Bildirim
3. Oto Tuning ve Oto HI-FI fuarından görüntüler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
off ebesi yaaa adam ne ses kurmush... -
Abi bu arabada kaç tane woofer var öyle yaw -
Devamı Gelio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaM -- 21 Eylül 2004, 20:09:52 >
-
Kusura Bakmayın en fazla 3 resim koyulabildiği için parça parça oldu biraz ama napalım!
-
quote:
Orjinalden alıntı: SaM
Devamı Gelio
yaw bu oto ne?
-
bende gitiim cok guzeldi ama 15mil giriş vardi orda standalarda çalışan biri beni arkadan soktu içeri :P -
bende dijital ile çekilmiş resimler var ayrıca video kamera ile çekilmiş görüntüler var iki arkadaş gittik beleş biletle girdik.. bekleyin.. manyak video olacak. o Hertz sub'ların nasıl oynadığını görünce ekrana yapışabilirsiniz. ya da o çifte Velocity'lerin... -
daha yok mu foto ya.Ben motofestte 50-60 tane foto çekmiştim.Yayınlamakya (uploada) üşendim. -
Video istiyoruz,gidemedik bare gitmiş kadar olalım;) -
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k Usta
quote:
Orjinalden alıntı: SaM
Devamı Gelio
yaw bu oto ne?
O arabanın ne olduğuna inanmıcaksınız ya o araba e36 kasa yanı eskı m3 kusursuz bı sekılde modifiye edilmiş e46 kasa m3 halıne getırılmıs ben o arabayı yolda gordum ancak on konsoldan anlasılıyo eskı kasa oldugu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermaltake -- 23 Eylül 2004, 2:05:30 >
-
hocam başka fotolar yokmu ya.Onlarıda yolla. -
Bunları görünce diğerleri çok boş geliyor walla. -
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
hocam başka fotolar yokmu ya.Onlarıda yolla.
Buyrun bir kaç tane daha
-
Çok güzel daha daha. -
abi diyecek bişi bulamiyorum yaa bu adamlar insanı delirtirler yaa -
eywallah.en alttaki alet ne ya tanıyamadım.Çok mütiş yapmışlar. -
yokkı oparamız alalım soyle bır araba -
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
eywallah.en alttaki alet ne ya tanıyamadım.Çok mütiş yapmışlar.
Honda Civic -
yanlışın var araç e36 m3 değil..
e36 320mi ne
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X