Şimdi Ara

3 MONİTÖRÜ AYNI ANDA ÇALIŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 1 adet saphire x300se ekran kartı var bu ekran kartının 1 vga 1 dvi birde svideo çıkışı var elimde ise 1 adet vga 1 adet dvi lcd 1 adette televizyon var.

Yapmak istediğim şey normal desktobumu vga monitçrümden yönetip dvi monitörümden ise sürekli video gönrüntüsü vermek tv den ise güvenlik kameralarını takip etmek istiyorum fakat tvnin svideo görüntüsünü alamıyorum. diğer monitörlerde bir problem yok.

1. Neden svideodan görüntü alamıyorum aynı anda 3 monitöre bir ekran kartından görüntü alamazmıyım?
    2.Bir monitörde sadece bir programın görüntüsünü alabilirmiyim? Yani o program direk belirlediğim monitöre yansıyabilirmiyim?
    3.Bazı programlar çalıştığı zaman açılan popup seçeneklerinde 2 monitörün ortasına geliyor bunu engellemenin bir yolu varmı?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Bahsettiğini yapmak için 1 adet pci (eski tip) ekran kartı alıp bilgisayarı 2 ekran kartı ile çalıştırman lazım. Eğer 3 ekran 3 farklı görüntü olsun istiyorsan. Yeni ekran kartları Dual çıkışlıdır yani en fazla 2 farklı görüntü elde edebilir. (Eski ekran kartlarında tek çıkış vardı) Bu şekilde 2 adet ekran kartıyla 3 farklı görüntü elde edebilirsin. Yeni ekran kartlarında 3 çıkış var olarak gözüksede TV out iki çıkıştan biri ile paralel (aynı) görüntüyü vermek zorundadır yada bazen 3 çıkış birden kullanılmaya çalışıldığında TV-out görüntü vermeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 13 Ekim 2006; 20:35:28 >
  • Evet. Normal koşullarda bir ekran kartından sadece 2 tane görüntü alabilirsin. Sanırım bazı Onboard vga'lı anakartlarda anakarta ekran kartını takınca 3 çıkış elde edilebiliyordu.(2'si ekran kartından, biri onboard VGA'dan)
  • Peki programları monitörlere sabitleme imkanı varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.