Bildirim
3 LCD ARASINDA KALDIM BİR YARDIM LÜTFEN???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hyundai L72S :) -
arkadaş fiyat nedirquote:
Orijinalden alıntı: HALVET
Hyundai L72S :) -
filibis 190S5fbquote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
arkadaş fiyat nedir
Alıntıları Göster
al sana özellikleri : www.bizrate.com/marketplace/product_info/details__cat_id--416,prod_id--236329683.html
19" lazımsa al bence teknosadan yurtdışı fiyatıyla aynı neredeyse kelepir yani.
17" lazımsa hyundai
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 22 Temmuz 2005, 13:48:05 >
-
philips e 530$ wermektense 20 $daha fazla werip viewsonic vp191b/s almak daha akıllıca olur bence. Ama seçim senin. 17" almayı düşünüorsan da hyundai L72D modelini beklemeni öneririm dvi çıkışın artıları küçümsenemez.quote:
Orijinalden alıntı: hp640c
filibis 190S5fb
al sana özellikleri : www.bizrate.com/marketplace/product_info/details__cat_id--416,prod_id--236329683.html
19" lazımsa al bence teknosadan yurtdışı fiyatıyla aynı neredeyse kelepir yani.
17" lazımsa hyundai
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celebdae
philips e 530$ wermektense 20 $daha fazla werip viewsonic vp191b/s almak daha akıllıca olur bence. Ama seçim senin. 17" almayı düşünüorsan da hyundai L72D modelini beklemeni öneririm dvi çıkışın artıları küçümsenemez.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Celebdae
philips e 530$ wermektense 20 $daha fazla werip viewsonic vp191b/s almak daha akıllıca olur bence. Ama seçim senin. 17" almayı düşünüorsan da hyundai L72D modelini beklemeni öneririm dvi çıkışın artıları küçümsenemez.
o philips 400$ ...
17 düşünüyosan hyundai bence daha ii...
ama 19 un keyfide bi başkadır heralde..
-
Bence sony al...quote:
Orijinalden alıntı: atoprakquote:
o philips 400$ ...
Alıntıları Göster
-
SONY GAYET GÜZEL BUARADA SONYNIN TEPKİ SÜRESİ NEDİR?quote:
Orijinalden alıntı: RoCk!nH@cK
Bence sony al...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: atoprakquote:
o philips 400$ ...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: atoprak
quote:
o philips 400$ ...
hp640c arkadaşımızın verdiği linke bakarak fiyatı werdim çünkü kendisi yurtdışı satış fiyatı ile aynı demişti we werdii linkteki satış fiyatı da 530$ dı. Herneyse eğer oyun oynuyorsan philips i tercih etme çünkü oradaki 12ms lyaan tepki süresi çok aldatıcı olabilior(behardware deki sony inclemesinde 12ms işaretli sony nin 25 ms nin altında olduğu ortaya çıktı) o yüzden philips 19" i tavsiye etmem ama hyundai L72s iyi seçim olacaktır.
-
Monitörde Samsung öneriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: DVB
SONY GAYET GÜZEL BUARADA SONYNIN TEPKİ SÜRESİ NEDİR?
Alıntıları Göster -
anladığım kadarı ile paran 3üne de yetiyor ozaman tek önerim içlerinden tek 19 inc olan ve markası Şony olanquote:
Orijinalden alıntı: Kerub
Monitörde Samsung öneriyorlar.
Alıntıları Göster -
Celebdae @ viewsonic hs de 625 dolar peşinde bile indirim yapmıyorlar. 550 dolar fiyat nerede?quote:
Orijinalden alıntı: Kerub
Monitörde Samsung öneriyorlar.
