Şimdi Ara

3 ay hediye blutv akbank kampanya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
9.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya diyince ümitlendim.öbür türlü bi mantığı yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Akbank direkt ten 3 aylık ücretsiz kod aldım. Lakin kodu girince aktif olmadığı yazıyor. Nasıl düzeltebiliriz. Nerede hata yapıyor olabilirim. Saygılarımla.

• kodu kullanmayacak olan varsa alabilirim. teşekkürler...
  • Kredi kartı istemesi sakat olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: zippocakmak

Kredi kartı istemesi sakat olmuş

benden istemedi
  • Vestel tvlerde nasıl izliyorsunuz acaba?

• Ses var görüntü yok
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    hocam hangi bölümden kodu girdiniz. Mobil mi pc mi bende kodu aktif görmüyor. Teşekkür ederim saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaster85

hocam hangi bölümden kodu girdiniz. Mobil mi pc mi bende kodu aktif görmüyor. Teşekkür ederim saygılarımla.

Pc den girdim. Akbank ın linki vardı sitesinde oradan

• Teşekkür ederim saygılar.

• Telefondan ve bilgisayardan girdiğim şifremi smart tv den kabul etmiyor izleyemiyorum işime yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Telefondan ve bilgisayardan girdiğim şifremi smart tv den kabul etmiyor izleyemiyorum işime yaramadı

Yuh artık ya

Bu devirde..

AMK smart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kullanmayacak varsa alabilir miyim? teşekkürler
  • Vestel tv lerde nasıl izliyoruz?
  • Samsung kullananlara 3 aylık hediye deneme veriyor. Hemen satışını yapmaya kalkışmışlar ya...

SAMSUNG GALAXY TELEFONLAR ÜZERİNDEN "GALAXY ÖNERİLERİ" DİYE BİR UYGULAMA VAR ORADAN BLUTV'YE TIKLAYIN VE UYGULAMAYI İNDİRİN. ARDINDAN HER HANGİ BİR SANAL KART İLE VEYA KREDİ KARTIYLA ÜYE OLURSANIZ SİZE DİREK "3 AYLIK DENEME" ÜYELİĞİ VERİYOR.

Not: "Galaxy önerilerini" bulamıyorsanız direk mağazadan blutv'yi indirin ve üye olun 3 aylık deneme verecektir. Hayırlı olsun. 4 tane sanal kart ile üye olsanız her 3 ayda 1, 1 yıllık üyeliğiniz olmuş oluyor şu kod satıcılarına paranızı kaptırmayın iyi sömürmeler gençler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 19 Aralık 2016; 20:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Samsung kullananlara 3 aylık hediye deneme veriyor. Hemen satışını yapmaya kalkışmışlar ya...

SAMSUNG GALAXY TELEFONLAR ÜZERİNDEN "GALAXY ÖNERİLERİ" DİYE BİR UYGULAMA VAR ORADAN BLUTV'YE TIKLAYIN VE UYGULAMAYI İNDİRİN. ARDINDAN HER HANGİ BİR SANAL KART İLE VEYA KREDİ KARTIYLA ÜYE OLURSANIZ SİZE DİREK "3 AYLIK DENEME" ÜYELİĞİ VERİYOR.

Not: "Galaxy önerilerini" bulamıyorsanız direk mağazadan blutv'yi indirin ve üye olun 3 aylık deneme verecektir. Hayırlı olsun. 4 tane sanal kart ile üye olsanız her 3 ayda 1, 1 yıllık üyeliğiniz olmuş oluyor şu kod satıcılarına paranızı kaptırmayın iyi sömürmeler gençler.

çok teşekkür ederim hocam, adam birde 12 tl istiyor ayıp ya

• Arkadaslar kampanya icin yarin son gun kullanmayacak olan varsa verebilir mi acaba ? Tesekkurler
  • Lg tvlerde izleyebilen var mı?
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Silverlight desteklemesi gerekiyor diye biliyorum. LG TV'lerde 2015 ve üzeri olanlarda tarayıcıdan girilebiliyor.

LG Smart TV kullananlarlar modelinizden hangi yıl üretildiğini anlayabilirsiniz.

Mesela benim tvnin modeli 42 LB 652V. parça parça inceleyelim.

42= inch demek tvnin boyutu.
    L= LED demek.
    B= 2014 yılında üretildi demek. (modelinde F,G,H olanlar tv'nin tarayıcısını açarak izleyebilirler bu harf olmayanlar izlemeyez)
    652= model serisi
    V= dahili anteni var tv için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 30 Aralık 2016; 19:18:8 >
  • Kod verecek olan iyi kalpli bir insan aranıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.