Şimdi Ara

3 aydır fatura gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır adsl faturası gelmiyor. Daha doğrusu 3 ay önce abone oldum. Abone olduğumdan beri gelmiyor. Ama telefon faturası geliyor. İnternet bankacılığı fatura ödemeden ( garanti bankası) baktım. Borcum gözükmüyor. Sonra yüklü bi şekilde gelir de patlar mı acaba. Bu arada kampanyalı abone oldum ama kampanyada ilk ay bile 35 tl civarında bir para ödemek üzere anlaştım. ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostamina -- 20 Ağustos 2009; 1:03:09 >

• fazla fazla çıkartırlar emin ol gıkını bile çıkartamazsın takip etseydin derler onlar hep haklıdır.
  • toplu halde gelir
  • ttnet göndermiyo artık fatura
  • Eger 3 aydır fatura gelmıyorsa ınternetın 3. faturada kesılır ayrıca artık ttnet Doğayı korumak amacıyla E-fatura we Sms ıle fatura gonderıyor
  • telefon et hemen yoksa tyüklü fatura geldiğinde apışıp kalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostamina

3 aydır adsl faturası gelmiyor. Daha doğrusu 3 ay önce abone oldum. Abone olduğumdan beri gelmiyor. Ama telefon faturası geliyor. İnternet bankacılığı fatura ödemeden ( garanti bankası) baktım. Borcum gözükmüyor. Sonra yüklü bi şekilde gelir de patlar mı acaba. Bu arada kampanyalı abone oldum ama kampanyada ilk ay bile 35 tl civarında bir para ödemek üzere anlaştım. ne yapmak lazım?

türk telekom e-faturaya geçti artık eve fatura gelmez bunu sitesinden ayarlayıp e-mail ine gelmesini sagla ben ahsen 1 seneye yakındır böle kullanıyorum

+ postacılarda getirmiyor bazen artık yakıyolarmı napıyolarsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş artık fatura gelmiyo internetten hizmet no ile fln bakcan
  • e-mail ile geliyor adsl faturaları oda olmuyorsa ttnet in ana sayfasından fatura ödeme bölümünden telefon numaranı yazıp ne kadar borcun oldugunu görebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.