Şimdi Ara

3 ay hediye blutv akbank kampanya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
9.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG tv ye yükledim sorunsuz izleniyor ileri geri sarmanın iyileştirilmesi ve kaldığım yerden devam edebilmenin eklenmesi lazım. Film listesi yaptım listeye film ekledikçe uygulama hantallaştı çöktü çökecek derken iyi dayandı tuşa basıyorum 7 sn sonra işliyor ama netflixden kat kat iyi film konusunda.
  • Samsung uygulaması hakikaten kötü, bir çok filmde izlemek istediğinde restart atıyor, dizilerde ise izlemeye başlamıyor. Sistemlerinde olduğunu bildiğim filmler tv uygulamasından çıkmıyor, arama kısmına ismini yazınca çıkıyor falan.

An itibariyle netflix, blutv , filmbox , digiturk tv ve vodafone tv abonelklerine sahibim, akıllı televizyonda problemsiz izlediğim sadece netflix var...
  • Blue tv de seyredecek ne var ki? Ben bişey bulamadım da.
  • Kullanmayacak arkadas rica etsem pmden gondereilir mi

• Üyelik girişi yaptım ama kodu nereye yazıcaz bulamadım. Yardımcı olursanız sevınırım. 30 gunluk deneme suresını başlatıncamı istiyo kodu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

Üyelik girişi yaptım ama kodu nereye yazıcaz bulamadım. Yardımcı olursanız sevınırım. 30 gunluk deneme suresını başlatıncamı istiyo kodu?

üye girişi yapınca ödeme bilgileri kısmında alt tarafta kod yazacağın kısım var kodu oraya yazabilirsin
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Ben kendin sildin sanmistim. Mesajını hatırlıyorum, hakaret vs içermiyordu. O mesaj yönetim tarafından silinmişse gerçekten yuhhh! Her yerde tek tip insan mantığına alıştık da forumlarda da böyle sansür başladıysa vay halimize.

İki tarafında yazdıkları silinse bi nebze anlarım; yönetim başlık altında konu-dışı tartışma, atışma istemiyor ve siliyor, diye yorumlarım. Ama birinin yazdığı siliniyor ona cevap vereninki duruyor. Yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

Hic ugrasmayin Play store da canli mobil tv yi indirin tum turksat kanallari mevcut goruntu kalitesi 10 numara ve 7 tane salon film kanali var. Sinema filmleri Ucretsiz.

Canlı mobil TV yi

Samsung tv de izlemek için ne yapmak lazim

İpad YouTube u TV ye aktarıyor ya onun gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme amaçlı hesap oluşturucam ama para çekmek istiyor kartımdan bu tırrekler. kaç para çekiyor ve iade ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Üyelik girişi yaptım ama kodu nereye yazıcaz bulamadım. Yardımcı olursanız sevınırım. 30 gunluk deneme suresını başlatıncamı istiyo kodu?

üye girişi yapınca ödeme bilgileri kısmında alt tarafta kod yazacağın kısım var kodu oraya yazabilirsin

Üstat kredi kartı bilgilerini verdikten sonramı gelıyo şifreyi yazabılecegkmız yer? Ben 30 gjn ıcretsız deneden devam ettim ve kredi kartı bilgilerini isteyinceye kadar devam ettim. Ama şifre gircek yer bulamadım

• İos ta guzel bir program varmı yabancı diİ takibi için?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Üstat kredi kartı bilgilerini verdikten sonramı gelıyo şifreyi yazabılecegkmız yer? Ben 30 gjn ıcretsız deneden devam ettim ve kredi kartı bilgilerini isteyinceye kadar devam ettim. Ama şifre gircek yer bulamadım

Hocam once kredi karti bilgilerini girmen gerekiyor. Sonraki adimda kodu girebilirsin. Ben 1 lira limiti olan sanal kartimi verdim. Sende oyle yapabilirsin

• 3 -aylık deneme aldım bakalım nasılmış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod var kullanmayacağım kodu ilk pm atana göndereceğim .
  • Fazla kod varsa yollayin bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

Fazla kod varsa yollayin bana

emredersin
  • Kullanmıycak varsa gönderirse iyi olur

• İnternet olmasa da izleniyo değil mi?

• CAVQ kullanıcısına yanıt
    Mümkün mu sence bu? Uygulama boyutu birkaç tb olması lazim bunun icin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.