Şimdi Ara

3 ayda 16 kilo verme rehberi! Blogumda büyük bir rehber hazırladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://ogulcankarayurt.blogspot.com/2012/06/3-ayda-16-kilo-verin.html

adresinden okuyabilirsiniz. Kendi yazimdir.

• yazında sınav bolumunu okudum. 2 günde bir şınav cekiyorum. her gun diğerinden fazla oluyor. setlerle dun 63 sınav cektim mesela. ama gogus sekillendirmek ıcın sınav yetersiz diyolar. sence ?
  • blogun temasini normal yaparmisin bu aktif temalar acayip kasinti blogerda, ipadden giriyorum cok kotu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao

blogun temasini normal yaparmisin bu aktif temalar acayip kasinti blogerda, ipadden giriyorum cok kotu

Nerden yapiliyor, aciklarsan tabi degistiririm.

quote:

Orijinalden alıntı: berkeger

yazında sınav bolumunu okudum. 2 günde bir şınav cekiyorum. her gun diğerinden fazla oluyor. setlerle dun 63 sınav cektim mesela. ama gogus sekillendirmek ıcın sınav yetersiz diyolar. sence ?

Hocam sinavin gogus bolgesini calistirdigi su goturmez bir gercek ama yeterli olmayabilir. Gogus icin dumbellarla geniş ve dar aralıklı bench press yapmak gerekir, barfiks cekmek de iyi olacaktır.

• Şınav sadece mide bölgesini çalıştırır bilginize göbek bölgesi için daha farklı hareketler uygulanıyor şınavla six back
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

quote:

Orijinalden alıntı: cLao

blogun temasini normal yaparmisin bu aktif temalar acayip kasinti blogerda, ipadden giriyorum cok kotu

Nerden yapiliyor, aciklarsan tabi degistiririm.

quote:

Orijinalden alıntı: berkeger

yazında sınav bolumunu okudum. 2 günde bir şınav cekiyorum. her gun diğerinden fazla oluyor. setlerle dun 63 sınav cektim mesela. ama gogus sekillendirmek ıcın sınav yetersiz diyolar. sence ?

Hocam sinavin gogus bolgesini calistirdigi su goturmez bir gercek ama yeterli olmayabilir. Gogus icin dumbellarla geniş ve dar aralıklı bench press yapmak gerekir, barfiks cekmek de iyi olacaktır.

blogger ayarlarinda tema editoru gibi bir yer var incelersen bula bilirsin suan tam detayli yerini bilmiyorum bayadir blogger a girmedigim icin, bu arada ben gecen sene 1.90 120 kg dim suan 105-7 arasi bir seyim hedefim 90 olmak ama en az 1 ay daha spor ve duzenli beslenme uygulayamacagim naapsam yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazı hiç samimi değil , Amerikan filmi altyazısı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yazı hiç samimi değil , Amerikan filmi altyazısı gibi.

İçimden geleni yazdım. Gorusune saygı duyarım
  • nick mesaj uyumu
  • aynen dediğin gibiyim şu an memeler bi ayrı alemde göbek özerkliğini ilan etmiş diyete ve spora başladım dünden itibaren bu konuyu görmem çok iyi oldu teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım tip var ama kiloda olunca olmuyor saygılar iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetolsunbuhayat

aynen dediğin gibiyim şu an memeler bi ayrı alemde göbek özerkliğini ilan etmiş diyete ve spora başladım dünden itibaren bu konuyu görmem çok iyi oldu teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım tip var ama kiloda olunca olmuyor saygılar iyi günler

Rica ederim dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.