Şimdi Ara

3 sene sonra yeniden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi almak istediğim konular var oynayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Ben bu oyunu 2010 yılı ocak ayında oyuncu kaybının zirveye vurduğu dönemde openworld pvpde adam kalmadığı ve çok az minigame oynandığı için bıraktım.

1 senedir gemide çalışıyodum ve artık tatil zamanı eylül-ekim aylarına kadar level kasarken sıkılmayacağım ve çok zaman kaybetmeyeceğim ayrıca pvpsinden zevk alacağım bir oyun arıyorum.

Foruma göz attığımda en çok karakter dengesizliğinden yakınılmış.Bu konuda her oyunda tartışmalar olur.Bu konu benim için oynamamayı gerektirmez.Ama önemli olan konu serverlardaki durum nedir?

Freetoplay olduktan sonra oyunda canlanma oldu mu?

En son server hangisi?

Server transferi son server içinde mevcut mu?

Örneğin full item 4 yıldır başka serverda oynayan biri son servera transfer olabiliyor mu?

Çünkü 4 yıldır oynayanla benim gibi yeniden başlayacak birinin karşılaşması pekte adil olmaz.Bu yüzden eski serverlarda başlamayıda düşünmüyorum ama son açılan serverdada aklıma takılan az önce sorduğum sorular var.

Yeni başlayan birine tavsiye eder misiniz?Yoksa hiç bulaşma kardeşim başka oyun ara mı diyosunuz...

Okuyan ve Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

• Eğer bir oyun oynayacaksan bu kesinlikle AOC! doğru seçim,

En son server Rage

Rage 'serverine karakter transferi yapılamıyor doğal olarak, diğerlerine yapılabiliyor diye biliyorum.

Rage serveri oyuncu sayısı olarak zayıf fakat saat 18:00 den sonra 80 lvl de mini game sıkıntısı pek yok.

Rage serveri dışında PVP serveri olarak Fury var, ama önüne gelen PVP LVL 10 :)

Rage PVE olarak ve de 18:00 den önce PVP yönünden zayıf ama ben yinede RAGE de oynuyorum. Rase of.. diye bir paket var, onu alırsan ve premium isen özel item almak için ihtiyaç duyacağın Rank seviyelerine ulaşmak için bir ton quest var ve bu questler dönkgü içinde, sıkılmazsın.

Ama yinede tüm gün boşum, gündüzleride hareket istiyorum diyorsan Fury ve Rage serverlerinde birer karakter açmanı öneririm. Kendini Rageden koparma, eninde sonunda Rage de yoluna devam etmen gerekecek, çünkü kendi seviyende oyuncular bu serverde var ve giderek sayıları artıyor.....

Ama Mutlaka Fury de de bir carın olsun, dungeonların ve kale savasşlarının da zevkini alman için bu şart.

Class Seçimi;

Şu an ki OP classlar;

Guardian, Dark Templar, POM

Not: İtemin ve PVP becerin çok iyi ise her classı OP gibi akman mümkün...

Nickim : Rage (marasal)

• rage serwerı dısında tum serwer lere cracter trasfarı var rage tamamen pvp ıcın acıldıysada fazla kımsenın ozellıkle eskı oyuncuların dıkkatını cekemedı furry 3 serwer la bırlestırdıler 2 yıldırda oynamaktayım nastandır clanı dagılınca 5 ay kadar oyundan uzak kaldım 2 aydır da sadece aksamları 1 saat max 2 saat oynuyorum ve pvp ler olsun mını game olsun sıkıntısını gormedım.
    ago of conanın grafıgını anlatmama gerek yok heralde suan pıyasadakı cogu oyunlardan daha ıyı grafık sunuyor eyer oynuyacagın pc bırazda ıyı ıse zewk alıcagını dusunuyorum oyuna soguk bakıyor kullanacagın pc ıse eskı duzey sıstem ıse zewk alıcagını zennetmıyorum kısa suredede bırakacagını dusunuyorum.
    ve bu oyunda benım ıcın grafıkten sonra yas ortalamasının dıyer oyunlarla kıyaslandıgında cok daha ustlerde catpat ıngılızcem bıle ınsanların anlayıslı dawranmalarıylada ek lenınce hıc sıkıntı yasanmıyor.
    suan buyucu(mage) karakterlerının sin ve bs carakterlerıne karsı cok zayıflar bu durumunda baya bır sure surecegınden emınım

server:FURY
    NIC: Yashiroo (TOS)

• demo bsnin anti classı dostum :) iyi demo oynayan adam bsye ölmez kolay kolay.
  • ben oyunu yükledim biraz dolandımda çözemedim daha. Biraz emek isteyen oyun heralde.
  • Hangi serverdesin? eğer Rage de isen karakterinin nick 'i nedir? sanırım sana faydam dokunabilir.
  • bu oyuna bende başlamak istiyorum oyun kaç gb yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

bu oyuna bende başlamak istiyorum oyun kaç gb yardım edermisiniz

25 gb civari olmasi lazim
  • indirmeye ve oynamaya değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aoc gelmis gecmis en iyi grafik ve combat sistemini saglar, indirin ve oynayin derim, yeni serverda baslamaniz daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Hangi serverdesin? eğer Rage de isen karakterinin nick 'i nedir? sanırım sana faydam dokunabilir.

baya olmus bana cevap yazalı kusura bakma yeni gördüm. girdim dolandım dediğim gibi çözemedim wow hesabını actım bende wowa devam ediyorum şimdilik
  • Evet baya geç bir cevap, okadar geçki AOC 'u bırakalı bir haylı oldu diyebilrim.

AOC 'un heyecanı kalmadı, çok fazla hile hurda var, artık. Oyuncu sayısı desen yerlerde sürünüyor. AOC kale savası olmadan anlamsız geliyor, kale savası demek çok oyuncu demek o da AOC da yok.

Sana keyifli WOW lar, bende can sıkıntısından 10 yıl önce oynadığım oyuna takılmaya başladım (knight online)

GW2 de de sanırım beklenen olmadı, okadar geç başlamasına rağmen bir dünya bug varmış.
  • sağolasın bende wow a her pakette bir şans veriyorum mop çıkıyo bakalım bunda neler olacak :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.