Şimdi Ara

3 ay hediye blutv akbank kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
9.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmayacak olan varsa PM den gönderirse sevinirim.
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyelim bakalım ilk defa duydum blutvyi

• Varolan,ücret ödediğim hesabımda kullandım.
    Yenileme tarihini 3 ay uzattı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktdgvr

İlk ay zaten ücretsiz. Bu yüzden kuponu şimdilik tanımlamadım. Ay sonuna doğru tanımlayacağım. Şimdi tanımlayınca 1+3 ay mi yapıyor, sadece 3 ay mi? Deneyen oldu mu?

Axess kampanyasından ziyade Blutv incelememe ilişkin olacağından biraz konu dışı ama birkac bilgi veriyim. Tv uygulaması benim tvde bi türlü çalışmadı. Ben de telefondan mirror share ile tvye yansıtarak bi film izledim dün akşam. Telefondan yansıttığım halde görüntü kalitesi gayet iyiydi ve hiç donma yapmadı.

Blutv film içeriği güzel. İlk üyelikte ödeme bilgisi istedi. Verdim, 1tl çektiler. Sanırım depozito, geri iade ederler. Yukarda da bahsettiğim gibi 1 ay sonunda axess kodunu gireceğim. 3 ay daha eklenecek.

BAŞTA ÖDEME BİLGİSİ VERMİŞSENİZ, ÜCRETSİZ KULLANIM SÜRENİZ DOLMADAN HESABİM SAYFASINDAN ÜYELİK SONLANDIRMANIZ GEREK. YOKSA BİLGİSİNİ VERDİĞİNİZ KARTTAN AYLIK 9TL ÜYELİK ÜCRETİ KESİLİYOR.

Taahhüt istemiyor.

1 ÜYELİK İLE 4 CİHAZDAN KULLANILABİLİYOR. MESELA 2 CEP TELEFONU,1PC VE 1TVYE UYGULAMAYI KURUP FİLM, DİZİ VEYA CANLI YAYIN İZLEYEBİLİRSİNİZ. Cihaz ekle/çıkar yapılabiliyor. Mevcut 4 cihazınızdan 1 ay içinde sadece 1ini çıkarıp yeni cihaz ekleyebiliyorsunuz.

Benim eyyorlamam bu kadar!

tv de smart uygulaması var mı

• Nasıl izleniyo filmler ben giriş yaptım hemen izle diyorum fragmanı gösteriyorr

• blutv uygulamasi dsmart go uygulamasında daha iyi.
  • Samsung smart tv kullanıyorum. Uygulaması var ama önceki mesajda da belirttiğim gibi çalışmadı. "Yükleniyor" yazısı çıkıyor ekranda fakat bi türlü tamamlanmıyor, uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum; yine aynı. En sonunda telefondan yansıttım. Görüntü de iyiydi, donma da olmadı.
    Eğer tv uygulaması var diye alacaksanız önce tvnizdeki uygulamanın çalıştığından emin olun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 3 Aralık 2016; 17:59:39 >
  • Kullanmayan varsa kod pm iletebilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

Hic ugrasmayin Play store da canli mobil tv yi indirin tum turksat kanallari mevcut goruntu kalitesi 10 numara ve 7 tane salon film kanali var. Sinema filmleri Ucretsiz.

Link atar mısın hocam pmden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullanmayacak olan paylaşabilir mi kodunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktdgvr

Samsung smart tv kullanıyorum. Uygulaması var ama önceki mesajda da belirttiğim gibi çalışmadı. "Yükleniyor" yazısı çıkıyor ekranda fakat bi türlü tamamlanmıyor, uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum; yine aynı. En sonunda telefondan yansıttım. Görüntü de iyiydi, donma da olmadı.
    Eğer tv uygulaması var diye alacaksanız önce tvnizdeki uygulamanın çalıştığından emin olun bence.

bende LG tv var onda smart uygulama yok
  • Beş para etmez bi uygulaması var samsung smart tv de.
    Netflix in yanından bile geçemez.
    İleri geri alma tam bir işkence, hatta mümkün değil.
    Yarıda kaldığın yerden izleyemiyorsun.
    Sürekli uygulamadan atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 4 Aralık 2016; 20:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

geçen biraz Ahaber izleyeyim dedim IQ seviyem düştü "mee"lemeye başladım birden. Son bir gayretle Discovery'i açıp normale döndüm çok şükür. tişikkirler diskoviri

bu İQ seviyesi ile hayatta kalman başarı

boşuna demiyorum fazla ahaber izlemeyin diye, sonra gelip böyle cevaplar yazıyorsunuz

• kullanmayacak olan varsa pmden rica edebilir miyim ?
  • İsteyen varsa göndereyim kodu PM den

• Fazla kod varsa hayır demem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan1505 -- 5 Aralık 2016; 21:13:53 >
  • quote:

quote:

quote:

geçen biraz Ahaber izleyeyim dedim IQ seviyem düştü "mee"lemeye başladım birden. Son bir gayretle Discovery'i açıp normale döndüm çok şükür. tişikkirler diskoviri

boşuna demiyorum fazla ahaber izlemeyin diye, sonra gelip böyle cevaplar yazıyorsunuz

düşük iq seviyesine sahip bireyler muhattabim değilsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

düşük iq seviyesine sahip bireyler muhattabim değilsiniz

muhattabın değilsem neden gelip durduk yere mesajımı alıntılayıp cevap yetiştirdin diye sorarlar adama. bir de IQ'dan falan bahsetmiş insan gerçekten hayret ediyor

• Apple TV de kullanıyorum fena değil ama canlı tv'lerin hiç biri yok apple tv'de :(
    Akbank hesabım yok kod alıp kullanmayan varsa ve PM'den paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.