< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (32. sayfa)
-
-
Ve bunu mh'yi arayıp söylediğinizde hiçbirşey yapmıyorlar resmen kandırmaca
-
1 senedir böyle bir sorun yaşamadım hiç. Hiç internetim azalmadı ben kullanırken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut ta Turkcell li olan baska operatöre geçip gelse 30 gün şartı var mı bu tarifelerde acaba?
Ben de İstanbul'dan "fiziki sim-kurye getirsin" diye başvurdum. 2 saat içinde gelecek diye bekledim, akşam oldu hala "siparişinizi aldık" olarak gözüküyor. Sizde teslimat ne kadar sürede olmuştu? Boşu boşuna evde bekledim, bilsem bayiiden alırdım.
-
Başvurduktan 2 gün sonra akşamın 11'inde kurye aradı beni öyle geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerinden kurye teslimatını iptal edip bayiden tekrar başvurabilirsiniz hocam
-
Bana özelde bir teklif vardı hocam tarifenin normal ücreti 1.200 TL ama işte bilmem kaç indirimle taahhütlü 450 TL yapıyordu. Sırf bu muhabbetten ötürü seçmedim.
-
turkcell'in hepimize kazıgı oldu bu.
turk telekom henuz bu fiyata inemedi sanırım
-
Bizim bölgeye paket taxi ile geliyor. Kargoya verilme durumunu kargo takip kısmına sipariş no girerek görebiliyorum. Kurye eve gelince teslim edildi işaretliyor dağıtıma çıkarma kısmını firma direk atlıyor :) Benim hat yaklaşık 1 gün gecikti
Acaba reklamlar vb şeyleri mi düşürüyor normal paketten. Baya bir şikayet okuyunca kafam karıştı açıkçası. Turkcelin 60 gb ile ttkomun sosyal medya sınırsızı ile
Turkcell Asistan'a sor. Ceza bedelini öğrenirsin. Turkcell'i birkaç kez aradım. 235 liralık tarifeye geçişiniz mümkün değil dediler. İş inada binince hattı bir kez daha taşımak şart oldu. Tekrar TT'ye geçeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: gomez_10telekom faturasızda herhangi bir tarıfeye mı gecıs yapıyorsunuz? Ordanda cayma ucretı cıkmaz mı
Bilgi için teşekkürler. Kurye akşam üzeri hattı teslim etti.
-
Ben hattı Turkcellden açıldığı gün tekrar TT ye aldım.
Turkcell MH ceza yok dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır eskiden vardı ve kampanya şartlarında belirtiyorlardı, ağustos ayında turk telekoma gidip geri turkcell geldim sorun olmadı, aynı şekilde yakınımda tam tersini yaptı o da sorunsuz kullanıyor. yalnız acele etmek gerekir, 3 gün geçiş sürse, geçtiğiniz gibi geri başvurmanız lazım yetişmeme ihtimali olabilir
-
onlinedenmi aldınız yoksa bayidenmi yaptınız
Eyvallah hocam garanti olsun diye türk Telekom yada Vodafone aynı Aralık kampanyalarından birine geççem taahhüt ilk ay cezası olmuyor nasıl olsa yetişmezse de 1 yıl Vodafone 143 TL yada türk Telekom 135 TL 10 gb paketlerinde kalırım yetişirse geri Türkcell gelirim bakalım.
Bayiden aldım
Faturalı mı aldınız hocam ? Ceza yansımadı mı kesin
2 saat içinde kapında denen sim kart 1 gün sonra geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X