< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (36. sayfa)
-
-
Evet oradan öğrendim.
-
Mrb niye üzerinize aldiniz geçiş için o gerekli değildi ben de annem babam kendimi taşıyıp gelmeyi düşünüyorum ama 15inde kampanya bitecek yetişmez vs dedi turkcell mh doğruluğu nedir bilmiyorum 3 gün diğer operatöre 3 günde turkcelle geçiş ise 16si olmuyor mu?
Devir ücreti ne verdiniz? yeni hat bedeli kadar var sanırım o yüzden mantıklı bulmuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimcellde yukarıda sms ile atılan hediyeden mi bahsettiniz ona yeni hat almak gerekmiyor mu? Bu arada 3+3 günde mi geçiş tamamlanır?
15inde kampanya bitiyor dedi mh bu konuda net bilgi var mi?
Bimcell’e geçiş yaptığınızda hat verecekler ben mecburen taktım birkaç gün kullandım siz direkt geri geçiş yapabilirsiniz. Kampanya ne zaman bitiyor bilgim yok maalesef. Gün olayını detaylıca belirtmiştim yukarıda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 Aralık tan beri kurye bekliyorum, ne arayan ne soran
-
Bimcell'e geçiş 2 gün, oradan turkcell'e dönüş 2 gün sürdü hocam. Bimcell tercih sebebi ücretsiz verdiği 300 dakika 9 gb internet sebebi oldu. paket yüklemeye veya fatura takip etmeye gerek kalmıyor.
-
Tükcele geçişi nerden yaptınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sözleşmede yazmasına gerek yok hocam, kanunen böyle. 12 aylık taahhütler 11 ay olarak geçerli, son ay tüketici kendine uyan, istediği hizmeti satın alabilir. eskiden günü gününe denk getirmek gerekiyordu, operatörler kafalarına göre cayma bedelleri çıkartıyorlardı. Sonradan sınırlandırılıp düzenlendi bu.
-
Normal sim ile bayiden yaptım.
-
bugün 10 aralık fatura tarihim, faturam hala sisteme düşmedi. kalan gün "son 30 gün" yazıyor. az önce aradım cayma bedeliniz var 170 lira diyor. illa yarını mı beklemeliyim bimcelle geçmek için?
bime de gittim aynı gün içinde geçebilir haberin olsun diyor, e o zaman da cayma bedeli öderim.
napmalıyım sizce
-
Kampanya ne zamana kadar geçerli acaba?
-
Bu aralar aynı günde geçiş mümkün görünmüyor. temmuz, ağustos aylarında bile 36 saati buluyordu. şu an 48 saati görüyor. diyelim yarın başvurdunuz, geçiş 2 gün sürdü, o zaman da 3 günlük cayma bedeli çıkacak.
-
ısrarla sordum geçiyor aynı gün içinde dedi gittiğim bim.
yarın başvurursam aynı gün açılırsa cayma bedeli ödemem ki son 29 güne düşmüş oluyorum çünkü. ama hat birkaç güne açılırsa tekrar turkcelle dönmem daha çok zaman alır yetişemem kampanyaya.
yanlış mı biliyorum
-
Ben mağaza teslimi seçtim gerekli bilgileri önceden doldurduğum için çok hızlı oldu işlem kurye falan seçme günlerce takılanlar olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok hocam aynı gün işleminizi yapıyorlar, sonra geçiş için eski operatör onay veriyor (1 gün ortalama), sonrasında size geçiş zamanı bildiriliyor (2 gün ortalama) sürüyor. yani toplamda bime başvurduktan sonra 3 gün içerisinde geçmiş oluyorsunuz.
-
Tamam işte benim de demek istediğim o, son fatura döneminin beklenmesi gerektiği nerede yazıyor. Operatörlerimiz çakal zaten, eğer 11 ay dolması gerekseydi öyle yazarlardı ancak mesela 10. ay da olsa eğer kalacak olan 2 fatura cezadan az ise yine faturaları ödeyip çıkıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimcellden geçişte sim kart yenileme mi yapılacak tekrar turkcell için e sim e devlet vs secmekdeki amac gb hediyesi için mi hocam?
Annemin hattı babam üzerinde annem kendi bime gidip işlemleri baslatabilir mi?
dün 30 günüm vardı. 750 tl cayma bedeli çıkıyordu. Bugün 29 günüm kaldı. Yani son fatura dönemindeyim. Ve cayma bedelim SIFIR tl.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X