Şimdi Ara

3 saat önce biten ilişki (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl önce başlamıştık herşeye ikimizinde ilk ilişkisiydi herşeyi yaşayarak öğreniyorduk. Artık o kadar inanıyorduk ki gelecek düşnüyorduk 3 ayrı kaldık soğukluk girdi hep aramam onu bunaltmış sorunlar yaşadık atlattık. ve 1 hafta önce ayrılmak istiyorum dedi soğudum sıkıldım ve BİTTİ. Ne diyeceğmi bilemedim. 4, 5 gün geçti artık dayanamadım deli gibi seviyorum çünkü sonunda bugün gururumu ayak altına alarak karşısına geçtim yazdığı mektubu herşeyi önüne attım bunu yazan sendin şimdi karşımda olan kim dedim konuştum o kadar cümlenin sonunda gözlerimin için bakarak artık sevmiyorum seni dedi kaldım öylece ve istediği hep oyuncak ayı vardı onu almıştım gelirken son sözümü tuttum sana dedim ve dudaklarında son kere öperek hoşçakal diyerek ayrıldım. dayanamam bu kadar sevdiğim insann ilerde başkasının hayatı olmasını görerek arkadaş kalarak ne yapmayalım onun için kendim için bir yol gösterin

• Ağla ağla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota oyna kafan dağılır
  • Aglattin lan gece gece.Sakin arkadas kalma.Her turlu baglantini kes.

• En azindan son dk golünü atmışsın

• klasik şeyler bunlar, geçer merak etme.
  • Gardaş baska kizlara yönel tek çare o. Kizlara yalvarmiycaksin hic bi zaman tepene binerler sonra. Giden gitmistir unut baskalariyla takil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 yılın sonunda biten ilişki
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takam kafana

• Zooooor durum
    Şu an bi sevgilim var cok seviyorum son olsun istiyorum cunku cok fazla iliski yasadim kendime bir ara vermistim duruldum ve bu kiz cikti karsima

Umarım en iyisi seninle olur dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    kalamam zaten günden güne eririm
  • gg wp commend you

• quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

En azindan son dk golünü atmışsın

bunu unutmuşsun.

• Her insan farklı bir dünya, kız arkadaşında öyle. Bir bakış açısına göre herkes kendisi için doğru olan kararı verebilme özgürlüğüne sahip. Kız arkadaşın da kendisi için en iyisi olduğunu düşündüğü kararını vermiş. İnandığı şeyleri eyleme döküp, artık seninle beraber olmak istemediğini dile getirmiş. Bu konuda çuvaldızı asla kendine batırma. Senin yapabilecek hiçbir şeyin yok. Bir insanı zorla hayatına katamazsın. Bu benim çok acı tecrübeler ile öğrendiğim bir şey, lakin senin için bu kadar zor olmayabilir. İnsan çok değişkenli matematik problemi gibi, karmaşıklığının asla sonu gelmiyor. Sorunların birini çözseniz, diğeri patlak verecektir. Seni sen olduğun için sevmeyen birinin de sütten sebepler ile tekrar gitmesi hiç de farklı bir davranış olmazdı doğrusu. Unutma tıpkı kız arkadaşın gibi kendin için iyi olanı yine en iyi sen seçebilirsin. Birine bağlanmak, aşık olmak, tutulmak gerçekten çok güzel şeyler, hayatı farklı şekilde algılama yeteneği kazandırır insana, fakat bir insanın mutluluğunun kaynağı asla başka bir insana bağlı olmamalıdır. Can Yücelin şu kıt'a sını çok severim

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.
    Yaşarsın çünkü.

Kısacası seni sen yapan herşey yine sende mevcut. Bırak sana katılıp, deneyimlemek isteyenler buyursunlar, benliğindekileri paylaşmaktan çekinme. gitmek isteyene ise son görevini yapıp göndermek en güzel veda şeklidir... Unutma insanlar son anları ile hatırlanırlar. Güçlü ol, güçlü hatırlan... İçinde bulunduğun dönem gerçekten çok zor farkındayım, hepimiz buna benzer şeyler yaşadık, ve hepimizin ortak kanaati, zor olmasının yanı sıra her şeyin zamanla hafifleyip, geçtiği yönünde.

Sabret, gelecek ümidine kapılma, Bir kapının var olduğunu düşün, o kapıdan çıkanların artık seninle ilgili hiçbir bağlantılarının kalmadığını varsay. Başlarına gelecek her şeyden olması gerektiği gibi yine kendileri sorumludurlar. Artık onları sana, seni onlara bağlayan hiçbir bağ yok unutma. Endişelenmen gereken tek şey kendinsin.

• Hangi siteden aldın bu hikayeyi
  • amashe kullanıcısına yanıt
    herşeyiyle doğru diyorsun yapılan fedakarlıklar sevgilimin okulu var ve yalnız kalmasın aramızda mesafe olmasın diye ailemden uzak yerleştim sırf yaşayabilmek için iş arayıp bulamadığım hatta ekmek alamayıp aç geçirdiğim gün oldu herkesi aldım karşıma sordum bir sebep söyleyemiyor yok diyor şimdi sudan çıkmış balık gibiyim emek verilen bir ilişki var ortada daha sonra yaşanacak bir ilişkiye nasıl güvenle bakabilirim ki yazdıkların tamamiyle doğru ama kızın bana yaptıkları tutarsız sorunu var ve ben bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laz Kozalak

Hangi siteden aldın bu hikayeyi

kizlarsoruyor sitesinde sordum bu soruyu ve soruma cevap veren olmadı ve daraldım çözüm arıyorum
  • Zor ama bir kaç hafta rahat bıraksan daha iyi hem senin hemde onun sağlıklı düşünebilmesi açısından. Sen şuan üzerine gittikçe inan bir şey değişmeyecek hatta dahada olumsuzlaşıcak durum. O yüzden bir kaç hafta rahat bırak sonra tekrar konuşursunuz , olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok gerçekten zamanla alışırsın sende herkes gibi , şuan alışamıcak gibi hissetsende veya alışmak istemesende alışıcaksın emin ol
  • 3 saat demişsin 1 hafta olmuş
  • Nist N kullanıcısına yanıt
    birşeyleri kurtarma çabası içindeydim bitirdiğini bugün kanıtladı o yüzden böyle bir başlık yazdım
  • Bak sana yarın ne olucak soyleyeyim. Aradan 1 gun 1 hafta belki 1 ay gecicek ve sen o "herseyim" dedigin kızı baska biriyle el ele, kol kola goruceksin. Elinden de hic bir sey gelmeyecek. Uzulceksin. Cok uzulceksin. Ama bi zaman sonra (Nerdeyse aynılarını yasayan biri olarak soyluyorum), o kız umrunda bile olmayacak. Belki baska birini bulursun belli mi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broxx -- 20 Aralık 2014; 2:40:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.