Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
41
Favori
36.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde bu kafamı çok karıştırıyor hocam ya. Çok şikayet var. Reklamlar, short videolar normal internetten yiyor sanırım. Bunu anlayanlar olmuş. İnstada da bazı videolar normal intten yiyormuş. Aslında güzel paket ama çok fena normal internetten darbe yiyenler olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

Ve bunu mh'yi arayıp söylediğinizde hiçbirşey yapmıyorlar resmen kandırmaca  

• helsloot kullanıcısına yanıt
    1 senedir böyle bir sorun yaşamadım hiç. Hiç internetim azalmadı ben kullanırken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mevcut ta Turkcell li olan baska operatöre geçip gelse 30 gün şartı var mı bu tarifelerde acaba?

• Desident D kullanıcısına yanıt

Ben de İstanbul'dan "fiziki sim-kurye getirsin" diye başvurdum. 2 saat içinde gelecek diye bekledim, akşam oldu hala "siparişinizi aldık" olarak gözüküyor. Sizde teslimat ne kadar sürede olmuştu? Boşu boşuna evde bekledim, bilsem bayiiden alırdım.

• solingen kullanıcısına yanıt
    Başvurduktan 2 gün sonra akşamın 11'inde kurye aradı beni öyle geldi.

Müşteri hizmetlerinden kurye teslimatını iptal edip bayiden tekrar başvurabilirsiniz hocam

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Bana özelde bir teklif vardı hocam tarifenin normal ücreti 1.200 TL ama işte bilmem kaç indirimle taahhütlü 450 TL yapıyordu. Sırf bu muhabbetten ötürü seçmedim.

• turkcell'in hepimize kazıgı oldu bu.

turk telekom henuz bu fiyata inemedi sanırım

Bizim bölgeye paket taxi ile geliyor. Kargoya verilme durumunu kargo takip kısmına sipariş no girerek görebiliyorum. Kurye eve gelince teslim edildi işaretliyor dağıtıma çıkarma kısmını firma direk atlıyor :) Benim hat yaklaşık 1 gün gecikti

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Acaba reklamlar vb şeyleri mi düşürüyor normal paketten. Baya bir şikayet okuyunca kafam karıştı açıkçası. Turkcelin 60 gb ile ttkomun sosyal medya sınırsızı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: gomez_10

telekom faturasızda herhangi bir tarıfeye mı gecıs yapıyorsunuz? Ordanda cayma ucretı cıkmaz mı

Turkcell Asistan'a sor. Ceza bedelini öğrenirsin. Turkcell'i birkaç kez aradım. 235 liralık tarifeye geçişiniz mümkün değil dediler. İş inada binince hattı bir kez daha taşımak şart oldu. Tekrar TT'ye geçeceğim.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Kurye akşam üzeri hattı teslim etti.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Ben hattı Turkcellden açıldığı gün tekrar TT ye aldım.

Turkcell MH ceza yok dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

hayır eskiden vardı ve kampanya şartlarında belirtiyorlardı, ağustos ayında turk telekoma gidip geri turkcell geldim sorun olmadı, aynı şekilde yakınımda tam tersini yaptı o da sorunsuz kullanıyor. yalnız acele etmek gerekir, 3 gün geçiş sürse, geçtiğiniz gibi geri başvurmanız lazım yetişmeme ihtimali olabilir

• sarkat kullanıcısına yanıt

onlinedenmi aldınız yoksa bayidenmi yaptınız

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam garanti olsun diye türk Telekom yada Vodafone aynı Aralık kampanyalarından birine geççem taahhüt ilk ay cezası olmuyor nasıl olsa yetişmezse de 1 yıl Vodafone 143 TL yada türk Telekom 135 TL 10 gb paketlerinde kalırım yetişirse geri Türkcell gelirim bakalım.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Bayiden aldım

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Faturalı mı aldınız hocam ? Ceza yansımadı mı kesin

• 2 saat içinde kapında denen sim kart 1 gün sonra geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.