Şimdi Ara

3 aylık N73'ü satıp N82 alsam mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce böyle birşey yapmak mantıklı mı, çok zarar eder miyim, görüşleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainyday -- 12 Eylül 2008; 17:29:01 >

• ben olsam n73 ile 1 yıl daha idare edip samsung ve lgnin 8mp modelini alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tna

ben olsam n73 ile 1 yıl daha idare edip samsung ve lgnin 8mp modelini alırdım.
    Baya zarar edersin diye dşünüyorum biraz daha kullan bence tabi yavaşlığına dayanabilirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Baya zarar edersin diye dşünüyorum biraz daha kullan bence tabi yavaşlığına dayanabilirsen

Alıntıları Göster
    Neden adeğişmek istediğini söylersen daha yararlı olur. Ama bence n73 e daha fazla tahammül etme Yoksa Hastanelik olursun N82 yerine o tip özelliklerde baska modeller düsünürsün. Mesela 5320 Xm hem daha uygun olur Samsung u800j falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaKoT55

Neden adeğişmek istediğini söylersen daha yararlı olur. Ama bence n73 e daha fazla tahammül etme Yoksa Hastanelik olursun N82 yerine o tip özelliklerde baska modeller düsünürsün. Mesela 5320 Xm hem daha uygun olur Samsung u800j falan

Alıntıları Göster
    değiştirmek istememdeki sebep wireless, 5mp, xenon, işletim sisteminin hızı.. yani tamamen özelliklerden kaynaklanıyor, telefonda herhangi bir arıza yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainyday

değiştirmek istememdeki sebep wireless, 5mp, xenon, işletim sisteminin hızı.. yani tamamen özelliklerden kaynaklanıyor, telefonda herhangi bir arıza yok

Alıntıları Göster
    senin için çok büyük bi sorun olmazsa değiştir derim ben...ama biraz daha kullanmak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khán

senin için çok büyük bi sorun olmazsa değiştir derim ben...ama biraz daha kullanmak daha mantıklı

Alıntıları Göster
    Hız olarak n82 o kadar süper bir tel değil 311 mhz olması lazım. Tamamen özellik içinse SAMSUNG i900 Omnia 16 GB modeline bakmalısın yalnız 150 - 200 lira fazla sayarsın ama senelerce gider sana bu özellikler.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami900
    SaMSuNg oMnia 4eveR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaKoT55

Hız olarak n82 o kadar süper bir tel değil 311 mhz olması lazım. Tamamen özellik içinse SAMSUNG i900 Omnia 16 GB modeline bakmalısın yalnız 150 - 200 lira fazla sayarsın ama senelerce gider sana bu özellikler.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami900
    SaMSuNg oMnia 4eveR

Alıntıları Göster
    n73ü satıp n82ye geçmek için vereceğin paraya yazık bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

valla aslında ben de yavaş yavaş öyle düşünmeye başladım, en azından 2 sene daha bu telefonu kullansam herhelde daha mantıklı olacak

• quote:

quote:

valla aslında ben de yavaş yavaş öyle düşünmeye başladım, en azından 2 sene daha bu telefonu kullansam herhelde daha mantıklı olacak

Alıntıları Göster
    en iyisini yaparsın ya da alcaksan başka modellere yönel
    quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

• quote:

en iyisini yaparsın ya da alcaksan başka modellere yönel
    quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

Alıntıları Göster
    bence mantıklı fikir

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Çok masraf olur.N82 yi de üç ay kullanınca bu sefer n8x serisi daha üst modelle değişirmek isticeksin.bunun sonu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Çok masraf olur.N82 yi de üç ay kullanınca bu sefer n8x serisi daha üst modelle değişirmek isticeksin.bunun sonu yok.

Alıntıları Göster
    N95 8 GB almak isteyenler için müthiş fırsat:

http://resim.donanimhaber.com/m_26229311/tm.htm

• quote:

N95 8 GB almak isteyenler için müthiş fırsat:

http://resim.donanimhaber.com/m_26229311/tm.htm

Alıntıları Göster
    tüm yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, N73'ümü kullanmaya karar verdim, 2 seneye daha kimbilir neler çıkar.

• quote:

tüm yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, N73'ümü kullanmaya karar verdim, 2 seneye daha kimbilir neler çıkar.

Alıntıları Göster
    benim gibi telefon değiştirme hastalığın yoksa hiç bulaşma ama n73 ün yavaşlığı ve wifi olmayışı senide bezdirdiyse n78-n79-n82 alternatiflerini elbette değerlendir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

benim gibi telefon değiştirme hastalığın yoksa hiç bulaşma ama n73 ün yavaşlığı ve wifi olmayışı senide bezdirdiyse n78-n79-n82 alternatiflerini elbette değerlendir derim.

Alıntıları Göster
    N73'ün kabalığından bıkmadıysan devam et derim yoksa 1 dk durmam satar N82'ye dönerim.N82 herkesin rüyalarını süslüyor.o teli almadan bu dünyadan göçmek istemiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: allüş76

N73'ün kabalığından bıkmadıysan devam et derim yoksa 1 dk durmam satar N82'ye dönerim.N82 herkesin rüyalarını süslüyor.o teli almadan bu dünyadan göçmek istemiyom.

Alıntıları Göster
    bence n82 ye dön

• quote:

Orijinalden alıntı: |KİNG|

bence n82 ye dön

Alıntıları Göster
    sat kurtul yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

sat kurtul yaa

Alıntıları Göster
    n78 al n82 ye o kadar para vermeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

+1

Xenon flaş ve kamera farkı dışında başka hiçbir fark bulunmuyor.
    N82 yerine N78 almak çok daha mantıklı fiyat farkı açısından.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.