Alıntıları Göster -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: DVB
ARkadaşim tepki süresini bile bilmeden nasil sony gayet güzel.sony al diyorsun.Sizin harbiden anlamiyorum....
sony bence tercih etme.16ms tepki süresi var.oyunlarda belki sorun cıkarabilir..Ama kullanan arkadaş varsa ona sorarsan daha iyi olur..fakat bence hiç gerek yok.
philips ekran güzel fakat bencede Celebdae dediği gibi fiyat olarak viewsonic vp191b/s ile aralarinda pek fark yoksa viewsonic vp191b/s tercih et..(philips 12ms,viewsonic vp191b/s 8ms)
17" almak istersen bence l72s güzel.fakat dvi çıkış yok.acelesi yok dersen l72d gelecekmiş.ondan alabilirsin..samsung 172x gibi modellerede bir bak istersen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celebdaequote:
quote:
o philips 400$ ...
hp640c arkadaşımızın verdiği linke bakarak fiyatı werdim çünkü kendisi yurtdışı satış fiyatı ile aynı demişti we werdii linkteki satış fiyatı da 530$ dı. Herneyse eğer oyun oynuyorsan philips i tercih etme çünkü oradaki 12ms lyaan tepki süresi çok aldatıcı olabilior(behardware deki sony inclemesinde 12ms işaretli sony nin 25 ms nin altında olduğu ortaya çıktı) o yüzden philips 19" i tavsiye etmem ama hyundai L72s iyi seçim olacaktır.
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
o philips 400$ ...
PARDON. verdiğim linkteki fiyat abartılı zaten.ben o linki sırf özellikleri için vermiştim. yurtdışı sitelerde fiyatlar çok fazla aralıkta oynuyorlar. yanılttıysam özür.
ben zaten açıkladım burada 569 YTL tiko paraya kendim aldım teknosadan. Bu fiyatın yanından geçen başka bir 19" bulursanız alın derim. 17" Wievsonic' lerin bile çoğu bundan pahalı. ayrıca filibis güvenilir bir markadır. 12 ms gerçek değer olmayabilir ama 8 ms ve 4 ms olanlarınki de BOMBA. sadece gray to gray i veriyor uyanıklar.
-
hp640c @ 8 ms ve 4 ms olanlarınki de BOMBA. sadece gray to gray i veriyor uyanıklar. burada söylediğini biraz açsan.quote:
Orijinalden alıntı: hp640cquote:
quote:
quote:
o philips 400$ ...
PARDON. verdiğim linkteki fiyat abartılı zaten.ben o linki sırf özellikleri için vermiştim. yurtdışı sitelerde fiyatlar çok fazla aralıkta oynuyorlar. yanılttıysam özür.
ben zaten açıkladım burada 569 YTL tiko paraya kendim aldım teknosadan. Bu fiyatın yanından geçen başka bir 19" bulursanız alın derim. 17" Wievsonic' lerin bile çoğu bundan pahalı. ayrıca filibis güvenilir bir markadır. 12 ms gerçek değer olmayabilir ama 8 ms ve 4 ms olanlarınki de BOMBA. sadece gray to gray i veriyor uyanıklar.
Alıntıları Göster
-
hyundai diye düşünüyorum şimdilik ama peki bu dvi çok fazla fark ediyormu??quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
hp640c @ 8 ms ve 4 ms olanlarınki de BOMBA. sadece gray to gray i veriyor uyanıklar. burada söylediğini biraz açsan.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
hp640c @ 8 ms ve 4 ms olanlarınki de BOMBA. sadece gray to gray i veriyor uyanıklar. burada söylediğini biraz açsan.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mczaga
usta bu konu ile ilgili grafik tablolar var. tomshardware testlerinden taratabilirsin. şimdi adam 4ms diyor ya. mesela o sadece piksel griden griye geçerkenki süre. farklı renk değişimlerinde bu süreler 25 ms. kadar çıkabiliyor. yani o 4 ms sadece özel durumlardaki maximum performans. grafikte görülüyor ki süreler değişkenlik gösteriyor.
