Şimdi Ara

3 ayda 30 kilo versem sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.85 113 kiloyum. 3 aylık spor salonuna yazıldım içinde havuz da var. internette 3ayda30 kilo, 4ayda40 kilo veren falan kişiler var ben de gaza geldim

haftada 5 gün spor salonu, cumartesi dışarıda yürüyüş, pazar dinlenme yapacagım

ve hergün spor salonu haricinde akşamları evde 30-40 dakika bisiklet çevirecegim. toplam günde 3 saat falan spor oluyor(çoğu kardio) ve yüzme

az yiyeceğim için çok sağlam bir multivitamin aldım sustenium 3 katman. böylelikle hiçbir vitamin minarel kaybım olmayacak. diyetisyene geçen sene gitmiştim klasik şeyler söylüyor bana uymuyor

sizce başarabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pikacu- -- 19 Eylül 2019; 16:0:25 >

• bunu bir doktora sormalısın buraya değil.
  • Ayrıca salonda 1. saati bırak 30. dakikadan sonra ayakta kaldığına şükredeceksin bir de bisiklet mi düşünüyorsun? Gerçekçi ol ve ayda 4 kilo bilemedin 5 kilo maksimum kayıp olsun. Beynin pes etmeyebilir ancak vücudun pes edecek.
  • Veremezsin zaten de, velev ki verdin, ölürsün anca o olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle ütopik hedefler koyarsan kendine 3 kilo bile veremezsin çünkü moralin bozulur, 1 haftaya bırakırsın. anlık gazlar saman alevidir.
  • 10= 70.000 Kalori 70.000/30= 2.333 Kalori Günlük.

En düşük 2000 Kalori alsan. 2500 Günlük Gider olsa. Yinede 1800 Kalorili Spor yapman gerekiyor. Gerçekçi değil kesinlikle. Heleki Yemeğe alışmış ve iradesi Güçlü olmayan birisi iseniz ancak hayal kırıklığı olur.

En mantıklısı Günde 500-750 Kalori açığı oluşturmak. Max 1000 Kalori.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.