Şimdi Ara

3 Ayda Öss Olur Mu (9 Milyara Değer Mi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen bilirsin ama bence gitme çünkü babamın yüzüne bakamam demişsin bir sene daha çalış daha verimli olur ve bundan daha az paraya mal olur
  • bence bu sene kendi kendine takıl öss ye de öylesine bir gir , seneye iyisinden kötüsünden 2-2.5 bin liraya bir dershaneye gidersin , günde bilmem ne kadar saat çalışıcam diyip kafayı yiyeceğine rahat rahat kazanırsın .
  • günün aynı saatlerinde planlı ve disiplinli çalışmakla olur.
  • bak hocam dershaneye kaydolursan sen o 9milyarın etkisinde ezilirsin.
    üstündeki baskı çok büyük ,daha beter olursun.
    ya kazanamazsam nasıl bakarım babama dersin.
    3ayda zaten zor günde okadar saat çalışmanda sağlık açısından kötü.
    seneye gir 3bin ytl lik bir dershaneye rahat kafayla çalış üstündeki baskıda azalır.
    6bin ytl de kar edersin
  • bende çalışmaya başlayalı(yani evde çalışmak) 1 ay oldu ama daha önceden bilgim ve uygulamam vardı bana göre kazanma çok çalışmakla değil az ama öz çalışmayla olur.bizim dershanede yılın başından beri günde 7-8 saat ders çalışsanlar var ama puanları benimkinden farklı değil hatta benimki daha yüksek bile diyebilirim.bence kendin bişeler dene yada bi dershaneye 2. dönem parası ver orda bireyselle falan öss'de en çok çıkan konulara çalış(hepsini yetiştiremssin tabi bu sayısal öğrencisiysen geçerli ki öyle anladım)
  • hiçbir işe yaramaz paraya yazık
  • babam memur öss ye şimdiye kadar hiç çalışmadım.
    Eğer temelin var ise bu sınava hiç çalışmadan girip yine başarılı olabilirsin. Öss ye çalışmak demek aslıdna bildiğin şeylerin pratik hale getirmektir. özel fen1 sınıfında hazırlanırken konuları çoğu kisi zaten hazırlıkta bitirmişti sadece konu tekrarı deneme çözümleri. Gerisini sen düşün.
    şuan daha kenarortay teoremlerini yeni öğreneceksen. bu seneden ümidi kes. Barajı geçmeyi kazanmak olarak görüyorsan ki değil bilemem... Anlatım tarzından seviyeni tahmin ediyorum az çok. yanılmıyorsam tabi. Şuan çalışmaya başlarsan zaten 1 ay okuduklarını anlamaya çalışmakla geçecek. Ki bu zamana kadar çalışmamışsın. Sorumsuz bir insan olarak düzene alışmanda 1 ay. Geriye 1 ay kalıyor ozamandada anca türkçe konularnı bitirirsin. deneme stratejisi süre vs habersiz girersin sınava. Sana tavsiyem şimdiden başla önümüzdeki sene için. önce türkçeden başla çalışmaya. soru nasıl sorulur kelime oyunları nerelerde götürür insanı buna alışman açısından ve temel açısından en uygunu budur. sonra matematikle devam edersin. onun sonunda da anlama ve işlem kabiliyetin gelişince fen e agırlık verirsin sayısalsan. bunun dışında çalışmaya başlayınca eğer düzgün kaynaklar kullanırsan başta kendini aptal gibi hissedeceksin. bu çalışmya uzun ara vermiş sorumsuzluğu benimsemiş herkesde olur. çalışmaya devam ettiğin sürece başarıyla beraber başarıya ulaşma gücünde artar. bu arada şimdiden çalışıp seneye hazırlık yaparsan düzenli çalışmayla belirli seviyeye ulaşıp indiirmli girebilirsin dersanelere.lise üniversite sınavları vs şu ana kadar dersanelre tek kuruş ödememiş biri olarak söylüyorum

• Olmaz ! Bence böyle yap:
    9 Milyar verip dershaneye gitme. Evde kendin calis. Bu sene ÖSS'ye gir öylesine fazla takma. Seneye Dershane'ye gidip girersin ÖSS'ye.
  • bence de kendini bu sene zorlama seneye o parayla daha iyi bir şekilde hazırlanabilirsin
  • Martın ortasına kadar yatıp da şurda össye 3 ay kala çalışmak ne kadar doğru?
    Zaten şunun şurasında 1.5-2 ay daha çalışırsınız,ondan sonra yaz gelir havalar ısınır sizi kimse tutamaz.
    Size tavsiyem,çalışabildiğiniz kadar çalışın,bu sene össye girin ve istediğiniz yerleri yazın.Eğer tutarsa ne mutlu,yok eğer kazanamazsanız seneye tekrar girin,sene başından beri düzenli olarak çalışın...
  • imkansız
  • Kazanamazsın, bu sene çalışabildiğin kadar çalış bir yere girmeye çalış
  • Baban memur ve 9 milyar dershane için verebiliyor..İlginç..
  • yparsın ıstedıkten sonra yapılamayacak bırsey yoktur once kendıne guven sonra allaha tevekkul et yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: merveeski2

yparsın ıstedıkten sonra yapılamayacak bırsey yoktur once kendıne guven sonra allaha tevekkul et yeterli

Hayaller ve Gerçekler
  • bi tane bile yorumu okumadan cevap veriyorum hayır olmaz

madem para var seneye adam akıllı dersaneye git
  • Olmaz kardeş... öğrendiklerini ne zaman tekrar edickesin ne zaman soru çözüceksin ne zaman dinleniceksin... orta veya daha üstü biyer için bu iş olmaz... gerçekçi olmak lazım.. 2 kere öss giren ve 5 yıldır üni.de okuyan biri olarak söllüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Mart 2008; 20:54:45 >
  • 9 milyara özel üniversitenin bi senelik parası ödenir diğerlerinide bi şekilde ödersiniz
    kazanamassın filan boşa gider 9 milyar dersanee yazılırsan
  • 9 milyar paraya ukrayanda üniversite okursun. hemde össye girmeden. ben bi ara çok araştırdım gidecektim ama bir türlü nasip olmadı.
    eğer gerçekten yurtdışında okumayı düşünürsen
    http://www.elt.com.tr/ burada bilgiler var.
  • Evet para tuzağı ... .Ankaradaki en kral kpss kursu bölümderleri genel küğltür genel yetenek hepsi in 1 .. 3.5 milyara geliyo be... öss çocuklarına 9 binytl nasıl istiyolar hayrett
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.