Şimdi Ara

3. giricem yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ilk sene mf4 160 k yaptim simdi ikinci girisimde 250k yaptim lanet olsun yeter dedim bu sene bi yurda yazilicam evdekilerle akrabalarin laflarindan biktim herseye sifirdan baslicam bana kitap
    onerimisiniz internetten siparis vericem yada burda kitapcidan bulmaya calisicam iste. birde femdergi.com a kesinlikle abone olucam ilk girdigimde femdeydim cok iyi dergilerdi. herneyse kitap onerisi yapar misiniz matematigim geometrim fizik kimya biyo hepsini 0 olarak sayin lutfen ona gore kitaplar onerirseniz sevinirim aklimda fem simetri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uppp lütfen yardım
  • ula bi yardım edin bee hep ilk 20 bine girenlerin konularına msj atıonuz bizede yardım edinde bizde girelimm
  • yardımmmmmm
  • Kardesim kitap her sey degil. Gir internet sitesine en cok satilanlari al ama cozmeyince bir isine yaramiyacaklar. O yuzden kitap onerin kitapp diye tutturmanin bir anlami yok. Elinde ki kitaplar bitmeden yeni kitap almak sacma zaten. Once elinde bitmemis kitaplar varsa onlari bitir.

• Fizikte anrenmanlarla fizik al kesinlike matematik ise fem ilk adım kimyada ise simetri al diğerleri için bir şey diyemeyeceğim kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.