Şimdi Ara

3 Güzel Fıkra(+18)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söyleyeyim fıkraların hepsi +18 dir...

(Papagan)

Evliliklerinin ilk gununde kari-koca gerdeğe gireceklermis.Tam işe baslarken kadin demis"Ben yapamam bu papaganin önünde"
    Bunun üzerine adamda gitmis papagana"Eger önünü dönüp buraya bakarsan anani s.kerim" der.Ve papagan arkasini döner ve kari-koca ise koyulur.
    Ertesi sabah kari koca balayina gitmek için valiz hazirlamaya basliyorlar.Bu arada papagan bunlari hala sevisiyorlar zanneder.
    Kari koca esyalari valize sigdiramamis...
    Adam:" Ha gayret az kaldi simdi girer"
    Kadin:" Ittir ittir olcak gibi"
    Daha sonra adam:" Yok bu böyle olmayacak ben en iyisi gardorabin üstüne çikip öyle atlayayim"

Bunun üzerine papagan arkasini döner
    "Degil anami, sülalemi s.ksen bu pozisyon kaçmaz."

(Imam)

Imam bir gün keraneye gitmis.Cebinde 50 lirasi varmis.Sormus demisler fiyat 100 lira.Hemen imam pazarliga baslamis
    "Hadi 50 tl versem de olsa bu is...sadece 50 tl var "falan gibilerinden. Imam olur diyor pezevenk olmaz...OLur olmaz..olur olmaz....
    Imam en sonunda "tam o zaman, bende yarim sokarim" demis.Gene bir pazarlık...
    En son pezevenk kabul etmis...Ve imam içeri girmis.
    Imam isini görürken kadin:"Tam sok tam sok, birsey olmaz".
    Imam da: "Bundan sonrasi bize haram"

(Terörist)

Teröristler bir gün köye baskın veriyor.Tüm köy halkını esir alıyorlar.Önce hepsini öldürelim demişler sonra biri demiş Böle böle bir tür oyun oynayalım kazanan kurtulsun.
    Oyun: Bütün erkekler yanyana dizilecekler.Erkekler çıplak kadınlar ise gözleri bağlı olacak.Eğer kadın gözleri bağlıyken gidip kocasınınkini bulur ve tanırsa.O çift kurtulacak.
    Erkeklerin arasına birkaç terörist girmiş.
    1.kadın gelir..." Bu değil, bu değil, bu değil, BU".Doğruyu bulunca ikiside kurtulur.
    2.kadın gelir..."Bu değil, bu değil, bu değil.....BU".Aynı şekilde bu da kurtulur.

3.kadın gelir..."Bu değil, bu değil, bu değil, BU BİZİM KÖYDEN DEĞİL,..."
  • Papağana Koptum yaw
  • papağan süper
  • Hepsi de iyiymis.
  • papağan beni gülmekten parçalara ayırdı
  • Hepside harika teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.