Şimdi Ara

3 aylık N73'ü satıp N82 alsam mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce böyle birşey yapmak mantıklı mı, çok zarar eder miyim, görüşleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainyday -- 12 Eylül 2008; 17:29:01 >

• ben olsam n73 ile 1 yıl daha idare edip samsung ve lgnin 8mp modelini alırdım.
  • Baya zarar edersin diye dşünüyorum biraz daha kullan bence tabi yavaşlığına dayanabilirsen
  • Neden adeğişmek istediğini söylersen daha yararlı olur. Ama bence n73 e daha fazla tahammül etme Yoksa Hastanelik olursun N82 yerine o tip özelliklerde baska modeller düsünürsün. Mesela 5320 Xm hem daha uygun olur Samsung u800j falan
  • değiştirmek istememdeki sebep wireless, 5mp, xenon, işletim sisteminin hızı.. yani tamamen özelliklerden kaynaklanıyor, telefonda herhangi bir arıza yok
  • senin için çok büyük bi sorun olmazsa değiştir derim ben...ama biraz daha kullanmak daha mantıklı
  • Hız olarak n82 o kadar süper bir tel değil 311 mhz olması lazım. Tamamen özellik içinse SAMSUNG i900 Omnia 16 GB modeline bakmalısın yalnız 150 - 200 lira fazla sayarsın ama senelerce gider sana bu özellikler.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami900
    SaMSuNg oMnia 4eveR
  • n73ü satıp n82ye geçmek için vereceğin paraya yazık bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

n73ü satıp n82ye geçmek için vereceğin paraya yazık bence

valla aslında ben de yavaş yavaş öyle düşünmeye başladım, en azından 2 sene daha bu telefonu kullansam herhelde daha mantıklı olacak
  • en iyisini yaparsın ya da alcaksan başka modellere yönel
    quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

valla aslında ben de yavaş yavaş öyle düşünmeye başladım, en azından 2 sene daha bu telefonu kullansam herhelde daha mantıklı olacak
  • bence mantıklı fikir
  • quote:

Çok masraf olur.N82 yi de üç ay kullanınca bu sefer n8x serisi daha üst modelle değişirmek isticeksin.bunun sonu yok.
  • N95 8 GB almak isteyenler için müthiş fırsat:

http://resim.donanimhaber.com/m_26229311/tm.htm
  • tüm yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, N73'ümü kullanmaya karar verdim, 2 seneye daha kimbilir neler çıkar.
  • benim gibi telefon değiştirme hastalığın yoksa hiç bulaşma ama n73 ün yavaşlığı ve wifi olmayışı senide bezdirdiyse n78-n79-n82 alternatiflerini elbette değerlendir derim.
  • N73'ün kabalığından bıkmadıysan devam et derim yoksa 1 dk durmam satar N82'ye dönerim.N82 herkesin rüyalarını süslüyor.o teli almadan bu dünyadan göçmek istemiyom.
  • bence n82 ye dön
  • sat kurtul yaa
  • n78 al n82 ye o kadar para vermeye değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

n78 al n82 ye o kadar para vermeye değmez

+1

Xenon flaş ve kamera farkı dışında başka hiçbir fark bulunmuyor.
    N82 yerine N78 almak çok daha mantıklı fiyat farkı açısından.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.