Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
786
Cevap
36
Favori
41.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafona gectim simdi turkcell online kabul etmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EMIR52 E kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlayamadım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Git gel icin turkcell den vodafone a gectim kampanyadan faydalanmak icin tekrar turkcell e gecmeye calistim online dan ama izin vermedi

Hee. Biz telekomdayiz şuan 11 den sonra bitiyor. Faturasız bir hat alip tekrardan Türk Telekom tarifesine geçmeyi düşünüyoruz. Eğer bizimde olmaz ise Turkcell bir tane tarifesine geçicez

• Pollos kullanıcısına yanıt

Rize pazarlıyım. Çamlıhemşinde ve yaylalarında bulunuyordum sık sık. Sorun yaşamazsın hocam, telekom altyapısı iyi. En kötü yanı teneke müşteri hizmetleri.

• Arkadaşlar bu tarifelerde aylık ve yıllık ücretlerde fark var bildiğiniz gibi. Aylık mi yoksa yıllık mi tercih edeceğimizi hat açıldıktan sonra mı yapıyoruz?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

İlk faturanız kesilmiş miydi? Fatura kesildiyse belki de tarifeden uyguladığı indirimi o yüzden cayma bedeli olarak yansıtmıştır. Benim faturan henüz kesilmedi.

• abcdq A kullanıcısına yanıt

Hayır geçerken seçiyorsunuz.

• mokenn kullanıcısına yanıt
    Kesilmedi ayın 10 unda kesilecekti

• Karingoo kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell'den tt ye geçip taahhüt verdim 1 hafta önce.
    Su an tt den tekrar Turkcell'e geçsem cayma bedeli oder miyim ?
    Bu kampanyadan sonra TT yıldız paketler çıkardı daha uyguna, Turkcell bir indirime daha gider mi? Vodafone gitti çünkü.

• biraz önce geçiş tamamlandı

akıllı fatura tanımladık

başka yapmamız gereken bişey var mı

hediye vs..

• Mevcut tarifem 9 Aralık günü doluyor ,yeni zamlı aylık ücret ödememek için o güne kadar Turkcell e başvuru yaptım arayıp soran yok 2 gündür. Büyük ihtimalle 10 una kadar da geçiş olmayacak bu gidişle.cozum önerisi olan var mı? Faturasıza başvuru yapsam 4 gün içinde geçer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karingoo kullanıcısına yanıt
    Git gel yapilmiyor

• Arkadaşlar selam Türk Telekomda 9 Aralık ta bitecek fatura taahüdüm nedeniyle bugün Turkcell 185 ₺ lik faturalı tarifeye geçiş yaptım. Bunun için Türk Telekom dan bir ceza yermiyim.

Degerli musterimiz, mobil hattiniza tanimli taahhudunuz 09/12/2024 tarihinde sona erecektir. Kampanya bitiminden sonra farkli bir paket / kampanyaniz yok ise Sasmaz 5 GB Tarifesi uzerinden ucretlendirileceksiniz. Gibi bir mesaj geldi şimdi de, bunu da anlamadım?

• John___Doe kullanıcısına yanıt

Telekom için ceza bedeli öğrenme: TAAHHUT yazıp 5555 e SMS gönderin.

Bunu ben bugün Vodafone’da kıza sordum. Vodafone’a geçince geri dönüşte Turkcell kabul etmiyor dedi. Ben de gittim inadına Vodafone’a geçtim. TTnet’te oluyor mu bilmiyorum dedi.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Güncel faturanızda cayma bedeli gözüküyor mu, kontrol ettiniz mi? Sözleşme iptali sırasında gelen mesajlarda da cayma bedel bilgisi oluyor, onlarda da bahsettiğiniz tutar yazıyor mu? Saçma geldi açıkçası.

• mokenn kullanıcısına yanıt
    199₺ güncel faturada görünüyor hocam

• John___Doe kullanıcısına yanıt

Taahhüt bitimine 30 günden az kala,yani son fatura dönemi içinde hattımızı taşıdığımız için cayma bedeli söz konusu olmaz,dolayısıyle taahhüt bozmamış oluyorsunuz. 12 fatura dönemi kalmayı taahhüt etmiştiniz ve 12 fatura dönemi kullanmış oldunuz. Bahsettiğiniz mesajı dikkate almayınız zaten Turkcell'e geçişiniz BTK ve ilgili 2 operatör tarafından onaylandıysa. Onaylandıysa onaylandığına dair SMS gelmiştir.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bugün hat açıldı kullanmaya başladım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.