ipod touch 3g. hepsiburada 250 bunu mu alsam yoksa yurtdışından touch 4.g mu getirtsem
tabiki 4g. kesinlikle ama kesinlikle 250 lira ona verme. yurt dışından 8gb yi 350 tl ye getirtebilirsin tanıdık vs varsa.
aynen yurt dışından getirtirseniz çok daha avantajlı olur sizin için. türkiye'den farkı yok zaten sadece fiyat.
teşekkürler
Arkadaslar bebım Apple ıpod tuch 3g 8gb ım var ama apple store ıconu kayboldu, ayrıca oyun yuklıyemıyorum. kırdırma falan oluyormu ? bedava oyun yuklenmıyormu? i tunnesten bıturlu bedava ındıemedım hep bı osrun cıkıyor karsıma yardım edebılırmısınız duacınız olucam sımdıden tesekkur ederım...
quote:
Orijinalden alıntı: serkan-suna
Arkadaslar bebım Apple ıpod tuch 3g 8gb ım var ama apple store ıconu kayboldu, ayrıca oyun yuklıyemıyorum. kırdırma falan oluyormu ? bedava oyun yuklenmıyormu? i tunnesten bıturlu bedava ındıemedım hep bı osrun cıkıyor karsıma yardım edebılırmısınız duacınız olucam sımdıden tesekkur ederım...
arkadaşım ayarlardan app store u kapatmış olabilirsin. şunu bi dene bakalım ayarlar-->genel-->sınırlamalar. burda 4. seçenek falan app store ve 1 konumunda olması lazım "gözükmesi için". bu olmazsa başka bir çare gelmiyorum aklıma. app store'u silme iznin yok zaten. en kötü itunes üzerinden restore edersin o zaman gelir büyük ihtimal.
ayarlar --- genel --- sınırlamalar die bı sekme yok benım cıhazımda kardesım ya :( cıhazı yukseltme olaı varmıs kırma falan onu nasıl yapabılırım bılgın varmı ? bu arada allah razı olsun yardımın ıcın.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan-suna
ayarlar --- genel --- sınırlamalar die bı sekme yok benım cıhazımda kardesım ya :( cıhazı yukseltme olaı varmıs kırma falan onu nasıl yapabılırım bılgın varmı ? bu arada allah razı olsun yardımın ıcın.
nasıl yok ya bende de aynısından var öyle sekmeler mevcut. kırdırma için jailbreakme.com'a gir ipod'dan o seni yönlendirir iyi bir şekilde. kolay gelsin.