Arkadaşlar ttnetin telefonunu arıyorum ama açan yok.Sorum şu; Ben ttnetin 3 ay bedava olan kampanyasında bedava süreç boyunca 4096 ile bağlanıp 3 ay sonunda 1024 e geçiş yapmak istiyorum.Böyle birşey yapan veya yapılıdğını duyan varmı.Olabilirmi böle bişi...Buakşam abonelik işlemlerini yaptırıcam.Yardımcı olursanız çok sevinirim...
yokmu ya bişiler sölicek birileri...
Sanmıyorum sözleşmede değişiklik yapılamaz diye yazıyor biliyorum tnet sitesindede yazar bir bak istersen.
ben aynen dediğin gibi kullanıyorum şu anda. Gittim konuştum olur dediler inanmadım sözleşmeyi okudum. Aynen şöyle yazıyor,
24 aylık abonelik sözleşmesi bu 2 sene boyunca bana bağlı kalacan diyo ilkbaş bunu kabul ediyorsun. Daha sonra aşağılarda kampanya yı açıklıyor iyice ve 2 sene içinde sösleşmeyi iptal edersen yararlandığın kampanyanın parasını alıyor senden. Daha sonra hızlar konusunu okudum ve diyor ki abone olup 3 ay bedava alan üyeler bu üç ay içinde paket/hız değişikliği yaptıramazlar 3 aydan sonra paket/hız değişikliği yaptırabilirler diyor.
Yani uzun lafın kısası bölye bişey oluyor. Sözleşmede yazıyor okudum çünkü, zaten kampanya sözleşmesinin bir örneğinde eve aldım ne olur ne olmaz
Vallaha 4096 ile download keyfi bi başka
Sağol yazılımcı arkadaşım.Gerçekten yardımcı oldun bauruyu o şekilde yapıyoruna.Bende sözleşmede aynı şeyi okudum ama emin olamadım.O zaman bu akşam başvuruyu o şekilde yapıyorum.Teşekkürler...
rica ederim
ne yani şimdi 3 ay 4 mbit kullanıp kotalıya dönebilirmiyiz 3 ay sonra sonra tuzluya patlamasın bu iş yoksa sadece 1 mbit kotasıza 'mı geçiş yapabiliriz