Şimdi Ara

3. Dünya savaşı nasıl başlayacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
12.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum eğer sonucu bilemeyiz diyorsan, o sonuca nasıl vardığımı söyledim. savaş çıkmaz demiyorum. dünya savaşı olmaz diyorum.

diye yazmışsın...

Dünya savaşından kasdını çok merak ediyorum. Tüm dünya ülkeleri mi? Yoksa önemli ülkeler mi? Hangisini kasdetiyorsun?
    Bu arada dünya savaşı olmaz değil, olamaz diye düşünmelisin. Silahlar ülkelerin birbirlerine gözdağı vermesi için yapılır. Bugün Amerika gibi ikinci bir süper gücün çıkmasından endişe duyuyorum. En fazla bir tane olmalı ki, diğer ülkeler ondan korksun ve barış sürsün diye. Kimse kimseye diklenmesin diye. Tüm ülkelerin gücü eşit olsaydı o zaman kötü olurdu işte. İyi ki ABD bizden güçlü yani. Savaş çıkardı yoksa belkide...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdfyobgsougt

dostum eğer sonucu bilemeyiz diyorsan, o sonuca nasıl vardığımı söyledim. savaş çıkmaz demiyorum. dünya savaşı olmaz diyorum.

diye yazmışsın...

Dünya savaşından kasdını çok merak ediyorum. Tüm dünya ülkeleri mi? Yoksa önemli ülkeler mi? Hangisini kasdetiyorsun?
    Bu arada dünya savaşı olmaz değil, olamaz diye düşünmelisin. Silahlar ülkelerin birbirlerine gözdağı vermesi için yapılır. Bugün Amerika gibi ikinci bir süper gücün çıkmasından endişe duyuyorum. En fazla bir tane olmalı ki, diğer ülkeler ondan korksun ve barış sürsün diye. Kimse kimseye diklenmesin diye. Tüm ülkelerin gücü eşit olsaydı o zaman kötü olurdu işte. İyi ki ABD bizden güçlü yani. Savaş çıkardı yoksa belkide...

Çin süper bi güç olucakmış öyle diyolar 10yıl sonra filan ordusu baya güçlencekmiiş teknolojileride oldumu zaten abd den çok güçlü olurlar

• quote:

Orjinalden alıntı: NewVatoo

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Bence 3. Dünya Savaşı Müslüman Alemiyle ABD Arasında Çıkacak.Eğer Bizim Ba$ımızda Erdoğan Durursa Hala Biz Ne Yaparız Bilemem.Erdoğanın Soyu Hristiyanlardan Geliyo

gerçek hayatımızda, bizi çevreleyen insanların çoğu düşünmeden, bilmeden, anlamadan sırf ağzları var diye konuşurlar. forumdada, sanal alemde, sırf klavyeleri var diye yazıyorlar.

yaw dostum ne dediğinin farkındamısın. erdoğanın soyunun bu savaş ile ne ilgisi var. ABD neden müslümanlar ile savaşsın, savaşırsa bile, ABDdeki 30-40 milyon müslümanı neyapacak.........

lütfen yazmadan önce düşünün, ordan burdan duyduklarınızı, eksik olarak aktarmayın lütfen.

bende seningibi erdoğanı sevmem, ama bu benim delili, burhanı olmayan şeyleri söylememe sebep olmaz.

ABD Şuan Kimlere Savaş Açtı ?Filistin,Irak 2side Müslüman Sırada Surıye Sonra Iran Sonra Türkiye

saygılar....

• quote:

Bence 3. Dünya Savaşı Müslüman Alemiyle ABD Arasında Çıkacak.Eğer Bizim Ba$ımızda Erdoğan Durursa Hala Biz Ne Yaparız Bilemem.Erdoğanın Soyu Hristiyanlardan Geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

quote:

Bence de

• quote:

nerden biliyosun erdoğanın hristiyanlardan geldini
  • Bir ara ben de öyle birşeyler duymuştum birkaç tanıdığımdan. Ermeni bir ailedenmiydi neydi sanırım tam hatırlamıyorum ama...
  • quote:

ABD Şuan Kimlere Savaş Açtı ?Filistin,Irak 2side Müslüman Sırada Surıye Sonra Iran Sonra Türkiye

Dostum kimse kimseye durup dururken saldırmaz, savaş ilan etmez. Artık din savaş sebebi olamaz. sadece maddi değerler savaş sebebidir.

Amerika suriyeye savaş ilan etmez çünkü suriye fakir bir ülke. her bekimdan fakir. ne doğal kaynağı var nede teknolojisi........

