Şimdi Ara

3.Kez Teknolojik Ürün Arızası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti kapsamında 2 , garanti bittikten sonra 1 kez aynı sebepten arızalanan 4K bir Televizyon.

Yasal haklarım hakkında bir fikri olan var mı ?

03.01.2016 Tarihinde alındı.
    xx.10.2017 Tarihinde arızalandı.
    xx.12.2017 Tarihinde arızalandı.
    xx.03.2018 Tarihinde arızalandı.

Hepsi aynı arıza , ekran ortasında renklerin mor olması.
    Fakat ilk arızada soldan başladı diğerlerinde sola doğru kaymaya başladı.

3. arızada ürünü almaya gelen eleman , sorunun panelde olduğunu ve ilk arızada değiştirilmesi gerektiğini söyleyerek muhtemelen garantisi bitmek üzere olduğu için geçici olarak onarılarak garanti sonrası arızada para kazanılmasının amaçlandığını söyledi.

4K paneller çok pahalı ki garantiden Bin İkibin liradan aşağıya çıkacağını düşünmüyorum , ki yalanları belli olmasın diye muhtemelen geçici olarak onarılıp 200-300₺ çarpacaklar.

Kısacası garanti kapsamında yapılması gereken işlem yapılmadı.

Dava açsam kazanır mıyım ? Teknik servis para istedi tartıştım kapattım.

Şikayetvar'a falan yazmayı düşünüyorum , eğer hakkım varsa para iadesi talep ederler ama olan olduysa boşuna uğraşmayayım.

Bu arada bu marka LG , hiç beklemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti süresi bittiyse yapılacak birşey yok benim bildiğim. Ama garanti kapsamında aynı arızayı iki kez thh yolu açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Garanti süresi bittiyse yapılacak birşey yok benim bildiğim. Ama garanti kapsamında aynı arızayı iki kez thh yolu açılıyor

Hocam ben Öğrenci olduğum için şuan şehir dışındayım , ailem anlattı bu durumu ve evraklar eksik.

Fatura falan var da teknik servis ile ilgili olanların iki tanesini bulamamışlar.

Eksik evrakların yedeği Teknik Serviste var , verirler mi ? Ya da gerek var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.