Kampüste de her gün aynı hayatı yaşıyordum, yani çok aktif değildim de şaka maka şimdi 2 3 kişi dışında 3 aydır kimseyle konuşmuyorum (ne siyaset ne başka bir şey) , kimse de muhabbet açmadı şimdiye kadar, öyle kendi kendime sosyal medya, oyun diye gidiyorum. Büyük bir dert değil ama insan istiyor 3 kişi olsa da samimi olayım falan, gezelim fifa atalım vs. Seçim ortamında siyassi muhabbet de konuşmuyorum, sanırım hazirana kadar böyle gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Mayıs 2023; 23:31:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 aydır kimseyle konuşmuyor olmam
-
-
Hocam hamilton mu verstappen mi acil cevap lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, bunu değiştirmek için bir şey yaptın mı?
Yanlış anlama ben senin yerine olsam spora, yüzmeye vs gitmeyi düşünürdüm.
Sıkıntı edecek tek şey hazırlık.
Üniversiteden olup senle aynı şehirden olanlara yazabilirsin.
Geçmiş liseden arkadaş olabilir, bir sürü alternatif var.
İkisi de +20 sn açıp yarışı sıkıcılaştırıyor ama 2021de hamiltonun şampiyon olmasını istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor kursu falan açılıyordu normalde de bu yıl pek denk gelmedim gelse giderdim, ehliyet güzel bir aksiyon oldu, şehirde de çok fazla kişi kalmadı, belki mezunlardan 2 3 tanesini bulup toplanabilridim de nedense pek girişmedim.
Bilmiyorum ya normalde pasif olmaya alışığımdır da arada aklıma geliyor böyle kamspüte de samimi 2 3 kişi vardı, öyle dolanıyordum kampüste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Mayıs 2023; 22:48:14 >
Bütçe varsa aylık salonlar var.
Sosyallik konusuna biraz bile yakın olsan birkaç kişiyle tanışırsın + spor sağlıktır.
Tavsiye için sağolun hocam, spor adına bisiklet ve yürüyüş yapıyorum ama hep tek başımayım, dediğim gibi 1 ay memlekete gitsek ağustos Eylül yine geçmez böyle, belki o zamana kurslar da açılır da ufak bir tenis kariyeri yaparım ya da direkt spor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Mayıs 2023; 22:55:46 >
Fitness başla
Valla dediğim gibi senin belirsizlik olayı olmadığı için anı yaşayıp zevk alman lazım.
Tercih meselesi tabi ki.
Evde oyun oynayıp, film dizi izleyip zevk alan da var.
Ben mesela sınav stresim bitsin tek amaçsız bile olsa eve girmeden gezmeyi düşünüyorum.
Tabi benimki evden çok daraldım o yüzden.
dostum yanılmıyorsam sen bana herkes sosyal olmak zorunda değil gibilerinden söyleniyordun
psikolojik sorunları olmayan her insan sosyalleşmeye muhtaçtır.bu kadar net
-
hocam ben de bizim 400 kişilik dönemin %90ıyla konuşmuyorum az olsun öz olsun
Doğrudur hocam ben genelde oyunlardan gerçekten keyif alan biriyim, mesela şu an gt sport indirimdeymiş alsam 1 ay götürür herhalde beni xd
Dışarıya da çıkmak da lazım, hatta yazın bir işe girip çalışma fikri de geldi Bi düşüneyim bunu.
Hocam işe girip çalışmanızı KESİNLİKLE tavsiye ederim. Şahsen insanlarla iletişim ve ticaret skillerimi yazın çalışarak geliştirdim. Zevklerini içeren bir iş olursa ne güzel..
Ben zaten sosyal olmayı pek kafasına takan biri değilim, amacım aslında yeni insanlardan tanışmaktam çok iyi arkadaşlarla arada bir laf etmek de iyi olabilirdi. Tabi bunu da sosyallik olarak değerlendirirsek evet sanırım ihtiyaç. Sürekli offline takıldığım oyunları bir tanıdkla oynamayı bile özledim harbi
Ne tür işlerde çalıştınız, açıkçası garsonluk gibi aşırı dışa dönük işlere girmek istemiyorum, tabi pek araştırmadım öğrenciler ne tür şeyler yapıyorlar
Hocam iyi misin %10 bile baya yüksek bir oran ben %3 i ile falan denk geldiğimde konuşuyor %1 i ile devamlı takiliyordum. Ki o %1 zaten 3 4 kişi yapıyor
hocam bu durum pek normal değil bu sorunu derinlemesine konusalim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yüzde 10 diyaloğumun olduğu kişi sayısı yoksa en fazla 5 kişiyle falan takılıyorum
Benim de öyle aslında da hem hazırlık hem de online olması da etkiledi, Az idare edeyim, memlekete gidiş vs bölüme geçersem muhtemelen dolu olacağımdan bu detaylara takılmam gibi
Hocam markette çalıştım. Bize ait olduğu için kasiyerlik tezgahtarlık temizlik işlerinin hepsinden sorumluydum. İnsanlarla baya içli dışlı oluyorsunuz bunu istemiyorsanız tavsiye edemem. Aileniz aracılığıyla meslek öğrenebileceğiniz bir yere girmeniz bence güzel olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
dostum yanılmıyorsam sen bana herkes sosyal olmak zorunda değil gibilerinden söyleniyordun psikolojik sorunları olmayan her insan sosyalleşmeye muhtaçtır.bu kadar net |
Benzer içerikler
- sıfırdan tıp kazanmak
- aydın yayınları zor mu
- akademisyen olmak zor mu
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X