Şimdi Ara

3 Aylık Teknosadan alınma, Sony Eurasia Garantili Z5 Compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İyi günler herkese.

13.05.2016 günü Ankara optimum Teknosa'dan alınma 1.699 liradan alınma Z5 compact sarı renge sahibim.

Ayrıca ürüne Sony garantisi haricinde çalınma, batarya değiştirme, ücretsiz onarım ve para iadesi alma gibi imkanları bulunan teknosa güvencesinde ek tekno garantiyi 339 liradan 1 yıl daha garanti yaptırdım. Yani bu ürün şu an 3 yıla yakın garantilidir.

Ürün kesinlikle tertemizdir. Kondisyon olarak 9/10'dur. Zerre, çizik, ezik, toz vs yoktur.

Alındığı gün 30 liradan ekran camı ve 20 liralık ucuz bir silikon kılıf takılmıştır ve sürekli bu şekilde kullanılmıştır ve silikon kılıf ve ekran camı da ürünle birlikte hediye olarak gönderilecektir.

Alıp alabileceğiniz, forumdaki en sorunsuz ve en temiz Z5 compact modelidir.

Alındığı tarihteki faturaları, garanti belgesi, tekno garanti belgeleri, kutusu, kitapçığı, kulaklığı ve yedek kulakcıklarına kadar tamdır.

Tek eksiği orjinal şarj aletidir.

Orjinal şarj aletini kaybetmem üzerine sony mağazasından 2.1 amper gücünde z5 compact uyumlu hızlı şarj aleti 50 lira verilip alınmıştır. Kutu içeriğinde bu hızlı şarj aletine sahip olacaksınız.

Eski üyeyim, mardin'de devlet memuru olarak görev yapmaktayım. Güven konusunda sıkıntı yaşatmam.

Ürün önce havale sonra kargo şeklinde gönderilecektir. Havaleyi yapıldıktan sonra hemen kargo işlemini ödemesi bana ait olmak üzere Mng kargo ile gerçekleştirebilirim.

Ürün için istediğim fiyat 1.300 Türk lirasıdır. Böylesine temiz ve ek 1 sene garantili bir telefon için uygun bir rakam olduğunu düşünüyorum.

Ciddi alıcılar için ufak da olsa bir pazarlık payı vardır.

Ürünü satma sebebim ise iphone'a geçiş yapmamdır. Bu yüzden evde boşa durmasındansa bir arkadaşımıza faydası olmasını diliyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium87 -- 9 Ağustos 2016; 19:20:28 >

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    900tl ?
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Seneye bu zamanlarda cihaz hala satılmazsa dediğiniz fiyata verebilirim. Şimdilik teklifiniz için teşekkür edip, size iyi geceler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    seneye bu zmnlar 2 gb ramli telfnlr uygulma acmycgı ıcn akıcı bır sklde o zaman 400 tl verebılrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

900tl ?

Bu ilan her türlü yoruma açık derken terbiyesizliğe açık ödenmemiş.
    Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.