Bildirim
3 Flash diskten hangisi sizce
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PQI i261 4GB USB2.0 MEMORY = 30YTL
OCZ RALLY VISTA READY BOOST 4GB USB MEMORY OCZUSBR2DC-4GB =56
KINGSTON USB 2.0 4GB MEMORY = 32 YTL -
dun kadıkoyde pasajın ıcınde gordum kıngston 4 gb usb bellek 5 sene garantılı 28.5 ytl :) -
Corsair i de düsün bence... -
Evet arkadaşlar önerisi olan yok mu? Ben de bunlardan birini almayı düşünüyorum. -
biraz ayrıntıya girseydin keşke -
OCZ RALLY VISTA READY BOOST 4GB USB MEMORY OCZUSBR2DC-4GB = 55 YTL
KINGSTON derdim ama okuma ve yazma hızının ne olduğu belli değil -
Ben ocz atv aldım bugün kargoya verildi yarın elimde olur çok iyi olduğunu söylüyolar -
Bence Kingston almada ne alırsan al ben aldığıma bin pişman oldum -
quote:
Orjinalden alıntı: israiL
Ben ocz atv aldım bugün kargoya verildi yarın elimde olur çok iyi olduğunu söylüyolar
Geçti mi eline? nasıl? -
bu üçü arasında OCZ rally en iyisi
kinsgton data traveller'dan uzak dur -
Kingston TANIDIK, bildik -
OCZ Rally tabiki. Okuma-yazma hızları diğer iki modelin en az 2 katıdır. PQI çok tanınmış bir marka değil. Data güvenliği nasıldır bilmem. Kingston ile OCZ güvenlidir. Ama OCZ 2 kat hızlı -
Evet. Aklın yolu bir. Kingston DATA TRAVELLER en yavaş modeldir. KINGSTON alacaksan MIGO-MIGO2 EDITION olacaksın. Ama onlar da çok pahalı. OCZ hem sağlam bir marka, hem de ekonomik.
quote:
Orjinalden alıntı: Eloir
bu üçü arasında OCZ rally en iyisi
kinsgton data traveller'dan uzak dur
-
TOSHİBA U3 USB 22 DOLAR+KDV
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X