Şimdi Ara

3 GUNDUR SES SOLUK YOK ULUDAG TIP MI DOKUZ EYLUL TIP MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bılgısı olan var mı arkadaslar? Şu daha iyidir şu yuzden vs. dıyebılecek yok mu

• Tıplarda çok fark etmez üniversite. Mesela çapa ile vandaki tıp fark eder ama dediğin üniversiteler arasında bence fark yok. Şehrin hangisine yakınsa yada ne biliyim hangi şehirde rahat edeceksen oraya git çünkü en az 6 yılın orada geçecek.

.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    istanbuldayım burdan bursa 3 saat, ama ızmır en az 8. yol yuzunden uludag yazıcak gıbıyım. ama ızmırın kızlarıda işte pff :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canı Sıkılan Adam

istanbuldayım burdan bursa 3 saat, ama ızmır en az 8. yol yuzunden uludag yazıcak gıbıyım. ama ızmırın kızlarıda işte pff :P

Bu mantıkla birşeyler yaparsan emin ol tam tersi bi duruma düşersin. Güzel kız orda çok diye şansının artacağını düşünme. Güzel manita yapacak olan her yerde yapar bunu da unutma.

.
  • Tipa gidince kizlarla gecirecek vaktin olmayacak nerdeyse ama bursada kizlar da guzel yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canı Sıkılan Adam

Dokuz Eylül Üniversitesi konum olarak çok kötü yerdedir.Bursa İzmirden kat kat güzeldir.İzmirde bişey yok adı var sadece istersen gelirsin gezersin izmiri,izmirin bişey yok,anlayacağın izmir bitmiş.

Not:İzmir 14 seneden beri oturuyorum.
  • HaftaiçiBogaziçi kullanıcısına yanıt
    HOCAM KIZ işi şaka zaten. kız arkadasım var netekım. ben cıdden hangısının hastanesı daha ıyıdır hocaları nasıldır onu bılmıyorum kararsızım
  • Kızlar ıcın gitmiyom zaten sakası o. Ama bence gunluk 2 saat duzgun calışma yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.