İran ise farklı. ona saldıra bilir. işgal edebilir....... çünkü orada petrol, doğalgaz, altın ........ ama saldırmasının asıl sebebi iranın amerikaya karşı koyması, kafa tutması...... sonuç olarak onun maddi çıkarlarını tehlikeye sokması.

Türkiyeye gelince, gerçekçi olursak türkiyeye saldırması için ne sebepi var. Batılıların türkiyede maddi çıkarları tehlikedemi. türkiye onların aleyhine bir iş çeviriyomu.......

Hayır. türkiye batı dünyasının bir parçası olmuştur. hatta türkiyenin maddi çıkarları gerektirirse amerikanın yanında irana, oraya buraya saldıra bilir. çünkü biz batılılar gibiyiz...... her nekadar inkar etsekde....

@bdfyobgsougt dedikodular her zaman doğru olmaz.

Bence tarih gelecekte erdoğanı türkiyenin en büyük vatan haini olarak ilan edecek. ama bunu beklemek ve görmek lazım.

Saygılar......

• DÜNYADA KÜRESEL ISINMANIN EN AZ ETKİLENECEĞİ NERESİ VARSA SAVAŞ OARADA ÇIKACAK VE HAYATTA KALMA SAVAŞI OLACAK. ÇIKAR ELDE ETME DEĞİL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

DÜNYADA KÜRESEL ISINMANIN EN AZ ETKİLENECEĞİ NERESİ VARSA SAVAŞ OARADA ÇIKACAK VE HAYATTA KALMA SAVAŞI OLACAK. ÇIKAR ELDE ETME DEĞİL.

bu da olabilir
  • Ayakta kalan son medeniyet hangisi olacak acaba dünya üzerinde. Bizim olmayacağımız kesin bence. Herkesin ortasında duruyoruz. Kaçacak yerimiz yok. 4 bir yanımız düşman dolu...
  • 3. dünya savaşı bence doğaya karşı olacak,galip geleceğimizden emin değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

3. dünya savaşı bence doğaya karşı olacak,galip geleceğimizden emin değilim...

küresel ısınmaya karşı yani kesin galip gelemeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

quote:

nerden biliyosun erdoğanın hristiyanlardan geldini

bende ermilere dayandıgını duymuştum.
  • küresel ısınmaya paralel olarak su ihtiyacından kaynaklanacak

komik mi geldi bu sebep

acı ama gerçek...
  • Kuzey ve güney yarımkürede ki buzlar bizim geleceğimiz bence. Isıtıpısıtıpiçeriz artık.

Şakamaka susuzluk yüzünden savaş çıkması bana mantıksız geliyor. Afrikada susuzluk var diye koskoca kıtada savaş mı oldu 300 yıldır?

Olmadı deniz suyunu içme suyu haline getiren günümüz sistemleri dahada gelişir. Yani susuzluk olacağını sanmıyorum. Dünya' nın 4 te 3 ü deniz be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfyobgsougt -- 21 Ocak 2007; 1:05:22 >
  • 3.Dünya savaşının eski çağlarda ki gibi taşlarla sopalarla olacağını söyleyenler var.Bunlardan biride Einstein
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egguzel

3.Dünya savaşının eski çağlarda ki gibi taşlarla sopalarla olacağını söyleyenler var.Bunlardan biride Einstein

hayır o 4. savaşı söylüyor
  • sözün aslı şudur"üçüncü dünya savaşı nezaman olur bilmem ama dördüncü dünya savaşı yanlzıca taş ve sopalarla yapılacaktır"

kast ettigi nüklleer silahlanma sonrasında yaşanaıcak üçüncü dünya savaşının miladı geri alıcagıdır
  • Başa mı dönülecek yani? Medniyetler yok mu olacak...

Ben böyle birşeye inanmıyorum. Uluslar arası Uzay İstasyonu' nun yapılma amacı bence tmamen 3. dünya savaşından sonra yeryüzün inecek şanslı insanları hayatı yeniden kurmaları için ouzayda saklamaktan ibaret. Ben başka bir neden göremiyorum. Yani dünyamız hakkında birçok şeyi öğrendik zaten. UAUİ' ndaki büyükbüyük odalar başka neye yarayabilir ki? Bence tamamen insan neslinin devam ettirilmesi için bir güvenlik odası olacak UAUİ.

Burada biz cayırcayır nükleer bombalarla yanarken, onlar yukarıda rahat yataklarındn camdan bizi izliyor olacak bence. Savaştan 5- 10 yıl sonra radyoaktivite azaldığında geri dönerler muhtemelen ve yeniden yaşamı inşa ederler diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfyobgsougt -- 21 Ocak 2007; 14:16:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.