bunu kötülemek için söylemedim. bütün markalar için bu böyle. tabi 4ms. olan her halükarda hızlı olmalı 12 ms. den
google dan arat "tom'shardware lcd tests " diye çıkar. wievsonic , hyundai felan incelenmiş orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 21 Temmuz 2005, 22:08:37 >
-
@mczaga hp640c arkadaşımız grey-to-grey kavramını açıklamış ama bende biraz detayla anlatayım. Lcd monitörlerde tepki süresi renk değişimleri arasındaki süreyi ifade eder. Piyasada bunu ölçmek için kullanılan iki birim war birisi white-black-white diğeri ise grey-to-grey. White-black-White adından da anlaşılacağı gibi beyaz rengin siyaha dönüşmesi we sonra gene beyaza dönüşmesi için gerek süredir. Grey-to-grey ise pixelin bir renkten başka bir renge geçmesi için gerek süre(yani ilk renge geri dönüş yok) bazı siteler grey-to-grey in yeterli olduğunu idda ederken bazı siteler ise ilk renge dönülmesi gerektiğini savunuorlar. Ama grey-to-grey Lcd firmalarının işine gelen bir rakam çünkü grey-to-grey white-black-white ın yarısı oluyor genellikle. Haliyle sanki düşük tepki süreli bir lcd imiş gibi lanse edebiliorlar.quote:
Orijinalden alıntı: hp640cquote:
Orjinalden alıntı: mczaga
usta bu konu ile ilgili grafik tablolar var. tomshardware testlerinden taratabilirsin. şimdi adam 4ms diyor ya. mesela o sadece piksel griden griye geçerkenki süre. farklı renk değişimlerinde bu süreler 25 ms. kadar çıkabiliyor. yani o 4 ms sadece özel durumlardaki maximum performans. grafikte görülüyor ki süreler değişkenlik gösteriyor.
bunu kötülemek için söylemedim. bütün markalar için bu böyle. tabi 4ms. olan her halükarda hızlı olmalı 12 ms. den
google dan arat "tom'shardware lcd tests " diye çıkar. wievsonic , hyundai felan incelenmiş orada
Alıntıları Göster
@arson Bence dvi çıkış şart yazıların okunulabilirliğini bile artırmasını göz önüne alırsak dvi çıkış şart diyebiliriz. Tabii bunun yanısıra parazit oluşma ihtimalinin olmayışı, bütün ayarların otomatik algılanması vb. özellikleri ile kesinlikle olmazlardan.
-
bence kesinlikle philips al.Arkadaş aldı çok memnun.quote:
Orijinalden alıntı: Celebdae
@mczaga hp640c arkadaşımız grey-to-grey kavramını açıklamış ama bende biraz detayla anlatayım. Lcd monitörlerde tepki süresi renk değişimleri arasındaki süreyi ifade eder. Piyasada bunu ölçmek için kullanılan iki birim war birisi white-black-white diğeri ise grey-to-grey. White-black-White adından da anlaşılacağı gibi beyaz rengin siyaha dönüşmesi we sonra gene beyaza dönüşmesi için gerek süredir. Grey-to-grey ise pixelin bir renkten başka bir renge geçmesi için gerek süre(yani ilk renge geri dönüş yok) bazı siteler grey-to-grey in yeterli olduğunu idda ederken bazı siteler ise ilk renge dönülmesi gerektiğini savunuorlar. Ama grey-to-grey Lcd firmalarının işine gelen bir rakam çünkü grey-to-grey white-black-white ın yarısı oluyor genellikle. Haliyle sanki düşük tepki süreli bir lcd imiş gibi lanse edebiliorlar.
@arson Bence dvi çıkış şart yazıların okunulabilirliğini bile artırmasını göz önüne alırsak dvi çıkış şart diyebiliriz. Tabii bunun yanısıra parazit oluşma ihtimalinin olmayışı, bütün ayarların otomatik algılanması vb. özellikleri ile kesinlikle olmazlardan.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- amd radeon r7 200
- ruxim nedir
- keysmart kullanıcı yorumları
- ez debug led
- corsair garanti sorgulama
- ryzen 7 7800x3d
- en iyi harddisk markası
- dlss nedir
- snapdragon 8 gen 5
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X