arkadaşlar bu sigarayı silmenin bi başka yolu yokmu kafayı yiyecek gibi oluyorum bazıları atıp tutuyor kafada bitireceksin diye damarlarım çatlıyor 3 ay ölü gibiydim bugun içtim az önce 1 dal tüm sinir stres hepsi gitti günden güne aldıgım kiloları hiç saymıyorum bile belki bunlar benim için birer avuntu fakat yapamıyorum unutamıyorum bir sürü söz verdigim insana madara olmus durumdayım gizli gizli içicem içmeden duramıyorum filmlerde dizilerde sansürlenen sigaraları saçma bulurdum ama degilmiş onlar her nefes çektiginde içimden birşeyler kopar oldu ne kadar illet bir şey oldugun anladım ama 3 ay bile benim için bir büyük maratondu ama yenildim yapamadım.. napıcam bilmiyorum çok suçluluk hissediyorum akıl istemiyorum sadece sizlerle paylaşmak istedim.. içmeye devam edicem belkide ölümüm bundan olacak ama içicem çevredekilere öfkelenmektense dostlarımı arkadaşlarımı kaybetmektense bunu içicem siz içmeyin diyemem..çok kötü bir alışkanlık olsa bile bunu bile bile yapıyorum..şuan bogazlarım yanıyor..ama buruk bir mutluluk var içimde başımda dönüyor..kimseyi özendirmek için yazmadım acınacak halimi paylatım sizlerle..bir nevi itiraf gibi iradesiz bir bireyin itirafları..
sabahları nefes alırken zorlanıyo insan,bırakmak gerekli
önce şunu "" kullanmayı bırakacaksın sonrası kolay zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme