Şimdi Ara

3 Ayda Öss Olur Mu (9 Milyara Değer Mi?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pek sağlıklı durmuyor. şimdiye kadar hiç çalışmadıysan 3 ayda çalışıp bu şişi halledeceğine inanmıyorum. Bu senyi pas geç. seneye başlarsın dershaneye
  • 3 aylık 9 milyar ne demek abicim sen biliyormusun dalga mı geçiyorsunuz, o dersanenin ismini bir versene, sen galiba normal dersane ücretlerini bilmiyorsun,, şunun şurasında 3 ay kalmış 9 milyar istiyorlar o ne yaa aylık 3 milyara geliyor yeni mezun makine mühendisi arkadaşlarım 900 milyon alıyorlar, neyse iyi düşün derim sakın verme o kadar para ,, haa yurtdışı diyorsan ayrı,, arkadaşların yurtdışıona gitmiş 30 milyara mal oluyormuş, hangi ülke hangi üniversite biraz bilgi versene, haa bu 30 milyarın içinde yeme içme kalma üniversite ücreti var mı,bir senelik ücret mi yoksa okul bitene kadarki ücret mi , bir de kaç sene sürüyormuş, çünkü üniversite 4 yıl bir senede dil öğrenecen en az 5 yıl sürer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

3 aylık 9 milyar ne demek abicim sen biliyormusun dalga mı geçiyorsunuz, o dersanenin ismini bir versene, sen galiba normal dersane ücretlerini bilmiyorsun,, şunun şurasında 3 ay kalmış 9 milyar istiyorlar o ne yaa aylık 3 milyara geliyor yeni mezun makine mühendisi arkadaşlarım 900 milyon alıyorlar, neyse iyi düşün derim sakın verme o kadar para ,, haa yurtdışı diyorsan ayrı,, arkadaşların yurtdışıona gitmiş 30 milyara mal oluyormuş, hangi ülke hangi üniversite biraz bilgi versene, haa bu 30 milyarın içinde yeme içme kalma üniversite ücreti var mı,bir senelik ücret mi yoksa okul bitene kadarki ücret mi , bir de kaç sene sürüyormuş, çünkü üniversite 4 yıl bir senede dil öğrenecen en az 5 yıl sürer.

Yahu sabah yazarken biraz uykum vardı 9 milyar kısmını 900 YTL olarak algıladım galibaki hiç tepki vermemişim ...

Kardeş sen dalgamı geçiyon bizle 9 Milyara ne dershanesiymiş bu...üzerine 2 milyar daha koyar tek sınıflık dershane açarım...

Kusura bakma ama kendimi sorumlu hissettim şimdi

F

• Temelin yoksa kaldıramazsın. Ezber yapsan (ki bu en zararlısı) nereye kadar. Konuları kavrayım desen hangi arada kavrayacaksın. Konu üstüne konu yıgacaklar önüne. Evet sana getirisi mutlaka olacak ama o paraya değer mi? Orası senin kapasitene + azmine + önceki temeline + soguk kanlılıgına bağlı.
  • arkadaşım giderayak kazığı geçirmek istemişler sana.bence dershaneye gitme kendi çapında birşeyler yap.seneye için hazırlık olur ama bu sene de sınava gir tabi..bol bol soru çöz kimseyi dinleme sakın9milyar veripte kayıt olma..
  • 1 sene kaybetmekten hic birsey olmaz .... o paranin 3 de birine en kral dersana gidersin seneye ....suan cok dikkatli olun arkadaslar yooksa ilerde hep sole dusuneceksiniz keske bir zaman makinasi olsada uniye hazirlik yillarina gidebilsem... ama simdi firsat varken bunu degerlendirin..
  • bazı soylemedgın faktorler var nedır bılmıyorum ama kanaatımce sen bu 3 aydan basla hazırlanmaya eger nıyetınde samımıysen onumzdekı sene cok ıyı bır unv. okuyor olursun.ayrca 9 000 ytl egıtım ıcın ıyı bır para.hayata bıraz gec atılma korkun varsa olmsan daha 20 yasında bıle degılsın.gec olsun ama adımların saglam olsun.helekı gunumuz egıtım sartları.ayrıca daha uzman bır danısmandan fıkır almanıda tavsıye ederım, hanı derler ya ıstıkbal meselı tam onluk bır durumdasın suan.sana ufak bır tavsıyem sıstemlı ve planlı calısmayla gıremeyecegın bolum yoktur tabı nıyetıde cıddıysen,hele kı bırde bunu zamana yayma sansın varsa bu sene degılde bır dahakı sene derım,gec olsun guc olmasın.saygılar
  • 3 ay yeter, ben son 1 ay çalıştım çok iyi bir üniversite de mühendislik kazandım çok yüksek puan.

Ama günde ders çalışmaya 2 öss çözerek başlıyordum, bi kütüphane dolusu kitap bitirdim neredeyse artı final dergisini, yani 1 ayda 1 yıllık çalıştım diyebilirim.

o aradadünya kupasını daizlemiştim, Türkiye 3. olmuştu hey gidi günler hey
  • Kişiye göre değişir bence, son 1 ayda aldığım özel ders bana 14 net arttırdı o sayede kazandım. Dil bölümünden kazandım. Bence bir sonraki sene deneyin daha uzun bir vakit olacağı için olası bir stres dolayısıyla performans düşüklüğünü telafi etme şansı olur, kolay gelsin ve başarılar
  • 6 saat bi insan için fazladır ilk hevesle ii yaparsında sonra batırırsın otur ağla o paraya çalışcaksan evdede çalışırsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.