TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (34. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hattı taşıdık da BİMcell'de bir miktar bakiye kalmıştı o iade oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar benim turkcell son faturam 10 aralık tarihinde kesiliyor. Şu an "kontratını yenile" kısmında son 32 gün yazıyor.
30 günden sonra cayma bedeli çıkmıyor yazılmış önce.
Ama ben bu kampanyaya yetişebilmek için ayın kaçında gidip bimcell'e başvurmalıyım?
Ve bimcell hat açılır açılmaz, yetişmek için turkcell'e online mi başvurmalıyım bayiden mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulelele -- 7 Aralık 2024; 19:29:13 > -
Turkcell MH'yi arayıp sordum dün itibarı ile şu an ceza görünmüyor dedi. Turkcell 20 GB 230 TL olan faturalı kampanyaya geçmiştim
TT hattı bugünde açılıyor. Toplamda 2 gün kullandık zaten
Fatura dönemi itelerler mi bilmiyorum tabi Gelse bile ne kadar gelebilir ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 7 Aralık 2024; 23:46:27 > -
Neyse hayırlısı olsun hocam. Yazarsınız son durumu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yeni numara alırken ödeniyor. Tasimada degil. 400 liradan bahsediyorum
Arkadaşlar şuan hali hazırda hat babamın üstüne Kendi üzerime alıp yeni kampanyalı tarifelerden yararlanmak istiyorum sizce Türkcell deyken hattımı üzerime alıp öyle mi git gel yapayım yoksa hattı başka yere taşıyıp oradan hattı üzerime alıp sonra mı Türkcell geleyim hangisi daha az masraflı ve sorunsuz olur sizce taahhüt bitmesine 32 gün kaldi cayma bedeli 123 TL çıkıyor o çok önemli değil.
Faturadan belirli bir miktar iade almak için bir kampanya var mı? Birileri yazmıştı, ama bulamadım.
Benim de 10 aralıkta kesiliyor fatura son 30 gün 10 aralıkta oluyor ama ben dün bimcell taşıma yaptım geçiş için mesaj geldi 10 Aralık saat 07:30 diye ceza gelmez sanırım
BİMcell Bonus 4551
Bimcellden bedava dakika internet alamayanlar ilk önce böyle yapsın
Benim de Turkcell 10 Aralık'ta fatura kesimi oluyor hocam son 30 da 10 Aralık oluyor riske girmemek adına 10 Aralık'ta mı başvuru yapayım yoksa 9 Aralık'ta yapsam 10 Aralık'ta geçiş işlemi olur mu
Hocam tam 72 saat sürüyor öyle hesaplayın 9 u yaparsanız 12 si geçer sanırım
Tamamdır Hocam teşekkürler 👍🏻
Arkadaşlar Türkcell hat devri yapıp bu yeni kampanyaları tanımlanabilen oldu mu yoksa illa gitgel mi yapmak lazım hat devri yeni müşteri gibi algılanıyor ondan sordum.
Hocam yaparsanız haber verebilir misiniz
Ben de merak ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın deniycem bakalım Türkcell iletişim merkezini aradığımda yüksek faturalı tarifelere geçiş olur dedi ama şansımı deneyeceğim olmazsa oradan çıkan tarifelere tek tek bakacağım bana söylemezler sadece bu çıkıyor 800 900 paket derlerse ekrandan bakıp en düşük hangisi ise onu uygulatıp gitgel yapacağım olmazsa.
Arkadaslar merhaba. Turkcell20 gb tarifesine gectik hat bugun acildi ama vodafone kampanyasina gecmek istiyoruz. Hemen gecis yapilabilir mi ?
Arkadaşlar hattımı Turkcell'den Bimcell'e taşıdım , Tekrar Turkcell'e taşıyıncaya kadar Bimcell bedava 300dk ve 9gb internet veriyor bunun için önce BIMCELL BONUS yazıp 4551 e gönderiyoruz, sonrasında KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyoruz.
Ancak sms attığımda şöyle bir mesaj geliyor ;
Degerli musterimiz, Bimcell Bonus Kampanyasi paketinden son 60 gun icinde yeni aktivasyon ile gelen musterilerimiz faydalanabilmektedir. Avantajli diger tekliflerimiz icin www.turktelekom.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz. B001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 9 Aralık 2024; 9:10:54 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X