Şimdi Ara

3 oyunda sorun his ati 4850 512 mb

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartım his ati hd4850 512mb iceq
    sp3 dx9c ekran kartının son driverlerı kurulu ccc 8.12
    crysis warhead oyunu çok güzel sorunsuz oynuyorum fakat eski crysis oynarken takılıyo hemde çok neden yapar bunu sizce
    daha önceki ekran kartımda (geforce 7600gt 256bm) eski cryisi oyunun oynamıştım sorun yoktu ati 4850 de neden böyle bişi yapıyo format attım yine aynı eskide takılıyo yeni crysis warhead oyunu süper oynuyo. bide pess2009 oyunu sorunsuz oynuyodum format attım sonra oyunu kurup açtıktan sonra oyunu açtıgımda oyun 10 kat hızlı oynuyo yani orda sahadan ceza sahasına gitmek 5 saniye diyelim 1 saniyede oraya gidiyo çok hızlı akıyo oyun hiç anlam vermedim neden yaşıyorum bu tarz sorunlar bide gta4 te gölgelendirmeler simsiyah her ayarı denedim oyun içinde odanın içine girince renkler süper dışarı çıkınca renkler karışıyo simsiyah heryer

• son driver değilde öncekileri dene bi.bende de hd3870 vardı.buna benzer bi sorun olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewbeli

arkadaşlar bikaç problemim var
    ekran kartım his ati hd4850 512mb iceq
    sp3 dx9c ekran kartının son driverlerı kurulu ccc 8.12
    crysis warhead oyunu çok güzel sorunsuz oynuyorum fakat eski crysis oynarken takılıyo hemde çok neden yapar bunu sizce
    daha önceki ekran kartımda (geforce 7600gt 256bm) eski cryisi oyunun oynamıştım sorun yoktu ati 4850 de neden böyle bişi yapıyo format attım yine aynı eskide takılıyo yeni crysis warhead oyunu süper oynuyo. bide pess2009 oyunu sorunsuz oynuyodum format attım sonra oyunu kurup açtıktan sonra oyunu açtıgımda oyun 10 kat hızlı oynuyo yani orda sahadan ceza sahasına gitmek 5 saniye diyelim 1 saniyede oraya gidiyo çok hızlı akıyo oyun hiç anlam vermedim neden yaşıyorum bu tarz sorunlar bide gta4 te gölgelendirmeler simsiyah her ayarı denedim oyun içinde odanın içine girince renkler süper dışarı çıkınca renkler karışıyo simsiyah heryer

Pes serisinde bu sorun hep oldu Bazıları oyun ağırçekimde diyordu ... Bazıları oyuncular *ıçlarına motor takmış gibiler diyordu PES 3 den beri var bu sorun Çözmekte çok basit. KONAMI dosyasının içinden settings.exe ye tıklayıp VSYNC yi açman oyunu yavaşlatacaktır Yani normale döndürecektir Crysis'e gelirsek fazla oynamadığım ( hatta warhead'ı yüklemedim bile ) için pek bi bilgim yok

• bilgiler için teşekkürler ama şuana kadar bişi degişmedi aynı delircem
  • Atinin Crysis İçin Hotfix Paketini Kurarsan Büyük Ölçüde Takılmaları Düzltebilirsin.. 8.11 ve Hotfix Kur Sorun Kalmayacaktır..

Bende Hd 2600 Xt Var..Takılma Sorunum Ortadan Kalmıstı..

Edit: Link Ekleme

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18

Sistemine uygun Olan Hotfixe Bakabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 9 Ocak 2009; 2:12:06 >
  • peki gta4 te nden çok karanlık ve yavaş oyun akıcı degil renkler gölgelendirmeler neden kapkara anlamıyorum ve oda içine girince herşey normal dışarda kapkara renkler çok garip ya sistem yetersiz dicem ama oda degil imzamdasistemim yazılı çok rahat oynamam gereken bi oyun diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gta4 İçin Sistemine Suç Bulma..Oyun Başlı Başına Bela Zaten Karanlık Olayı Bendede Aynı Şekilde Belli Bir Oynanılırlıktan Sonra Oyun Şişiyor Grafikler Sapıtmaya Başlıyor..

Ama Oyun İçin Çıkan Patch Bir Nebze Olsun Düzeltti Oyunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

Gta4 İçin Sistemine Suç Bulma..Oyun Başlı Başına Bela Zaten Karanlık Olayı Bendede Aynı Şekilde Belli Bir Oynanılırlıktan Sonra Oyun Şişiyor Grafikler Sapıtmaya Başlıyor..

Ama Oyun İçin Çıkan Patch Bir Nebze Olsun Düzeltti Oyunu..

patch çin link alabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.