Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
786
Cevap
37
Favori
41.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batiden öğrendim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

İşlemi yapıp başvurduğunuz gün önemli. Geçiş olan gün önemli değil.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Tt dediğiniz ile pttcell ayni olmuyor mu telekomun iki hattı mi var? Fiyat paket iyi de çekim gücü nasil tt İstanbulda bile çekmiyor deniyordu
    Avantajı sınırsız sosyal medya mi?

• Turkcell 5 gün için 250 tl fatura çıkardı bu normal mi? Müşteri hizmetleri cayma gözükmüyor kullandığınız kadar taahhütsüz ödersiniz demişti. 20 gb paket için

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

PTTcell de Bimcell gibi TTnin altyapısını kullanıyor hocam. Avantaj olarak fiyat avantajı var. Ayrıca ilk 3 ay internet kotası 2 kat oluyor. Zaten TT online işlemler ile aynı uygulamayı kullanıyor.

• Bu gün bime gittim geçmek için ama tablet ve sistemleri çökmüş geçiş yapamadılar türkcell kampanyası ne zaman bitecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jordi J kullanıcısına yanıt
    Turkcell paketlere son geçiş olarak 20 Aralık belirlemiş. Sitesinde kalan gün 7 olarak gösteriyor sayaç koymuş. Yani o fatura ayarlama işini yapmamızı engellemiş

• karadagli74 kullanıcısına yanıt
    Turkcell sitesine göre 20 sinde bitiyor

• general4242 kullanıcısına yanıt

Beklenen Turkcell hareketi..

Bir de paketi, beyan ettiği tarihten önce müşteri alımına kapatırsa; tam olur.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Doğru söylemiş. 250 TL neden gelmiş sosyal medya dan DM ile sorabilirsin cevap veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayinda sozlesmem bitiyordu. 10 aralik fatura kesim tarihiydi. 10 aralikta aradim 603 tl dediler. Bugun aradim(12 aralik) 686 tl dediler. Nasil oluyor bu cayma bedeli anlamis degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 13 Aralık 2024; 4:18:38 >
  • TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

Arkadaşlar ben bu tariflere geçmek istiyorum sanırım ceza demeyeceğim nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Online doldurdum da sürede sıkıntı olabilir diye korkuyorum. Mağazaya gidip mi yaptırsam hatta almış olurum?

• Bimdeki personeller tablet çalışmıyor diyorlar doğru mudur dümen mi yapıyorlar

• Arkadaşlar bimcelle geçtik tasimada turkcelle başvurulan günden sayılıyor sanirim mh biri öyle dedi
    bir başkası da 10unda aradığımda turkcellde iken 15inde biteceğinde yetişmez dedi sinyal aldığınız gün sayılır dedi
    Hangi bilgi doğru?
    Bayiye gittik e devlete giriş istediler naptilar bilmiyor babam
    simdi e devlet ile aktivasyona 300tl migros ceki veriliyor okudum turkcell uygulamada kampanyada bundan faydalanır miyiz? E devlet aktivasyon demek karti ordan isteyip kurye ile almak mi oluyor? Babam ve annemin simkartlari bayiden verilmiş o yüzden sayılmaz mi?

• Hepinize iyi günler.

5 aralıkta büyük festival 10 gb a da geçiş yapmıştım. 9 gündür kullanıyorum da 20 gb daha mantıklı duruyor müşteri hizmetlerini arasam geçiş yapabilir miyim acaba? Bu sekil paket değiştiren oldu mu hiç?

• Arkadaşlar geçişi bayiden yaptım 2 ay YouTube premium oluyor mu göremedim Turkcell uygulamasında

• Evet dostlar az önce 2 hat ile bimcell e geçtim saat 14 Aralık 2024 Cumartesi saat 18:42 ve bakalım sonuç nasıl gidecek hayırlısı olsun hepimize

• 20gb a geçtik ama yine internet cok gidiyor. vodafonda vitmiyordu

• 1 ay önce turkcell faturalı 250 liralik 15 gb çocuk tarifeye geçtik.turktelekoma geçsem ceza ne veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmi -- 14 Aralık 2024; 20:20:3 >
  • Gidişat bilgilendirmesi : 16/12/2024 tarihinde saat 03:30 de,xxxxxx nolu hattinizin BİMCELL numara tasima islemi tamamlanacaktir.Bu tarih ve saat itibariyla BIMcell sim kartinizi kullanabilirsiniz. Kolay gelsin dostlar

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.