Şimdi Ara

3 kırmızı acillllll yardımmmmm...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arcadaşlar 2 senedir kullandığım falcon işlemcili xbox 360 ım 2 gün önce 0-1-0-1 hata kodu ile 3 kırmızı ışık verdi falconların onarılamadığı söylentisi var doğruluk payı nedir. ve yaptırma konusunda öneri ve adres tavsyelerinizi ayrıca nasıl bir yol izlemem gerektiği konusundada fikirlerinizi acilen bekliyorum...

• Öyle bir şey yok tamiri mevcut 100-120 TL ücreti var. Kadiköy de Bilkons ve Kahraman Elektronik var oraya yaptırabilirsin ama tavsiye etmem ona vereceğin paraya yazık biraz daha para kat Jasper board konsol al. Benim tamir ettirdiğim Falcon board konsol 3 ay sonra hakkı rahmetine kavuşmuş ve bir daha da hayata döndürülememiştir.
  • vallahi dostum 3. xbox 360 mı toprağa vermek üzereyim.3 tane sıfır konsol almışım ettiğim zararın haddi hesabı yok öyle bir makina ki hala gözüm ps3 ya da wii falan görmüyor.4. yü de alıcam heralde ama ne kadar akıl işi sormadan da edemiyorum.Hem seninde dediğin gibi tamir ettirsek ile geçici bir çözüm olur gibime geliyo bu satten sonra.
  • Kendine bir Jasper al ve hiç 3K vermesin
  • Paraya kıy 250 GB Slim konsol al derim sana ömür boyu kullanırsın belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 4 Şubat 2011; 17:27:39 >
  • 2.el bi jasper al girişme tamir işine
  • Bir Jasper bir tane de Slim al 2kere 3K görme.

Var mı arttıran Herkes gittikçe arttırıyor fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 4 Şubat 2011; 16:37:01 >
  • Tamir olsada hayır gelmez jasper board bi arcade al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.