Şimdi Ara

3 aydır kimseyle konuşmuyor olmam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi olan yok mu la tek ben böyle olamam herhalde koca forumda, yani toplantı vs dışında kimseyle neredeyse hiç muhabbet etmemek bir anda kafamda belirmesi normal mi bilmiyorum. Az olsun öz olsun mantığı devam ama 0 da olmasın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Mayıs 2023; 23:25:1 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

benim de benzer öyle aga ortamım yok sürekli muhabbet ettiğim 1-2 arkadaş var

• seneye artık bu yıl geçti

• Seneye yks gibi olacağından muhtemelen böyle şeyleri çok dert etmem diye düşünüyorum.

• Biraz ortama gir, biraz kendine iyi davran. Çok içe çekilme. İyi bir şey değil bu.

• Uzun zamandır böyleyim sadece 2 3 kişi ile konuşuyorum. Köküm kuruyacak  

ne yks gibisi hocam hahauhawhıasf. alakası yok. üniversite öyle bi yer değil, sen istersen o hale getirebilirsin ama yapma gençliğine yazık etme. üni zevkli yer tadını çıkar

• Yoğunluk açısından demişim hocam, yani illa çıkıp gezerim de millet ilk haftalardan kütüphaneleri doldurunca öyle izlenim bıraktı. Gördüğüm kadarıyla da csdeki çoğu insan abartmayıp dengeli gidiyor.

doğru.

bi de kütüphaneler küçük okullar kalabalık ondan awhuhasuıfa

Hocam butun yakin arkadaslarim sirtimdan vurdu ( 4 5 tabr vardi ztn;)) daha dogrusu toxiclesmeye basladi davranislari ve iliski sonra yalniz kalmaktan korkmadan sildim hepsini. Ben de gun icinde kimseyel konusmuyorum. Bir tek annemle o da oylesine. Aşırı anlamsızlaştı sosyal ilişkiler gözümde son zamanlarda. KAFA DENGI ARKADAŞ ARIYORUM KONUŞACAK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 14 Mayıs 2023; 0:49:42 >
  • Hocam yalnızlıktan delirmek çok doğru bir değim benden teğet geçti bir aralar kimseyle konuşmamaktan kendi kendime iç sesimde espri yapıp toplum içinde sessizce gülüyordum, kütüphaneden atılma noktasına geldim ama kontrol altına alabildim zar zor çok uzun sürmedi bu olay ama korkunç bir şey

• Dans veya tiyatro kursuna yazıl. Cidden faydasını görürsün. Denendi, onaylandı

• sınıf dışında hepi topu 6 7 kişi tanıyorum onlar da pek muhabbet etmiyor, etse de seçimle ilgili oluyor ki bu benim istediğim konu değil görüşlerimiz uyuşmayabilir nasılsa. Ama normalde de pek bir hareket yok

Nereye kadar gidecek bu sessizlik? Hazırlık etkisidir diye kendimi teselli ediyorum, bölümde daha çok kişiyle muhatap olurum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Mayıs 2023; 15:28:39 >
    Durumun ne olduğunu anlamışsın ve bunu kabullenmişsin hocam yani ilk adımda bu sıkıntı yok fakat artık bu durumu çözmek için bir çaba harcamalısın.Yani durumu analiz etmen çözüm olmayacaktır hocam.Bundan ötürü arkadaşların da dediği gibi herhangi bir kurs veya ortak konu çercevesinde çevre edinme girişimlerinde bulunmalısın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben kimseyle konuşmuyorum arkadaşlarımı sildim artık sohbetlerini sevmediğim için. Ha kesinlikle sıfır olmamalıymış onu da anladım. Yine 1-2 kişi lazım ama onlar da yok. Bardağın dolu tarafından bakıyorum. Arkadaş olmayınca depresyona girip kendimi full işime vereceğimi düşünüyorum.Ama bi iki kişi de olmalıymış bee aaaabi çekilmiyor valla kafayı yedim peder var annem var babannem var o kadar.Şehirde de oturmuyorum kendimi yazılıma adayacağım bakalım inşallah ekmeğini yeriz yaw

ben üni kampüsünde bankta uyuyorum

köpeklere youtubedan çiftleşme sesi açıp kudurtuyorum falan

yemek yerlerinden başkalarının arta kalan yiyeceklerini alıyorum bedavadan yemek

elektrikli scooter baya iyi

futbol maçları olursa arada onu izliyorum

arada spor

telefondan oyun oynuyorum falan

hepsini tek yapıyorDum yüz yüzeyken

inşallah online devam eder full yatıyorum evde yatmak daha iyi

Hacı sen itü yapay zekada mısın

• fierpell kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle dolu bir tarafı yok bardağın. Evet, başarı yalnızlık gerektirir ancak insan da sosyal bir varlık bu yüzden senelerinizi böyle geçiremezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.