Şimdi Ara

3 gündür adsl kota bilgilerim güncellenmiyor.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• telekomun sitesinde bazen oluyo benimde 2 gündür güncellenmiyodu ancak bu sabah güncellediler. eğer bağlantında bi problem yoksa sorunla karşılaşacağını sanmıyorumm....
  • bende benzer bi topiz acmayı düşünüyordum senin topicini gördüm
    bende de aynı durum var,kota sayfası önceki gece güncellenmiş diye yazıyor(üstteki son kayıt zamanı denen şeyden bahsediyorum) ama yazan kullanım miktarı bikaç gün önce yazan kullanım miktarı
    bende anlamıyorum bu kota sayfasını
    gecen ay 800 mb aşmışım ama haberim yoktu niye?çünkü telekom yeni kota sayfası yapıcak diye çok uzun süre öğrenemedim kota durumumu
  • Dikkat et. Aniden güncellerler çok başın ağrır. Sakın yükleme yapma. Ayrıca forumda dolaş yeter.
  • Telekom bu , kaliteli hizmet beklemeyin.
  • modemi kapatmazsan guncellenmez
  • arkadaşta bana sorup duruyo bende çözemedim yaa.hala son kayıt 7 ocak gözüküyo.hatta şuan evde bile değil ben arada bakıyom hala 7 ocak o da korkuyo sonra nolcak diye.bakalım nereye kadar sürcek bu.biri telekomu arasın yahuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen benimkide 7 ocak ya.
  • ANLAŞILAN 7 OCAKTA TAKILMIŞ.BENDE DE AYNI.
  • 9 ocak yazıyor ama 3 gün önce de 12 GB dı bugün de 12 gb:) bu arada en az 3 GB downloadım var:)çok şükür limitsiz kullanıyorum; rahatlık adına tavsiye ederim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.