< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 aydır kimseyle konuşmuyor olmam (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ya cidden dayanılmaz oluyor ara sıra biriyle telefondan konuşsam kendime gelirim ama saçma gelebilir kimseyle de konuşmak istemiyorum. Sebebi de yukarıda belirttiğim gibi sevmeyeceğim insanlarla tanışmışım maalesef.Zoraki bir depresyona girmiş gibi hissediyorum. Ama atlatılabilir yani alışılabilir belki , time will tell us bakalım yaaa. Yapacağız bir şeyler. Olmadı konuşurum o sevmediklerimle.
-
paşam ben de şuan sınava hazırlık sürecindeyim bi görsen anlasan halimizi var ya.. telefona bildirim düşmüyor bildirim. aha senin bu bildirim 1.5 gündür gelen 3 5 bildirimden biri, diğerleri de uygulamalardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son sohbeti 2.5 hafta önce yapmışım, bir önceki de 5 hafta
biz ne zaman gebeririz hocam tahminen ya. valla gitmiyor artık
gün gelir hayvan gibi sosyalleşiriz hatta nasıl oldu yahu bu diye şaşırırız dert etmeyin arkadaş,ortam bunlar hallolur ama evet şimdilik çok sıkıcı
-
karı kız yok mu hiç
-
hee kanka gün gelir sosyalleşiriz. kodumun sınavı elimde ne varsa aldı götürdü bi hiç gibi ortadayız şimdi
-
Çalışmıyorlar beni de yoldan çıkarmasınlar diye açtım arayı mal gibi kaldım ortada yalnızlık zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuşuyorum artık teşekkürler herkese
Hocam bilgisayar mühendisliği yerine tıp okusaydın daha sosyal biri olur muydun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam deneyimlemedim ama bence olmazdım, tıpta yine biyoloji gibi bilgi ezberleme, bilgisayar da öyle ama biraz daha aktif olunması gerekiyor, insanlar kulüplere katılıyor, küçük büyük yarışmalara katılıyor, zaten işin sonunda kendini iyi anlatmak lazım.
Rekorun 3 ay mı? Amatörsün
-
Bölümle pek alakası yok bence. Kişisel özellikler ve bulunduğun ortama göre değişiyor. Kendi ilgi alanına göre etkinlik bulamadığın üniversite veya bulunduğun ortamın sana göre olmadığı bir sınıf gibi faktörler var. Özgüvenli veya ağzın laf yapan birisi değilsen işler zorlaşıyor. Ayrıca bazı bölümlerde mecbur insanlarla etkileşimin olması gerekiyor ama arkadaş edinmek, uzun süreli ilişkide bulunmak ayrı şeyler diye düşünüyorum.
-
bro 2 haftadır depresyon hakim bana. biyoloji skti attı beni üstelik en çok üstüne yattığım ders olmasına rağmen. 2022ye göre 5 6 arası gösteriyor
-
keşke hiç çalışmasaydım da aptal gibi ünide okusaydım ama arkadaşlarım güvenebileceğim 2 3 dostum olsaydı. sınav hepsini aldı götürdü ne sosyallik kaldı ne bir şey sürekli kitap okuyorum evde moron gibi
-
Say 5-6k çok iyi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kankam Ankara'da değil misin? Gel tanışalım takılalım ister misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X