Cayma bedeli her zaman var son gün bile var ama aynı zamanda kalan faturaları peşin ödeyip çıkma hakkı da var. 12. ay 29 gün kala çıkan abone, kalan 29 günün bedelini ceza olarak ödemiş sayılıyor bu haktan dolayı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 6 Aralık 2024; 0:42:26 > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (31. sayfa)

-
-
Taahhüt bitimine Son 30 gün kala cayma bedeli çıkmaz. Hiç bir zaman. Net. İşin içinden biri olarak söylüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 30 gün kala çıkmıyor. Fatura yansıyor sadece.
-
Son 29 gün kala abonelik sonlanırsa son ay sadece 1 günlük mü fatura ödenir yoksa son ayın tam faturası mı ödenir? 1 günlük değil tam fatura ödendiği için cayma bedeli bu olmuş oluyor.
Yine 30 gün şeklinde alakasız bir sınır olmadığı için 40 gün kala çıkan da kalan 40 günde ödemesi gereken fatura tutarını ödeyerek "cayma bedeli olmadan(!)" ayrılabilir.
-
Arkadaşlar git-gel yapayım diye bimcell e geçtim. Hat az önce açıldı ancak daha önce konuda bahsedilen 300 dk konuşma ve 9 gb internet vermiyor.
KAYIT BIMCELL BONUS yazıp 4551 e mesaj gönderdim, geri dönüş mesajı gelmedi. Nerede hata yapıyorum?
Edit: @berkay956 hocama teşekkürler. mesajını yeni gördüm.
önce BIMCELL BONUS yazıp 4551 e gönderiyoruz, sonrasında KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytekinNet -- 6 Aralık 2024; 11:10:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun bu şekilde olmayacağını yazdım. Ama arkadaşlar ısrar etti. Bu ancak yeni hat alımlarında geçerli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom cayma bedeli olarak 3 ay için 5.471 TL istemiş aylık 250 TL fatura gelen aboneye. Bunlar zivanadan çıktı. Bu nasıl olur?
Arkadaşlar ben Türk Telekom faturalı idim 20 Kasım'da 12 ay taahhüt vermiştim 300 küsur fiyatlı bir tarifeye bu kampanyaları görünce dün aradım hattımı faturasıza taşıdım cayma çıkmaz sadece 80+15 tl masrafı olur dediler tamam dedim geçişi yaptım bunu da bu yeni kampanyalardan faturasıza geçip tekrar faturalı geçersem belki yararlanabilirim diye düşünerek yaptım sonra tekrar aradım Türk telekomu faturasıza yeni geçtiğiniz için 30 gün beklemeniz gerekir faturalı ya geçmesiniz dedi kaldım öyle.
Aslında amacım bu tüm operatörlerin başlattığı (Turkcell Vodafone Türk Telekom) uygun tariflere geçmekti hata yaptım sanırım direk Vodafone veya Turkcell bu yeni tarifelerine de taşısam olurdu sanırım.
Şuan ki durumda ne yapabilirim Türk Telekom 1 ay içinde tekrar faturalı ya geçemezsiniz dedi ama bu kendi türk Telekom için mi acaba türkcell yada Vodafone bayiye gitsem bu yeni faturalı tarifelerine geçemem mi? Geçemezsem yada direk Turkcell Vodafone faturasıza geçip tekrar Türk Telekom faturalı gelemem mi yardımcı olursanız sevinirim çünkü 1 ay beklersem bu tüm kampanyalar biter ay sonuna kadar sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam oluyor, şimdi aldım. Mesajı düzenledim.
önce BIMCELL BONUS yazıp 4551 e gönderiyoruz, sonrasında KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyoruz.
Yeni taahhüt yapmıştım Vodafone dan. 5 gün kullanım için 371 lira fatura kesmişler. Bunlar kanı bozuk tam. Şimdi benim kullandığım gün kadar ödeme yapmam gerekmiyor mu?
Arkadaşlar merhabalar hattın yasal sahibi babam hattı kendi üzerime almak istediğim için Turkcell iletişim merkezini aradım 800 TL devir ücreti olur dedi burası tamam sorun yok sonrasında da sadece faturalı hatta geçirilir fiyatları da 800-900 TL olur paketlerin dedi böyle bir saçmalık varmı hattı kendi üzerine alınca yeni hat almış gibi olmuyor mu yeni kampanyalardan faydalanamıyor muyuz?
Eger böyle şartları varsada okey diyip sonra ilk ay cayma bedeli çıkmaz başka operatöre taşıyamam mı?
Arkadaşlar dün akşam hattım açıldı 10 gb 185 liralik olana geçmiştim de şimdi kontrol ettimde kredi karti otomatik ödeme %20 veya birkaç farkli kart fatura kampanyasiyla faturayı 30-40 lira daha düşürebiliyorum gibi duruyor bu yüzden acaba 20 gb liga mi geçseydim hazır 50 lira fark varken faturada oderken bir tik dusecek 20 lige gecmek daha mi mantikli? Ve istesem müsteri hizmetlerini arayıp 20 gb 235 e geçebilir miyim 1 gün olduğundan cayma falanda çıkmıyorken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet indirimsiz fiyat üzerinden günlük neye geliyorsa çarpı 5 olması gerek normalde.
Arkadaşlar,
Şuan turkcell rahat hat kullanıcısıyım, türk telekoma hattımı taşısam sonra tekrar turkcell e taşısam bu paketleri alabilir miyim dikkat etmem gereken nedir ve telekoma geçiş işlemini bugün başlatsam kaç gün sürer ?
90 gün olayı sanırım ilk hat alımında geçerli, telekoma hali hazırda kullanmakta olduğum hattı taşımam durumunda herhangi bir gün sınırı olmaksızın turkcell e geri dönebiliyor muyum?
Teşekkürler şimdiden
-
Turkcellden faturasız telekoma gecıp tekrar gelmeyı dusunuyorum. Faturasz telekomda kalma suresı yok degıl mı?
3 aylık Turkcell macerasını noktaladım. Sınırsız sosyal medyanın kıymetini bir kez daha anladım.
Youtube'dan 2 video izleyince doluyordu 60 gb.
500 TL küsür cayma bedeli çıktı.
-
Selam ben de ttnetdeydim taahhütlü uygun kampanya söylemeyince bende türkcelin 20gb 235 lik tarifeye geçtim ve hattım bugün açıldı.Şimdi baktım ttnin 20 gb 180 tl tarifesi daha uyguna geliyor tekrar tt nete geçebilirmiyim türkcelde cayma bedeli çıkarmı acaba ? teşekkürler
Hocam telekomun sınırsız sosyal medya paketinde normal internetten yiyor diye şikayetler var , buna bende şahit olmuştum , youtube paketi almıştım yazın , ama normal gb lardan gidiyordu müşteri hizmetleride anlamıyordu şikayet varda bu durumdan çok mağdur olan kişiler var
-
Valla hocam ben hissetmedim açıkçası.
Hiç kota dolduğuna dair mesaj almadım. Geri döndüm telekoma.
Kesinlikle çok daha memnun kaldım Telekom'dan. Üstelik prime özellikleri de var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telekom faturasızda herhangi bir tarıfeye mı gecıs yapıyorsunuz? Ordanda cayma ucretı cıkmaz mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X