Şimdi Ara

3 aydir internet YOK [YETERSİZ PORT] [BTK şikayeti işe yaradı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş gidip gaziosmanpasa telekomda bina müdürü ile konustum 6 ay daha bekleme diyor 3 ay zaten oldu . Sikayetlerde bulundum dilekceler verdim port icin ne gelen var ne giden istanbulun gobeginde yahu 10 mt ilerdeki ünide fiber var 100 mbit hayret birşey

edit: arkadaşlar btk şikayetinden 2 hafta sonra adresimdeki panoya port eklendi sorun halledildi BTK İŞE YARIYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 29 Aralık 2015; 0:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı telekomdan hizmet alıyorum çalışanlar ilgisiz alaksız, yedekte ellerinde olsa bile uğraşmamak için başından savıyorlar. BTK ya şikayette bulunun bakın nasılda hemen tutuşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

bende aynı telekomdan hizmet alıyorum çalışanlar ilgisiz alaksız, yedekte ellerinde olsa bile uğraşmamak için başından savıyorlar. BTK ya şikayette bulunun bakın nasılda hemen tutuşuyorlar

Az once sikayette bulundum tesekkur ederim soyledigin icin

• hocam bi 15 gun cevap gelmesini bekleyeceksin bende şikayet ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam bi 15 gun cevap gelmesini bekleyeceksin bende şikayet ettim

Sorununuz cozumlendi mi?

• daha cevap gelmedi.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    hocam aynı şikayeti bende yaptım aldığım cevap cezai bedel yansıtılmıyor verilen indirim ve cihaz bedelleri tahsil ediliyor. Bu arada kapatma ücreti hizmeti yasal olarak alınıyor. Yani tüketiciyi koruma kanunu sağlayıcıyı koruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    altyap olmayan bir yer nakil yapmasan 1 mbps internet bile veremezler santral'e uzak. Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Başkanı Aydın Ağaoğlu, bir buçuk yıldır yürürlükte olan 6502 sayılı kanunun 52’inci maddesine göre 12 ayın üzerinde taahhütlü satışların yasak olduğunu belirterek, bu sürenin üzerindeki taahhütlü satışlarda tüketicilerin vazgeçmesi durumunda ceza ödemeden cayma hakkı bulunduğunu kaydetti.
    Ağaoğlu, başta telekom olmak üzere, elektrik, doğalgaz ve diğer sektörlerde 24 ve 36 ay gibi sürelerde taahhütlü satış seçenekleri bulunduğunu aktararak, “Uzun süreli vadelerde alınan hizmet biraz daha düşük fiyatlı oluyor. Hem de firmalar tüketiciyi uzun süre elde tutmaya çalışıyor. Ancak ayrılmak istediğinizde ise size zorluk çıkartıp ceza parası ve önceki indirimleri ödemenizi istiyorlar. Sözleşme imzalanmış olsa da bu isteklerinin yasal dayanağı yok” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 6 Aralık 2015; 19:27:16 >

;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 7 Aralık 2015; 0:25:05 >
    yeminle bıktım dün ttnet'i aradım 350tl toplam indirim üçret dediler bu gun ise 415 tl indirim üçret olmuş. tüketici hakem heyeti başvurucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 6 Aralık 2015; 21:48:03 >
    her geçen ay indirim gösterdikleri için yükseliyor bende askere gideceğim ama malesef kapatamıyorum. Hakem heyeti maddeye dayanarak davayı yürütür soruşturmada şirket savunma yaparsa aynı şekilde cevap vereceklerdir yok savunma vermezlerse zaten yasaya dayanarak onay verirler. Alt yapısı olmayan bölgeye nakli düşündüm fakat bildiğim bir bölge adres yok bilginiz olursa pm atın
  • quote:

yeminle bıktım dün ttnet'i aradım 350tl toplam indirim üçret dediler bu gun ise 415 tl indirim üçret olmuş. tüketici hakem heyeti başvurucam

Ttnete bulaşmayacaktın Allahın belası bir firma 10 liraya net verseler yine almam daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    devlet vatandaşın yanında değil.
  • confuest kullanıcısına yanıt
    TTNet böyle yalancı olduğunu bilmiyordum yapacak birşey yok
  • quote:

TTNet böyle yalancı olduğunu bilmiyordum yapacak birşey yok

Nolursa olsun kapatıp kurtulun hocam biran önce

• 415tl istiyorlar ben den o para alırlar fakat ben bir daha ttnet internet kullanmam.
    iyide taahhütü iptal ettiğin zaman bu yasa çıkmadan önce de

senden indirim bedeli ve cihaz bedeli alınıyordu

cezai bedel dediği zaten bu ücretler oluyor
  • eğer hizmet veremiyolarsa hattını hiçbir ücret taleb etmeden kapatmaları gerekiyor diye biliyorum
  • şikayetim işletmeciye (!) gönderildi arkadaşlar cevaplanırsa güncelleyeceğim
    sonuç aynı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.