Şimdi Ara

3 ay once sovdugumuz adama bugun geldigi icin seviniyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakter ve kisilik olarak sevmesemde baska caremiz yoktu..3 ay once nagmaglup giderken Ft yonetimin aklini karistiriyor,tudoru kovdurup hazir kadroya kendisi oturacak vb diyenler simdi Ft nin gelisine seviniyor cok ilginc..
    Bu adamin nasil ayrildigi,nasil bir TD oldugu belli..Su an ki yonetim,gelecek olan yonetim de bu adamin kucaginda olacak..

• Bu adama söven ben Galatasaraylıyım demesin, bakın hataları yanlışları oldu fakat kasten Galatasaray'a zarar vermedi.

Milli takım daveti geldiğinde yalnız bırakıldı ve milli görev mevzusu yüzünden gitmek zorunda kaldı.

Bugün aynı mevzu Şenol Güneş'e yapılsın ve yalnız bırakılsaydı gitmek zorunda kalırdı. Sövenler varsa kendi hazımsızlığıdır diye düşünüyorum.
  • ben sövmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sövdük ancak arma kişisel kinlerimizden önce gelir fatih terimin de büyük ihtimalle başarılı olacağını düşünüyorum o yüzden sevindim gelmesine.
  • 8 sezonda 6 Lig şampiyonluğu 1 Uefa kupası 6-7 tane Türkiye Kupası.Tartışma kapanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 21 Aralık 2017; 23:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

Sövdük ancak arma kişisel kinlerimizden önce gelir fatih terimin de büyük ihtimalle başarılı olacağını düşünüyorum o yüzden sevindim gelmesine.

yüzsüzlükte son nokta. bi de itiraf ediyor.
  • Bu adama söven ben Galatasaraylıyım demesin, bakın hataları yanlışları oldu fakat kasten Galatasaray'a zarar vermedi.

Milli takım daveti geldiğinde yalnız bırakıldı ve milli görev mevzusu yüzünden gitmek zorunda kaldı.

Bugün aynı mevzu Şenol Güneş'e yapılsın ve yalnız bırakılsaydı gitmek zorunda kalırdı. Sövenler varsa kendi hazımsızlığıdır diye düşünüyorum.
  • Söven Galatasaray taraftarı falan değildir. Galatasaray ın büyüklüğü karşısında ve onun gölgesinde kendi ezik ve aciz karakterini bir nebze kamufle etmek ve başarısından kendine pay çıkarmaya çalışıp tatmin olmaya çalışan zavallılardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende hiç sövmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

quote:

Sövdük ancak arma kişisel kinlerimizden önce gelir fatih terimin de büyük ihtimalle başarılı olacağını düşünüyorum o yüzden sevindim gelmesine.

Tinercilerin ve şikecilerin kendilerini bir şey sanmalarını görmek yerine fatih terimin kaprislerini ve egosunu görmeyi bin kere tercih ederim.Yine dediğim gibi arma her şeyden önce gelir.Bakıyorum şimdiden tutuşmuşsunuz.

yav he he tutuştum yanıyorum. bir laf bellemişsiniz zırt pırt söylüyorsunuz. bir de altta kalmamak için şikeci ve tinerci diye laf sokmaya çalışmış. altta kalacağın bir şey yoktu zira ben laf felan sokmadım. senin bunu yapman aşağılık kompleksli olduğunu gösteriyor.

• Gitmese kim bilir şimdi üst üste kaçıncı şampiyonluğumuzu kutluyorduk. Hocamızla kopardılar bizi...

Gittiği günden beri hep geri dönmesini bekledik. Sövenler çıktı, karşı çıkanlar hep yazdık çizdik savunduk hocamızı.

imPARAtor diyorlar, sanki bu yerlerde tek bu paraları fatih terim kazanıyormuş gibi.
  • imPARAtor luktan imparatorluğa. Skor taraftarı bu olsa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tinercilerin ve şikecilerin kendilerini bir şey sanmalarını görmek yerine fatih terimin kaprislerini ve egosunu görmeyi bin kere tercih ederim.Yine dediğim gibi arma her şeyden önce gelir.Bakıyorum şimdiden tutuşmuşsunuz.

yav he he tutuştum yanıyorum. bir laf bellemişsiniz zırt pırt söylüyorsunuz. bir de altta kalmamak için şikeci ve tinerci diye laf sokmaya çalışmış. altta kalacağın bir şey yoktu zira ben laf felan sokmadım. senin bunu yapman aşağılık kompleksli olduğunu gösteriyor.

