Bildirim
3. Nesil ryzen işlemciler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İhtiyaç doğrultusunda karar verilir. Pek genellenebilecek bir mevzu değil aslında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zaten kendin cevap vermişsin tabi ki beklemek en mantıklısı, hiç değilse önceki serinin fiyatı düşer -
Yahu birader bekleme yahu neyi bekliyorsun bir kaç aya dolar olacak 7 TL. belkide 8 TL. Bence bekleme 2 aya kadar Ryzen 3 olacağına o günkü paraya bu gün Intel 9 al. Salla bekleme al al al al. Bekleme. -
9 al derken 9. nesil İ 9 al :)... -
aynı fikirdeyim.. ilk çıkışından bir kaç ay sonra önceki serinin fiyatını ufakta olsa aşağı çekecektir. -
Zaten bilgisayar dünyasında genel kural (istisnalar hariç) ürünün fiyatının zaman içinde dolar bazında düşmesidir. Ama bizde dolar sürekli arttığı için ürün fiyatları tl bazında sürekli artıyor. O yüzden bilgisayar için para biriktiriliyorsa bu tl olarak değil, döviz ya da altın şeklinde olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ryzen 3000'lerin çıkışını bekliyorum bende, eğer beklenen gibi intellerin ötesinde kaliteli bir işlemci çıkarırsa Amd (sanmıyorum) direk Beni 5 sene Her türlü idare edecek Anakart + Ryzen 7 işlemci + 32 gb ram alıp sistemimi güncelleyecegim, baktım yine tatmin edici bişey yoksa 9900K'i alıp önüme bakıcam artık.. Amdnin adam gibi bir işlemci çıkarması için keyfini yeterince bekledim ama diyorum ki bu kadar bekledim biraz daha bekleyip şu 3. Jenerasyon Ryzenlari bi göreyim ona göre sistemi güncelleyecegim.. Ryzen 3000 ler iyi çıkarsa 9900K fiyatı Direk düşecektir yani beklemek her türlü kârli bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Mayıs 2019; 11:35:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağzına sağlık. Bende 4790k işlemcimi artık emekli etmek için aynısını düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Ryzen 3000'lerin çıkışını bekliyorum bende, eğer beklenen gibi intellerin ötesinde kaliteli bir işlemci çıkarırsa Amd (sanmıyorum) direk Beni 5 sene Her türlü idare edecek Anakart + Ryzen 7 işlemci + 32 gb ram alıp sistemimi güncelleyecegim, baktım yine tatmin edici bişey yoksa 9900K'i alıp önüme bakıcam artık.. Amdnin adam gibi bir işlemci çıkarması için keyfini yeterince bekledim ama diyorum ki bu kadar bekledim biraz daha bekleyip şu 3. Jenerasyon Ryzenlari bi göreyim ona göre sistemi güncelleyecegim.. Ryzen 3000 ler iyi çıkarsa 9900K fiyatı Direk düşecektir yani beklemek her türlü kârli bence. -
hocam ekran kartınız nedir merak ettim neden değiştirmek istiyorsunuz -
ryzen 3700x fiyatı ne olur tl olarak sizce -
Bence taksitle falan örnek 2600 alsanız 1100 liraya temmuz ağustosda dolar artarsa gene 1100 liraya veya daha yüksek fiyata satarsınız :) yada paranız varsa dolar alın. -
1080 Ti kullanıyorum. Çok çekirdek isteyen oyunlarda darboğaz yaşadığımdan ve de dolar kurları hazır görece iyiyken aynı 4790K'da yaptığım gibi 4 5 senemi garantiye alayım diye düşünüyorum. Çok elzem değil gerçi ama bu ekonomik belirsizlikte aradan çıkartmak istiyorum sadece.quote:
Orijinalden alıntı: TUFFGONG
hocam ekran kartınız nedir merak ettim neden değiştirmek istiyorsunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X