Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
36
Favori
41.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kampanya 15'i son diyorlar benim bimcell geçişim yarın olacak yarın direk bimcell geçer geçmez Türkcell geçeceğim yani ben işlemi yarın yaparsam hattın açılması ayın 15 i ni geçse sorun olur mu yoksa işlem yaptığın gün mü önemli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Aralık 2024; 12:57:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osgour kullanıcısına yanıt
    Hocam Vodafone ve Turkcell'in kendi sitelerindeki beyanı attım, orada son fatura dönemi vs. yazmıyor. Cayma bedeli sistemlerinde otomatik olarak 11. ayı geçince gösterilmiyor olabilir ancak anlaşamadığımız nokta şu, cayma bedeli yoktur demiyorum, cayma bedeli eğer kalan gün sayısı baz alınarak fatura hesap edildiğinde faturadan daha pahalıya geliyorsa kalan fatura bedeli alınıyor diyorum. Mesela cayma bedeliniz 2000 tl olsun ve 10. ayda kalan 2 faturanız 300 tl olsun, 300 lirayı ödeyip çıkarsınız, 11. ay falan gerekmez. Muhtemelen 11. ay bitince de kalan gün sayısı kadar fatura çıkaracaklar, yani kısaca demek istediğim son fatura döneminin ekstra bir özelliği yok, nerede yazdığını da kimse söylemedi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Siz niye devir aldiniz hattı onu sormuştum görmediniz sanirim 🙄
    ayni durumdayım bugun 2 hat bimcell taşıdım 3 gün denildi 13u açılsa ayni gün turkcelle bayiden geçiş olacakmış ama turkcell sinyal alana kadar 3 gün gecerse kampanya faydalanilmiyor bu konuda mh net bilgi vermiyor bilerek sanirim

Bir de bilenler varsa cevaplasın lütfen gnc hesabımız aktif kalıyor mu bimcelle geçsek bile hesapta kodların vardi onlari tanımlamak mi lazım acilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 10 Aralık 2024; 13:17:42 >
  • 10 gb'lığa 2 gün önce geçtim yarım saat 32 ince tv den YouTube izledim diye 16 GB yemiş kar edecez derken faturaya ekstra 500 TL geçti.Daha öncede aynı şekilde izlemiştim 2-3 GB ancak gitmişti.Müşteri hiz.ile konuştum paylaşım yapmışsınız o yüzden diyor.İlk günde soğudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSERKAN78 S kullanıcısına yanıt
    Turkcelle guven olmaz ben o yüzden 4,5G değilde H olarak internet hızı kullanıyorum ve story, youtube vs pek izlemem gunluk vs hediye olmazsa
    10gb kullanıma bagli olarak alınmalı mesala babamin 5gb aylık paket varken 3gb anca kullanırdı 🙂

• Arkadaşlar aklıma şu durum takıldı: 1 haftalık süreçte Turkcell-Bim-Turkcell arasında git gel yaptım. Bimcell'de 4-5 gün kaldım. Telsiz kullanım ücreti çıkar mı acaba?

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Geçiş yaptınız mı? Ben Pttcelle biraz önce TTden geçiş yaptım. 20 gb 1000 dakika 177 lira.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Buda güzel ya bana. Pttcel hangi kampanyası nereden yaptirdiniz

• EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt
    Kuryeyle sakın almayın. Kuryenet nasıl hala faal aklım almıyor. Ne müşteri hizmetleri var ne ulaşabileceğiniz biri ne ofislerinin yeri belli ne arayan var ne soran. Siz evde oturup kargo beklerken telefonunuza o mesaj gelir: adreste olmadığınızdan teslim edilemedi. İnşallah en kısa zamanda tarihn tozlu satfalarında kalırlar!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    Mağaza teslim olarak yaptım bakalım yarın gideceğim mağazaya

Hocam aşağıya konu linkini bırakıyorum. PTT şubelerinden geçiş yapıyorlar ve operatör şartı yok ben TTden geçiş sağladım. Önce Turkcell ya da Vodafone geçiş yapmadan direkt geçiş yaptım. Normalde TTden devam edecektim ama onun içinde başka operatöre git gel derken 1 hafta sürecek. Zaten PTTcellde TT altyapısı kullanıyor ve konuda yazdığına göre 3 ay 2X GB veriyor diyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/pttcell-aralik-ayi-kampanyasi-10-gb-129-tl-20-gb-177-tl-vs--160161098

Senelerce bimcell kullandım pttcell aynidir diye tahmin ediyorum

Hepsi TT altyapısı kullanıyor zaten hocam. Ekonomik olarak şuan en iyisi gibi, gidip gelmemek açısından. Yakınınızda PTT varsa gidip bakabilirsiniz.

Son 30 güne düşmüştü benim taahhüt sabah kontrol ettiğimde ceza bedeli çıkmadı.

O git gel işi bozuyor benim zaten ama böyle olur ise 2 hattimida geçiririm pttcell. Şuan benim böyle gösteriyor
    Geçen baktığımda para gösteriyor idi şimdi göstermedi cayma bedeli
    TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL
    TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 10 Aralık 2024; 15:29:38 >

Taahhüt yazıp 5555e gönderin hocam. Orada cayma bedeli çıkar ki sizde herhangi bir cayma bedeli çıkmayacak. Son 30 gün cayma bedeli çıkmıyor.

Çıkmadı evet. Diğer hattı kontrol edeyim eve gittiğimde de.

• Arkadaşlar tekrar Türkcell dönüşte online mağazadan teslim kart almak mı daha hızlı olur gidip bayiden geçiş yapmak mı?

• Kampanya 15 inde bitiyormuş
    Bende 14 ünde taşımak için başvuru yapsam bayiden sorun olur mu arkadaşlar

• karadagli74 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden öğrendiniz 15 inde bittiğini doğrumu bu tarih

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.