Ulan yüzsüz demişsin laf sokmadım diyorsun birde sorunlu falan mısın?

• Hiç sövmedim ama bizi yarıyolda bırakıp tüpçünün yanına gidince çok kırıldım hala kırgınım.

Ama aslolan Gs bizede desteklemek düşer.

Tabii eski heyecanım yok bunda hocanında kabahati çok.

2 sene sonra gene birşeyler olacak ve gidecek Terim bu renktaşlar maalesef.

• quote:

ya neyse biraz bekleyin başarılı olmazsa yine söversiniz
    sanki küfür başına para mı alıyolar
  • Yok kadro kotuyken gelmezmis yok senol gunesin karsisina cikamazmis yok besiktasin kadrosu ucuyormus yok herkes kotuyken milyonlarca harcama yaptirip oyle sampiyon oluyormus....Herkesi susturdu yine imparator. Gel hocam hosgeldin yuvana. Gidisinde herkes kizdi herkes uzuldu belki sen de uzuldun sonradan hata yaptım diye ama olsun sen bu camianin evladisin armamizdaki yildizlardan birisin. Kulup aciklamadan sen kendin acikladin twitterdan. Belli ki donmeyi cok istiyordun cok heyecanlisin cok heyecanliyiz biz de sayende.

• Ünal Aysal ile ego savaşlarına girmeseydi, milli takıma gitmeseydi belki şuan BJK hala 2 yıldız takılıyordu. 3-5 ay önce Arda ve çetesine sövdü çoğunluk. O olayda hocayı onlar yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

imPARAtor luktan imparatorluğa. Skor taraftarı bu olsa gerek

Skor taraftarlığı diye birşey yok. Fatih Terim hem imPARAtordur hemde imparatordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Skor taraftarlığı diye birşey yok. Fatih Terim hem imPARAtordur hemde imparatordur.

Daha düne kadar kendisine söven insanlar, milli maçlarda yenilmeyi isteyip rakip ülkeyi destekleyenler daha şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamış. Bunun adı skor taraftarlığıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Daha düne kadar kendisine söven insanlar, milli maçlarda yenilmeyi isteyip rakip ülkeyi destekleyenler daha şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamış. Bunun adı skor taraftarlığıdır

Siz skor taraftarlıği yapmıyorsunuz sanki hiç. Derbide bizi yenene kadar şampiyonluktan ümidi kesip hocaya salladınız, bizi yenince tekrar şampiyon oldunuz sonra Kayseri ile berabere kalınca tekrar şampiyonluk gitti oldu Skor taraftarlığı size veya bize özgü birşey değil. İnsan fitrarında var. Yorumcularında çoğu öyle. Bkz Erman Toroğlu.

• Kol kola gelmem dedikleri ile sırıtarak imzalar attığı için sövme, sinirlenme durumlarını yaşamadım o derece sildirdi kendisini bende. MT macerasıyla görüldüğü üzere artık başarılı bir TD değil hatta sözünü bile geçiremeyen bir hoca olarak görevine son verildi başta istifa etti denildi olay uzayınca kovulduğu ortaya çıktı. Bu güne kadar olan sürecin kısa özeti bu ve artık başarılı bulmadığım kendi seçtiklerine bile söz geçiremediğini bildiğimiz bu TD geldiği için sevinçten uçmasam bile bu sonuçtan memnunum! Tudor denen Hırvat (siz Türkler diyor haspam) işte o kadar beceriksiz o kadar rezil o kadar utanç kaynağıydı, hala da bu Hırvat gitti diye üzülenler var! Bunlara her şey müstahak! (Cevap basit iki seçenek varsa biri bu Tudor diğeri artık başarılı olmayan FT ise her zaman seçim FT den yana olur.)

FT artık başarılı bir TD değildir ama Galatasaray taraftarını camiasını bir araya getirebilecek küllenmiş ateşini yeniden kor alevlere çevirebilecek bir etkendir, bize acil lazım olan şeylerden biri de budur belkide bu etken şampiyonluk için yeterli olacaktır. Bu süreci en az hasarla atlatmamızı sağlayacak bir hamledir. Sezona iyi başlamış bir takım ilerleyen zamanda Tudora rağmen başarılı olabilen artık kimin ne yapacağını bilemediği zamanlarda bile kısmen başarılı olan bir takım önlerine taş koymayan bir hoca ile mevcut durumundan çok daha başarılı olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.