< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaf3r89 -- 30 Mart 2018; 0:8:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaf3r89 -- 30 Mart 2018; 0:8:27 > |
Burada paylaşma sebebim şu 3 parti Meclis' den istedikleri gibi bu kadar rahatlıkla yasa geçirebiliyor eyvallah, alın yiyin vergilerden aldığınız paraları ona da eyvallah, zamda yapın, kdv artırın, TL değeri kalmasın vs. bunlara da eyvallah diyorum fakat ama demekten kendimi alamıyorum. neden arkadaş bu ülkenin bu milletin yararına olacak bir tasarı bu meclisten geçmiyor ? Sürekli bu ülkenin sırtına yük binecek ve saygı değer meclis üyeleri ferah içinde yaşayacak tasarılar geçiyor. Bu manşetleri umarım gazetelerde herkes görür okur az buçuk şimşek çakar
|
Bir tek surekli terorist diye nitelendirilen (belki buna ben de dahilim) HDP karsi cikmis. Yorumsuz.
Bu arada anayasaya göre bir kisiye, bir topluluğa, bir zumreye göre yasa çıkarilamaz ama soz konusu kendileri olunca anayasa falan dinleyen yok. Edit: Anayasa mahkemesine konu gitse bile, Anayasa mahkemesi uyeleri de belli ayricaliklardan yararlandigi icin, tabi ki ret karari çıkıyor. |
Şaka mı bu?
Hadi siyasetçiler neyse de ülkenin belki de en gizli sırlarını bilen bir generale tabi ki koruma verilecek, milli güvenlikle ilgili pek bilginiz yok anlaşıldığı üzere. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaf3r89 -- 30 Mart 2018; 0:33:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 30 Mart 2018; 0:40:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|