Şimdi Ara

YCHPli - Kürdçü solcuları üzecek beyanat! DEM : 'chp süreci heba etmesin'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/ajans_muhbir/status/1896935984190927243

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'dan CHP'ye:

"Gerçek bir muhalefet varsa biziz. Gerçek muhalefet burasıdır.

CHP süreci heba etmemeli. Beğenmiyorlarsa kendi yol haritalarını ortaya koymalı. Türkiye'nin 1. partisi olacaksın ama yol haritan yok. Ne yapalım?"

DEM resmen üfürmüş ychplilere :) bizim kürdçü ve Türk düşmanı solcuların beyanatlarını merak ediyorum. Adam iyi dalga geçmiş yeni chp ile. şunu bir akpli dese ortalığı yıkacak cihangir/kadıköy tayfa, bu sefer nasıl koruyacaklar merak içindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DEM parti bile artık bir plan program proje sunun beğenmeiyorsanız sizin önerinizi dinleyelim diyor YOK İŞTE NE YAPARSIN :(

Adamların çok önemli bir dertleri var Tek adaylı ön seçim yapacaklar daha ne planı ne programı !

Şu söz resmen CHP'yi özetlemiş harbi harbi...

"Beğenmiyorlarsa kendi yol haritalarını ortaya koymalı. Türkiye'nin 1. partisi olacaksın ama yol haritan yok. Ne yapalım?"

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Noldu birden hdp desteklemeye başlamışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dem'in gerçek aşkı malum partidir zaten.chp hep platonik sevdi dem'i,dem'de kullandı hep bu durumu.

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt

Tabii efendim

• adnansetek kullanıcısına yanıt

HDP diye bir parti kalmadı DEM var !

Ayrıca desteklemek istiyorsan sen destekle ben desteklemiyorum. Ama LAFI GÜZEL ÇARPMIŞ SADECE...

• adnansetek kullanıcısına yanıt

kızmış 

ha hdp ha dem ha pkk ne farkederki, amaç aynı başlıklar farklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elliki nasıl fokur fokur demleniyor canlı izliyoruz zaten temelde aynı zihniyetteydiler sadece ayyuka çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dem'in fikirleri baştan beri belli. Dem tabanı düne kadar Türkün solunu bile istemiyorlardı. Kürt davası diyorlardı acaba ne değişti, kim değişti? Yanlış anlaşılmasın ben sürecin karşısında değilim, terörün bitmesini, pkk'nın silah bırakmasını, sorunun çözülmesini canı gönülden istiyorum ama insan merak etmeden de yapamıyor. Ne oldu bilmediğimiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

teröristler barış yapmak muhabbeti önceden sokakta linç konusuydu.

milletin ne kadar koyun kıvamında eğitildiğinin kanıtıdırç.

hani iha miha siha kuş uçmuyordu? giden aracı vurabiliyordun maden in DAMAT A.Ş. uçak kaçan yerli milliler vardı?

eee hepsi ayyuka. bunu yazınca ak boylar kızıyorlar ama gerçek bu. amerika istediği kadar uçurabilirsin. amerika izin verdiğince satabilirsin vs. sonuçta mesela en ufak örnekten anten sinyal güçlendirici modüllerin %100 yerli milli Garmin malı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.