Şimdi Ara

3 Sene Kullanabileceğim Akıllı Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Sene Kullanabileceğim Akıllı Telefon Önerisi

Iphone 4 üm kırılınca emanet olarak GM Discovery e geçtim bu telefonun özellikleri nerdeyse yetiyor şimdi kendime yeni telefon alıcam ya Iphone çünkü Iphone 4 bile oyun oynamazsam normal kullanımda stabil güzel çalışıyordu 512mb ram ile ama Iphone biraz zor bende Android almak istiyorum arkadaşımda Sony Xperia Z2 vardı bende elime alıp incelediğimde beğendim şimdi Sony Xperia Z5 premium alsam sorun çıkarırmı ileride

Ayrıca 2000 tl yada az daha üstü olucak şekilde telefon önerilerinizi bekliyorum

• mehmet1651 M kullanıcısına yanıt
    lg v10,samsung note edge,lg g5,huawei p9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet1651 M kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsanız kesinlikle S7 almaya çalışın. Ama o kadar zorlayamam diyorsanız Z5 Premium sizi en az 2 sene götürür

• Amiral gemisi rahatlıkla 3 te götürür 5 te. Donanımsal bir arıza çıkmadığı sürece beklentileri karşılar. 2-3 sene sonra batarya degistirip yolunuza devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Amiral gemisi rahatlıkla 3 te götürür 5 te. Donanımsal bir arıza çıkmadığı sürece beklentileri karşılar. 2-3 sene sonra batarya degistirip yolunuza devam edersiniz.

Note 2 4 sene oldu öldü sayılır yedek pil de var ama batarya tamam olsa telefon dökülüyor. Her yeri soyuldu kırıldı menüde bile acayip kasılıyor whatsapa 15sn de falan giriyor uygulamalardan atıyor. VE android 442 kitkatta kaldı.
  • MaaşAllah note 2 4 sene gidiyosa bırakın dökülsün banada uzun kullanacagım telefon lazım çok ağır oyunlar yüklemem çünkü pek oyun oynamıyorum ama yükleyincede ağır gelmesin isterim ozaman Z5 preyi bir düşüneyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.