< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YCHPli - Kürdçü solcuları üzecek beyanat! DEM : 'chp süreci heba etmesin'

-
-
DEM parti bile artık bir plan program proje sunun beğenmeiyorsanız sizin önerinizi dinleyelim diyor YOK İŞTE NE YAPARSIN :(
Adamların çok önemli bir dertleri var Tek adaylı ön seçim yapacaklar daha ne planı ne programı !
Şu söz resmen CHP'yi özetlemiş harbi harbi...
"Beğenmiyorlarsa kendi yol haritalarını ortaya koymalı. Türkiye'nin 1. partisi olacaksın ama yol haritan yok. Ne yapalım?"
-
Noldu birden hdp desteklemeye başlamışsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dem'in gerçek aşkı malum partidir zaten.chp hep platonik sevdi dem'i,dem'de kullandı hep bu durumu.
-
Tabii efendim
-
HDP diye bir parti kalmadı DEM var !
Ayrıca desteklemek istiyorsan sen destekle ben desteklemiyorum. Ama LAFI GÜZEL ÇARPMIŞ SADECE...
-
kızmış
ha hdp ha dem ha pkk ne farkederki, amaç aynı başlıklar farklı.
-
Elliki nasıl fokur fokur demleniyor canlı izliyoruz zaten temelde aynı zihniyetteydiler sadece ayyuka çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dem'in fikirleri baştan beri belli. Dem tabanı düne kadar Türkün solunu bile istemiyorlardı. Kürt davası diyorlardı acaba ne değişti, kim değişti? Yanlış anlaşılmasın ben sürecin karşısında değilim, terörün bitmesini, pkk'nın silah bırakmasını, sorunun çözülmesini canı gönülden istiyorum ama insan merak etmeden de yapamıyor. Ne oldu bilmediğimiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teröristler barış yapmak muhabbeti önceden sokakta linç konusuydu.
milletin ne kadar koyun kıvamında eğitildiğinin kanıtıdırç.
hani iha miha siha kuş uçmuyordu? giden aracı vurabiliyordun maden in DAMAT A.Ş. uçak kaçan yerli milliler vardı?
eee hepsi ayyuka. bunu yazınca ak boylar kızıyorlar ama gerçek bu. amerika istediği kadar uçurabilirsin. amerika izin verdiğince satabilirsin vs. sonuçta mesela en ufak örnekten anten sinyal güçlendirici modüllerin %100 yerli milli Garmin malı :)
En Beğenilen Yanıtlar

Noldu birden hdp desteklemeye başlamışsın
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X