hayırlı olsun ama eski paket kullanımı zarar yazmaz hocam, 219'a halletmişsiniz:) |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (29. sayfa)

-
-
Gördüm hocam ara paket olarak 15 GBda var. TT daha uygun görünüyor şuan için
-
TT den faydalanamiyor ki?quote:
Orijinalden alıntı: mydonose_2Gördüm hocam ara paket olarak 15 GBda var. TT daha uygun görünüyor şuan için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka operatöre geçiş yapılıp tekrar geçince oluyordu en son hocam. Ben geçen sene böyle yapmıştım. Şuan başka operatöre geçip hat açılınca tekrar TTye dönülemiyor mu?
-
Cayma bedeli çıkıyor o zaman
Geçen senelerde yoktu hocam? Yeni mi çıktı bu? Geçişi normal faturasız hatta geçirsekte mi çıkıyor? Türkcell ya da Vodafone da faturasıza geçip geri dönmede de cayma çıkıyor mu?
-
Geçen dönem ben faturalidan gene faturaliya geçtim o zaman çıkmış idi. Ama faturalidan faturasız hatta geçmeyi bilmiyorum.
Ben geçen sene faturalıdan faturasıza geçiş yapıp oradan TT faturalıya geçmiştim. Hiç bir sorun olmamıştı hocam.
-
Ne yapalım ya kafam karıştı:) ayın 11 den sonra deniyelim faturasiza geçmeyi o zaman. Bende 2 hat var gecirecegim
Geçen sene 4 hattıda böyle yaparak geçirmiştik hocam bir deneyin isterseniz. Ben 11inde deneyeceğim. İnşallah kampanya bitmez.
-
Bitmez herhalde ya daha yeni çıktı deneyelim. hemen geçiyor mu faturasiza yoksa 3 gün felan bekliyoz mu
Faturasıza da normal taşıma gibi birkaç gün içinde geçiyor hocam. Geçtikten sonra istediğiniz operatöre geçersiniz.
-
Tamam öyle yapalım 11 den sonra. Olmadı Turkcell yolu gözüküyor bize
15 gün oldu turkcele geçtik. 490 tl 60 gb, yeni kampanya yapmış 390 tl 60 gb. Bazı arkadaşlar geçmiş sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende z490 a geçmiştim sözleşme feshi yaptım sonra uygulamadan 390 olanı yeniden sözleşme yaptım
İptali nereden yaptınız telefonlamı uygulama üzerinden mi
310 tl 20gb kampanyasına geçiş yapmıştım
hattım 28 kasımda açıldı.
şimdi müşteri temsilcisi cayma bedelimin 188.90 tl olduğunu söylüyor
turkcell asistan 145.38 tl + vergi diyor.
8-9 günlük kullanım için bu kadar cayma bedeli çıkması yanlış değil mi?
tarifenin taahhütsüz fiyatı 499 tl, taahhütlü fiyatı 310 tl.
yani 1 ayda bana 499-310=189 lira indirim yapmış olacaklar, ama ben daha 1 ay kullanmadan sanki 1 aylık taahhüt indirimden faydallanmışım gibi cayma bedeli çıkarıyorlar.
5 hattımı da aynı gün Turkcell'e taşımıştım, şimdi hepsinde cayma bedeli aynı şekilde görünüyor. Ne yapmalıyım?
-
başvururken e-sim qr süresi doldu diyor ne yapmamız lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X