Şimdi Ara

3 aydır kimseyle konuşmuyor olmam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dışarı at hocam kendini ben kafayı yiyorum evde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

üzülerek yazıyorum ama boğaziçi istiyordum hocam. hedefim iyi bir sıralama değildi çok iyi bir sıralamaydı ve istediğim kampüs hayatını sosyal hayatı alabileceğim en iyi yerdi ama olmadı işte canımız sağolsun her şerde bir hayır vardır diye bakıyorum

• Kimsenin mentali yerinde degilmis yalnız değilmişim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt

merhaba

• Merhaba hocam

• Hocam sizin yokluk çok ayrı bir seviye kolaylik diliyom  

Forumdakilerin çoğunun mentali iyi değil hocam  

• Bence buraya bi psikolog atanması lazim

psikolog2010  

• Bilmiyorum artık

Bence de hocam  

•  

• ben saymadım bile ama 3 aydan fazladır

• 4 tane yakın arkadaş edindim ben. Yine aramın iyi olduğu baya kişi var. Görünce selam verip konuştuğum baya kişi var ama ben de yine az kişiyle konuştuğumu düşünüyorum. Aslında bunun sebebi memlekete dönmem ve kimsenin burada olmaması da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 10 Temmuz 2023; 22:59:27 >
  • orientis O kullanıcısına yanıt

Dersler online olunca öyle oldu ya. Ben kampüsteydim, yine sosyalleştim arada ama derslerden arkadaş edinemedim (geçen dönem de çok aktif değildim ama insanlarla tanışma şansım sıfıra indi neredeyse :D) . Onun dışında kulüp etkinlikleri azalıyor kampüste az kişi olunca. Etkinliğe giden insan sayısı azalıyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 10 Temmuz 2023; 22:49:28 >
  • Arkadaşa pek de ihtiyaç duymuyorum ben. Bana çok boş geliyor. Ozellikle de üniversitede samimiyetsiz çıkara dayalı arkadaşlık kurmak beni mutlu etmekten ziyade geriyor. Ben insanlara güvenmeye eğilimli birisiydim. Bu salak anlamında değil. Benim için arkadaşlık benim büyük ölçüde dürüst karşı tarafında o ölçüde dürüst olmasıdır ama bu çok zor. Ben rol yapamayan birisiyim. Insanlar maskelerle geziyorlar cevre edinebilmek için.

• Universite farkından olabilir hocam belki. Sabanci'da 5k var mı toplam? Odtu baya iyi sosyalleşme konusunda

• Okuldayken çok sık görüştüğüm 3 4 kişi vardı neredeyse 20 kişiyle falan da selamlasiyordum denk gelince konuşuyordum. Ama şubatta eve gelince derin depresyona girdim kimseyle iletişimin yok su an. Liseden 1 arkadaş var haftada 3 4 gün onunla takılıyorum o kadar

• gym + bolca date

• O tarz arkadaşlıklara bence de gerek yok (çok konuşmadığın birinin ödeve quize yardım istemesi gibi), ben de dürüst ve samimi insanlarla olmayı tercih ederim. Çok şükür liseden ve üniversiteden arkadaşlarım var ama farklı insanlar da tanımak lazım diye düşünüyorum, aradan kaliteli insanlar çıkarsa yakın arkadaş vs. olunabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.