçeli 2 hafta oldu benim de.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.